Sayfa 221/981 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    eşeklerde bi sorun var zannımca.. havadan etkilenmiş olabülür

geri geri yarışmaya başladı bendekiler

Alper gelsin seni cumaya götürsün. Camide hocanın anlacına otur görsün seni. Bununla ilgili fıkra var.
    Bir zamanlar camiye gitmeyen adamlar asılıyormuş.
    Bir tanesi bu sebeple asılacakmış. Ama son üç dileği yerine getiriliyormuş. İlk önce padişahın hanımı ile sonra vezirin hanımı ile birlikte olmuş. Üçüncü için bir vezire bakmış bir padişaha bakmış. Vezir bakmış gidiyor namus. Demiş ben bu adamı sanki camide gördüm. Padişah hemen yapıştırmış bizzat benim yanımda oturuyordu camide demiş.

BofA eşleştirmede iyi aldı, eşleşmeye satış tarafında girip en iyi 3. alıcı çıktı!

petkimin yerine eupwr koydum. bu sefer tam köşeye gidecek gibi bir his var
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    eşeklerde bi sorun var zannımca.. havadan etkilenmiş olabülür

geri geri yarışmaya başladı bendekiler

1.kendilerine avantaj yarattılar,
    2.olumlu durumda mal kendinde basar yukarı gider,...
    3.olumsuz durumda yukarıları bekleyen maliyet yemiş ky yi yine yeniden avlamış olur, sonuçta sabra oynanıyor,..

ilaveten,
    a) olumlu durum için öncesinde ky yi maldan indirme adına satış baskısı uygulamış olabilirler,
    b) moodys fırsat bilen bazı aracılar bazı hisselerde mal al mal boşalt yapmış olabilirler(yeni boğaya mal aldırıp yukarıda askıda bırakmış olabilirler, sanki GUBRF bu örneğe çok benziyor, keza KLSER)

burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5. ısrarla bu kırmızı 3 lüyü yukarı geçmiyor, geçtiği anda mavide bu çok net,...
    hani hisse batak olsa çoktan geçip milletin kucağına verirlerdi, en azından henüz batmamış
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6. KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ANHYT ANSGR ISFIN ISGSY ISGYO ISMEN ISYAT SISE TSGYO TSKB ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1314055
    Dosyalar:

İlgi: 04.04.2024, 05.04.2024, 22.04.2024 tarihli Özel Durum Açıklamalarımız.

İlgide kayıtlı Özel Durum Açıklamalarımızda belirtildiği üzere; iştirak portföyümüzün Bankamızın %100 bağlı ortaklığı şeklinde yeni kurulacak bir Holding çatısı altında yönetilmesini teminen, "iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme" hakkındaki Yönetim Kurulumuzun kararı doğrultusunda, ilgili mevzuat hükümleri uyarınca yapılan resmi başvurularımız ile ilgili süreçler devam etmekte olup, kısmi bölünme işleminin yasal süresi içinde 31 Ağustos 2024 tarihine kadar sonuçlandırılabilme imkânı kalmamıştır. Bu tarihten sonra ilgili Kurumlardan gelecek değerlendirmeler dikkate alınarak yeni bir başvuru yapılıp yapılmaması ayrıca değerlendirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    11150 civarı kapatıp olursa 2 kademe not artışıyla birlikte
    p.tesi En az 11250 zirve egalesi denese
    arkasından gelen olursa daha yukarıları hedeflese

Tamamen Farazi ..mesela diyorum
    pztesi ...

https://www.tiktok.com/@worthy_creat...12851029462314

8. Timothy Ash bile 2 not hakkettik diyor
    Ama zor bana göre

https://x.com/tashecon/status/1814335070959808546?s=46

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi