Sayfa 314/998 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    reha bey ingilizler bunun için bizim elemanımız dediler fiyatı çok çok ucuz parayı ver sağlı sollu konuştur mit daha önce buna solu bölsün diye işçi partisi adı altında parti kurdurdu millet bunu yutmadı hiç bir işçi buna oy vermedi sonra vatan partisi adı altında bir parti kurdurdu bunu tanımayan bazı emekli askerler yanlarına geldiler bunun yanında durdukça bunun bunak olduğunu anladılar hepsi yanından kaçtılar şimdi şiyasal islamcılardan nemalanıyor mhp le siyasal islamcılarla aralarını yapan budur ciddiye alınacak biri değildir
    Adam sandıklarımızdan birı, bu özellikle ermeni İsviçre davasında ki duruşundan, bir halt zannettim bunu.
    Son düzenleme : reha kaya; 20-07-2024 saat: 23:45.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Konya'da %25 kira zammı sınırı kalkınca zaten çok nadiren uygulanıyordu. Kiralar asgari ücret kadar oldu. Bizim kızın kira da 17500 oldu. Bizim dede olma hayalimiz zor.
    usta sizin kız evleneli bi sene oldu mu yaw ne zaman arttı kira

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Adam sandıklarımızdan birı, bu özellikle ermeni İsviçre davasında ki duruşundan, bir halt zannettim bunu.
    Gaya abi neredesiniz yaw geçen ki ifşalanan videoda sizin uzman görüşünüzü alacaktık

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Eskiden s.kmenin de bir adabı vardı...
    Bu paraları bu menüdeki ürünlere gözünü kırpmadan verebilenlerin parasını dürüst yollardan kazandığını sanmıyorum. Memlekette mafya-cemaat at koşturuyor. Kimsenin umrunda değil.

5.  Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    reha bey ingilizler bunun için bizim elemanımız dediler fiyatı çok çok ucuz parayı ver sağlı sollu konuştur mit daha önce buna solu bölsün diye işçi partisi adı altında parti kurdurdu millet bunu yutmadı hiç bir işçi buna oy vermedi sonra vatan partisi adı altında bir parti kurdurdu bunu tanımayan bazı emekli askerler yanlarına geldiler bunun yanında durdukça bunun bunak olduğunu anladılar hepsi yanından kaçtılar şimdi şiyasal islamcılardan nemalanıyor mhp le siyasal islamcılarla aralarını yapan budur ciddiye alınacak biri değildir
    Türkiye'deki siyasetin yüzde 90 ı dışarıdan finanse edilmiyor mu zaten? Öbür partiler de çok farklı değil. İşin sırrı hem parayı alıp hem milleti uyutabilmekte. A*P bunu çok iyi başardı son 20 senede.

Önümzdeki dönem için bunun diğer rengi olan partiyi hazırlıyorlar aynı şekilde. Onların da ipini dışarıdakiler tutuyor. Vatandaş da sanıyor ki bir şey değişecek.

Seçelim diye a ve b seçeneği sunuluyor ve 2 seçeneğin sahibi de aynı kişi.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu paraları bu menüdeki ürünlere gözünü kırpmadan verebilenlerin parasını dürüst yollardan kazandığını sanmıyorum. Memlekette mafya-cemaat at koşturuyor. Kimsenin umrunda değil.
    cemaatin datca da kazıkçı balık restoranın da ne işi var bateman üstad

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Hepsi görüntü. Görüntüde cemaat, arka planda mercedesler lambolar londra gezileri bilmemneler bilmiyor musunuz sanki

Politikacılar da aynı.

DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Balıkçıdan 550’şer gramlık 3 adet levrek aldım. Pişirip evime kadar getirecekler.
    750 TL ödedim.
    1 levrek 250 TL’ye geliyor.
    İyiki Datça’da değilim dedim kendi kendime.
    Yoksa ırzıma geçmişlerdi.
    Evde rahat rahat oturup yiyebileceğiz.
    Ayakta yemek zor olurdu.

Balığı Balığı

Sayfa 314/998 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz