Sayfa 268/981 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Viop LVIII

başganım dün birşey söylediler, sen aklıma geldin çok güldüm

neymiş '' enflasyon haziran ayında önemli düşüş işaretleri verdi...'' gibisinden birşey söylediler

dedim başgan bunu duyduysa ''bizim mayışları tırpanlamak üçün, türlü alicengiz oyunları çevirdik... demiyorlarda

hala hipnatorluk peşinde koşuyorlar '' deye iyi bi söömüştür bunlara didim

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

neymiş '' enflasyon haziran ayında önemli düşüş işaretleri verdi...'' gibisinden birşey söylediler

dedim başgan bunu duyduysa ''bizim mayışları tırpanlamak üçün, türlü alicengiz oyunları çevirdik... demiyorlarda

'' enflasyon haziran ayında önemli düşüş işaretleri verdi...''

cümle yanlış
    enflasyonun artış hızında düşüş işaretleri var demeliydi.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Cary trader için sabit tutulan dolar ihracat yapan şirketleri olumsuz etkiliyor borsanın hikayesini yazanlar sene başından beri bu programa göre hikaye uyguladılar mesala bu hikaye ile cds aşağı gelecek , derecelendirme kuruluşları not artırımı , gri liste vs ile seneryo london üzerinden yazılmış gözüküyor şimdi bize uzun konulu bir seneryo gerekli bir grup faiz indirimi hikayesini pompalamaya çalışıyor bence yabancı gelecekse swap,açığa satış vs olmadan gelmez hatta öyle büyük bir yabancıya gerekte yok bizim piyasa için borsaya 4-5 milyar dolar gelsin bana göre 4.50-5 gideriz şuanda pahalı ve hikayemiz yok benim gördüğüm bu yüzden belli bant aralığında sistem piyasayı trade ediyor
    4-5 milyar dolar bizim piyasa için çok büyük para. banka endeksinin bir ayada %100 den fazla arttığında giren tutar 800 milyon dolardı.
    ülkenin türlü sıkıntılarını geçtim borsamızın sığlığı yabancıya çok büyük sıkıntı yaratıyor. bu piyasa 1 milyar dolar sokacam desen onu alırken bile ciddi arttırırsın.
    adamın bizim piyasaya 1 milyar dolar sokmasıyla yaratacağı etki bovespa da 10 milyar dolar.
    bizim piyasa bu haliyle yerli badem vs ne dersek o piyasa olarak kalır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

Nasıl işaretler vermiş abi? Selektör mu yapmış? (o))). Mi yapmış?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    '' enflasyon haziran ayında önemli düşüş işaretleri verdi...''

cümle yanlış
    enflasyonun artış hızında düşüş işaretleri var demeliydi.
    zaten cümleyi tam hatırlamadığım üçün ''gibisinden '' dedim... orasını geçelim

konunun özetine gelelim cümleyi kuran arkadaşa varmı birkaç kelamınız (topu taca atmayalım bi zahmet )

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    4-5 milyar dolar bizim piyasa için çok büyük para. banka endeksinin bir ayada %100 den fazla arttığında giren tutar 800 milyon dolardı.
    ülkenin türlü sıkıntılarını geçtim borsamızın sığlığı yabancıya çok büyük sıkıntı yaratıyor. bu piyasa 1 milyar dolar sokacam desen onu alırken bile ciddi arttırırsın.
    adamın bizim piyasaya 1 milyar dolar sokmasıyla yaratacağı etki bovespa da 10 milyar dolar.
    bizim piyasa bu haliyle yerli badem vs ne dersek o piyasa olarak kalır.
    pıst 100 2.250 milyar dolarla 2.50-3.44 hareketi yapıldı söylediğim 4-5 milyar dolar şuan için geçerli değil zaten yazımın içinde belirttiğim swap ve açığa satış hikayesi ile momentum yaratılarak çekersin o parayı buraya aynı zamanda cary trade işi biter dolar ufak ufak yukarı harekete başlar cary trade de 33.14 üzeri zarar yazar yabancı bu yüzden sabit tutuluyor .Turizmden beklenen 60 milyar dolar gelmeyeceği için hesaplar biraz karıştı devletin yaptığı hesabı KKM cilerde yapıyor KKM cilerin çoğu bunlara yakın kişi veya şirketler yeni zengin böyle yaratırsın .Diyanet KKM yi bile islama uygun dedi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    zaten cümleyi tam hatırlamadığım üçün ''gibisinden '' dedim... orasını geçelim

konunun özetine gelelim cümleyi kuran arkadaşa varmı birkaç kelamınız (topu taca atmayalım bi zahmet )
    hipnelere lafımız yok
    gene yapacakları hipneliği yaparlar
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de saatlikte 2 li tepe var çalışırsa 10925 düzeltme biraz daha aşağı olsun derlersede 240 dk takoz mevcut oradada hedef 10750 bölgesi benim şablonda.
    2 li tepe devam ediyormu diye soruluyor evet 10975 bandı var oradan tepki gelebilir
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 268/981 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •