Sayfa 21/631 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 5047 madde; 161 - 168 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Byd fabrikayı kurana kadar kendisine verilen gümrüksüz tarifesiz çinden getirip buradan yarı fiyata satacak, buna karşı yerli üreticiler nasıl rekabet edecek ? Cevap YOK

BYD teknolojik üstünlük ve Çin devletinin muazzam desteği ile elektrikli araç batarya ve aksamalarının tamamında yüksek menzil ve hızlı dolum patentlerinin sahibi.Batılı şirketler teknolojide çok çok geride kaldı ve rekabet edemiyor.Bunun sonucu çok düşük maliyet ile üreteceği araçlar ile batılıların yarı fiyatına sattığı araçlar ile yakın gelecekte Avrupada ve bilhassa ülkemizde batılı araç üreticilerin yaşamları imkansız hale geldiğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz?Cevap YOK

-Kurlar yerinde sabit,TL enflve maliyetler her gün artıyor,marjlar düştükçe düşüyor.Bilançolar bu şartlar altında berbat gelecek.Var mı buna karşıt analiziniz ? Cevap YOK

Satış adetleri ikinci çeyrek düştü ve düşüş devam ediyor,ihracatta içerde maliyet artışları ve kurlar sebepli marjların azalması,Avrupa pazarındaki kıyasıya rekabet karlılıkları daha fazla düşürüyor.Bunun bilançoya olan ekstra olumsuz etkisine ne diyorsunuz? Cevap YOK

Peki ne var?

Bol gazlama,çokça cazgırlama,bir o kadar güzelleme,daha fazla hakaret,bom boş cevaplar,laga luga….asfggssllskssjhgvllllllll

Ver gazııı[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Korkunun ecele faydası YOK. [emoji38]

Geliyor gelmekte olan.[emoji16]

BYD, Chery, ……………

Bu millet kaliteli yüksek teknoloji araçlara bütçesine uyan fiyatlarda binebilecek. O kadar.

Haydi şimdi zorlamaya devam[emoji1787]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çin devlet nişanesi mi dağıtıyor😀
    Uluslar arası tarih kitaplarında okurduk zamanında çin rusya vs güzellemesi yapanları da yıllar sonra çin i yüceltenleri de gördük.
    Küresel ısınma cok yükseliyor yok olmaya yaklaşıyoruz var mı cevabın😀 Yok

2.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Araç egsozunuzu değiştirtirseniz sakın eskisini ustada bırakmayın, katalitik konventörlü egsozların yapımında çok nadir ve değerli elementler kullanılıyormuş sanırım kadmiyum idi ve bunu yeskiler alıyorum yeskiciiiiii geldi haaaniiiiiim diyen Niğdeli eskicilere iyi fiyata Satabilirsiniz.

https://x.com/nursse_hemsire/status/...9knHjJLfg&s=08
    çok seviyesizce bir paylaşım yapmışın sn oralet.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
     Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    çok seviyesizce bir paylaşım yapmışın sn oralet.
    bencede yakışmamış...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. pandemi öncesi 2018, şirketlerin raporlarını okuyorum, Migros raporlarında bir detay dikkatimi çekti, oradan başladığım araştırma sonucunda hissenin geleceğinin parlak olduğunu gördüm. hikâyesini bilenler bilir, uzun uzadıya anlatmaya gerek yok, hissenin geldiği durum ortada, bu hisseyi alırken her haltı bilen tipler niye alıyorsun, sürekli zarar yazıyor diyordu. sonradan niye aldığım anlaşıldı, pandemi bu hareketin belki 1-2 sene önce çekilmesini sağladı ki bu da maalesef daha fazla lot almamı engelledi. bu tarz örneği birçoğumuz yaşamıştır, gelecek beklentisi yüksek olan şirkette doğru öngörülerle bekleyenler hep kazandı, hep kazanacak.

diyeceğim o ki vasat olan cariye, akil olan atiye bakar.

biz başlıktakilerin de bir noktada iyi niyetli de olsa hatası var, bu hataya ben de düştüm, buradaki ilgi budalalarını dikkate alıp yanıt yazmanın anlamı yok. tabi herkesin kendi tercihidir. hak eden herkese saygılar.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    pandemi öncesi 2018, şirketlerin raporlarını okuyorum, Migros raporlarında bir detay dikkatimi çekti, oradan başladığım araştırma sonucunda hissenin geleceğinin parlak olduğunu gördüm. hikâyesini bilenler bilir, uzun uzadıya anlatmaya gerek yok, hissenin geldiği durum ortada, bu hisseyi alırken her haltı bilen tipler niye alıyorsun, sürekli zarar yazıyor diyordu. sonradan niye aldığım anlaşıldı, pandemi bu hareketin belki 1-2 sene önce çekilmesini sağladı ki bu da maalesef daha fazla lot almamı engelledi. bu tarz örneği birçoğumuz yaşamıştır, gelecek beklentisi yüksek olan şirkette doğru öngörülerle bekleyenler hep kazandı, hep kazanacak.

diyeceğim o ki vasat olan cariye, akil olan atiye bakar.

biz başlıktakilerin de bir noktada iyi niyetli de olsa hatası var, bu hataya ben de düştüm, buradaki ilgi budalalarını dikkate alıp yanıt yazmanın anlamı yok. tabi herkesin kendi tercihidir. hak eden herkese saygılar.
    Migros dısarıda arazisi vardı sanırım onu satısa cıkardıgında anladım büyüteceğini ve nakit işlerini düzene koyacağını.
    Ben 400 lerde durur dedim kur karsılıgı ama yükselişine devam ediyor.
    Bol kazanç.
    Ytd

6. Herif egsoz bakımı yapıyor, katalitik konvertörü temizliyor ona kızın bana değil.

https://www.instagram.com/reel/C6b8U...c4MTIwNjQ2YQ==

Bu çinliler ne yapmaya çalışıyor böyle

7.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Migros dısarıda arazisi vardı sanırım onu satısa cıkardıgında anladım büyüteceğini ve nakit işlerini düzene koyacağını.
    Ben 400 lerde durur dedim kur karsılıgı ama yükselişine devam ediyor.
    Bol kazanç.
    Ytd
    çok uzun ve detaylı sürecin ufak bir parçası bahsettiğin, teşekkürler kardeşim, inşallah kaliteli insanlar olarak hep beraber kazanalım.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

8. Hesap basit beyler...

900k araç üretimi, arac başı 2k euro kar, yıllık 1.8 milyar euro kar. Bu da eşittir 18 milyar euro yani 20 milyar dolar piyasa değeri.

Kelepir mi evet cok kelepir...

Sayfa 21/631 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •