Sayfa 39/660 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 5274 madde; 305 - 312 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Togg nasıl siyasi bir proje ise elektrikli araçlar da aynı şekilde globalistlerin dayatması. Bu aklı evveller her köşeyi tuttuğu için bilimi de işlerine geldiği gibi eğip büküyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Bi de hâlâ hibrit araçlara 'geçiş dönemi' aracı diyorlar. Toyota 20 yıl önce çözdü. Argesi, mühendisliği, veri toplaması-analizi falan her şeyi 22 yıl öncesine kadar gidiyor...

10 yıl öncesine mirai projesini duymuştum, fizik bölümü mezunuyum, bitirme tezim pil ve batarya teknolojileri üzerineydi, o yüzden konuya yabancı değilim.

Enerji/hacim oranı ciddi oranda artmadığı, artırılamadığı sürece imkanlar kısıtlı...
    Elektrikli araç teknolojisi, ölü doğum olabilir, siyasi ya da jeopolitik amaçlarla öldürülmüş-öldürülmekte olabilir orasını bilemem.
    Biraz daha ayrıntı vermenizi istesek….

3.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    zaten bu kompozisyon sadece nominal değil reel hisse değerine de yansıyor. yaşadığı dalgalanmalar da alım fırsatı
    oluyor. gönül her zaman en alttan almayı istiyor ama o kadar çok profesyonelden şu civarda tespiti işittim ki "x yıldır bu işi üst düzeyde yapıyorum, belki bir defa en alttan alıp en zirveden satmışımdır, iki defa yapan çok şanslıdır."

o yüzden derede balık varsa dere kenarlarını terk etmeyelim.

gerçi bir ahtapot değil ama olsun, nasip de ne varsa artık.
    Yok ya herkes zirveden satıp alttan alıyordur😀

4.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Yok ya herkes zirveden satıp alttan alıyordur😀
    var o tiplerden, bu başlıkta da gördük bir iki laleyi.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Zirveden satıp alttan almak demişken sabah şöyle bir kısa video ile karşılaştım gurselbb' nin Oralet osman'a tavsiyelerinin videoya dökülmüş hali gibi geldi. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

https://www.youtube.com/watch?v=o_uuUSxqskg

6. Bence şuan kücük yatırımcı deli gibi hisse satıyor. Pastayı gönderebilecek olan var mı ?

7. Düşenlerden iyi olanları bilhassa alıyoruz.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

8.  Alıntı Originally Posted by urgent Yazıyı Oku
    Zirveden satıp alttan almak demişken sabah şöyle bir kısa video ile karşılaştım gurselbb' nin Oralet osman'a tavsiyelerinin videoya dökülmüş hali gibi geldi. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

https://www.youtube.com/watch?v=o_uuUSxqskg

Evet kısa video olması güzel. Beleş sürümde cidden çalışıyorsa denemeye değer ancak amma velakiiiin,

Yabıştır dediği kod var ya, hah işte önemli olan kısım orası. O koda ne yazdıysan sana onu verecek.

Örneğin hava sıcaklığı 28.0 ile 38.0 arası ve bağıl nem %98.0'a çıkmışsa, rüzgar Poyrazdan 3 şiddetinde esiyorsa YAĞMUR YAĞACAK alarmı ver diye komut, kod yazarsan ona göre davranır program. Başka şeyler yazarsan ona göre davranır.

Gürsel abey her hissenin dinamiklerinin farklı olduğunu da söylemişti. Örneğin Froto Ttrak arasındaki %92 lik oranı kendisi takip ediyordu.

Yani demem o ki bi yerlerden buna başlayıp kendi kriterlerimizi de ekleye ekleye %82 doğrulukla çalışan bir program yapabilirsek yeter bize.

Sayfa 39/660 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •