Sayfa 68/187 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 537 - 544 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Psikolojik olarak düşük fiyattan hisseye alım gelmesini beklerken meğer tahtacı da düşükten mal vermeye can atıyormuş, yarın yavrular da işlemlere başlıyor bakalım ne yapacak.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

Yaşanan düşüşün gerek büyüklük olarak gerekse hacim olarak aksa tarihinde eşi benzeri yok.Satışın öncesine ve geldiği en tepe noktadan oluşunu göz önüne alarak çok planlı bir operasyon yapıldığı ortada.Ancak bu tuzağa uzun zamandır Aksa yatırımcısı olanlar düşmedi ve ACN fiyatından bağımsız manipülatif bu son yükselişi satış(exit) fırsatı olarak değerlendirdiler.İlk aklıma gelenler sn tigi ve sn müzikal.Bende 148-150 arasında uzun yıllardır taşıdığım ve anamızdan emdiğimizi burnumuzdan getiren elimdeki tüm hisseleri satış fırsatı olarak değerlendirdim.Bu operasyonu yapmamış olsalar kuvvetle muhtemel uzun yıllar ederinde değil diye diye ömrümüzü çürütmeye devam edecekti.Yalnız çok gaddarca kimselere uyanıp satma fırsatı vermeden bilakis değerde değişmemiş ancak bölünmüş fiyatın algısal ucuzluk ilüzyonu ile çok ciddi teveccüh olacağını hesap etmişler olarak çok ciddi mal sattılar.Çok profesyonel çok organize ve tüm detayları incelikle düşünülüp icra edilmiş bir operasyon.Böylesi ciddi operasyon yiyip beklentisi biten hisselerin uzun yıllar enkaz dumanı tüttüğünü ve satılan malların uygun fiyatlardan tekrar toplanması için aşağı bıktırıcı ve bunaltıcı seansların yaşandığını genel olarak biliriz.Tecrübenin çok değerli olduğu zamanlardayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

3. ben 4-5 sene önce bu şekilde bir hisse performansında Aksa ya ilk yatırımıma başlamıştım umarım yanılmam tekrar girmeye başladım düşmeye devam ettikçe alacağım şirkete güveniyorum faiz düşümleri başladıkça emtia fiyatları düzelmeye başlayacaktır buda tüm emtia bazlı hisseleri rahatlatacaktır ytd.

4. Artık suyunu çıkardılar, düzeltmeden çıktı, gerçekten de şirketten bir açıklama gelmeli, battı mı şirket yahu, fabrika yandığında bu kadar düşmedi.

5. 1 aksa.jpg

2 aksa.jpg

dün şöyle bir yazışma yakaladım ama ne kadar doğruluğu var bilmiyorum.. Aile içi satış mı var acaba kafaları karıştıran soru...
    Bana balık tutmayı öğretme, balık ver.

6. Aile arasındaki iktidar savaşını zaten bilmeyen yok, her genel kurulda hesaplaşıyorlar, şimdi öyle bir şey varsa bile karşılayan piyasa değil bence, hacim çok fazla.
    Hisse tek hanelere doğru geliyor, nerde alıcı varsa veriyor, toparlanması zaman alacak gibi, bilanço bekleyeceğiz artık.

7. Bu hareketler şirkete güveni düşürüyor. Neden şirketten bir açıklama yapılmıyor?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,991
     Alıntı Originally Posted by isipsiz Yazıyı Oku
    1 aksa.jpg

2 aksa.jpg

dün şöyle bir yazışma yakaladım ama ne kadar doğruluğu var bilmiyorum.. Aile içi satış mı var acaba kafaları karıştıran soru...
    lodrikin alımları da satımları da yani şirketinin, bildirime tabidir...

Sayfa 68/187 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •