Sayfa 842/900 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by master38 Yazıyı Oku
    Ölmüş eşek gibi, batmış gemi gibi, değersiz bir paçavra gibi battı mı bitti mi bu nasıl bi hisse? Zarar %50 ye yaklaştı. Haram zıkkım olsun kim esebep olduysa. Aldığı ahlarımda boğulsun İnşaallah.
    Düşüşler sadece gesanda değil nerdeyse elimdeki tüm hisseler eksi yazdı. Sene sonunda 3.5 milyar kar beklentisi var. Gesan yaptığı iş itibariyle 1-2. Dönem bilançolarında iş alıp 3 ve 4. Çeyrekte bu işlerin bilançoya yansıdığı dönem oluyor. Hisse değerinin düşmesi patronunda işine gelmez. Bizim 10-20 bin payımız varsa onun milyon payı var. Sabırlı olanlar gesanda kazanacak diyorum.

2. Takipçiler tarafından ısrarla incelenmesi istenen GESAN , Girişim Elektrik Hissesinin DFG tarafından yapılan bilanço okuması , iyi seyirler...
    https://www.youtube.com/watch?v=NJRk_6paESU
    #gesan #girişimelektrik

2024 Yılında 3.5-4 milyar tl kar gelince bakalım nereye kadar düşeceksin.

genel kurul da geçti

bir gelişme olmuş mu?

5.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    2024 Yılında 3.5-4 milyar tl kar gelince bakalım nereye kadar düşeceksin.
    Eğer dedikleri kar gelirse ve devamlılığı olursa eski zirveyi ikiye katlar. Umarım gerçekleşir. Gesan portföyü m'de 2. Sırada. Bekleme modunu 1 yıl olarak düşünüyorum.

6. gesan Şirketimiz, TEİAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı'ndan ‘'TEKİS-C Projesi Sarf Malzemeleri Alımı İşinin 1. ve 7. Kısımları'' için sözleşme daveti almıştır. Sözleşme baz bedeli 1.238.019, -USD'dir. (Bir milyon iki yüz otuz sekiz bin on dokuz, Amerikan Doları) (Güncel USD/TL kuru ile sözleşme baz bedeli 40.916.525 TL'dir.) Sözleşme taraflar arasında 10(On) takvim günü içerisinde imzalanacaktır.
    KAP geldi aşağı geldi. Canın çıksın emi! Düştükçe almaya devam
    YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. SADECE KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİMDİR.

Alıntı Originally Posted by master38 Yazıyı Oku
    gesan Şirketimiz, TEİAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı'ndan ‘'TEKİS-C Projesi Sarf Malzemeleri Alımı İşinin 1. ve 7. Kısımları'' için sözleşme daveti almıştır. Sözleşme baz bedeli 1.238.019, -USD'dir. (Bir milyon iki yüz otuz sekiz bin on dokuz, Amerikan Doları) (Güncel USD/TL kuru ile sözleşme baz bedeli 40.916.525 TL'dir.) Sözleşme taraflar arasında 10(On) takvim günü içerisinde imzalanacaktır.
    KAP geldi aşağı geldi. Canın çıksın emi! Düştükçe almaya devam
    Yıl sonu bu işlerin artık bilançoya yansıdığını görmemiz lazım.

8. Gesan iflas mı etti arkadaşlar?

Tahtada kademelere ufak ufak alış lotları yazmıştım. Kaçırmadan hepsine anında mal verdiler.

Pazartesi büyük düşüşün doğru düzgün tepkisini bile veremiyor?

Forum sayfasıda boş, yazan çizen yok.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 842/900 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •