migrosun temel hikâyesi sadece perakendecilik değil artık. elektrikli şarj istasyonları, lojistik, finansal platform, bakliyat tesisi, enerji tarlaları gibi yatırımlarla hem maliyetler hem de satış çeşitliliği arttırılmaya çalışıldı, çalışıyor ama meselâ finansal platform yaygın finans sistemlerine entegre edilmediği için kadük kalıyor. karekodla ödeme yok, ille de ille moneykart, tamam diyorum, gidip a101den alıyorum kimi zaman. senle mi uğraşacağım? bu basit bir örnek.

daha sonra elektrikli araçlar konusu küreselde bile sallantılı, yani o da kısıtlı sonuçlar verebilir.

enerji tarlaları en azından enerji maliyetlerinde olumlu sonuçlar verir.

özetle, beklenen patlama biraz daha zamana yayılacak ve belki etki düzeyi daha düşük olacak.

ayrıca tahta fiyatı için hep söyledim, hep söyleyeceğim, temettü konusunda daha cömert olmayı öğrenmeli patronlar, doğrudan tahta fiyatını etkiliyor bu durum.

emekli62 abim, 3 kuruşluk temettüyü boşverin, prime odaklanın der hep. ben tam tersini düşünüyorum, ikisi de kolkola yürüyecek ki kendimi güvende hissedeceğim. koç grubunun hisselerini aldım, düşse bile umrumda olmuyor, almaya sürekli devam ediyorum, çünkü biliyorum ki kazandığını istikrarlı ve şeffaf bir şekilde paylaşıyor.

özetle, şirketimiz sağlam ama biraz daha zamana ihtiyacı var gibi.

herkese saygılar, bu başlığın bireyleri üst düzeyde kaliteli.