Sayfa 157/178 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. moodys sonrası 5 gündür düşüyoruz, bugün tepki gelmesi lazım artık' homurtuları yaygınlaştı.. lakin aylık ortalamanın üstüne atamadık, 11.880 geçebilirse hızlı bi 100 puan gelebilir.. oyun ortada

2. Kırmızı ile açık yeşil cizgi öpüşmeden dönmüycek heralde Erol abi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kırmızı ile açık yeşil cizgi öpüşmeden dönmüycek heralde Erol abi
    onlar öpüşene kadar bizim longlar badem olur.. bunlar 5-8-21 günlük ortalamalar, 5lik 8liği aşağı kırdı an itibariyle, ama gün sonunu yine de bi görelim diyorum.. bi haber yok, katalizör yok, ama esas hal böyleyken yukarı yaparsa, işte o değerli olur

petkoyu fazla dillendirmeyelim, nazar değer.. zaten ekgyo bensiz yükseldi, kendimi mağdur hissediyom

12225 tekrar LONG açtık........veriyor spek.....

5. Petkoşcuuma artık nazar neyim değmez Erol abi o kaç yıldır suyuniçinde kırklandı, pırıl pırıl oldu
    Hamdım Piştim Yandım

6. Hakkaten du bi patronu arayım reklamını yapayım ibanıma para göndersin, zaten bugün vobda para mara katlayamadım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hakkaten du bi patronu arayım reklamını yapayım ibanıma para göndersin, zaten bugün vobda para mara katlayamadım
    ne yapar endeks dayuuu .. bekliyoruz.....

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ne yapar endeks dayuuu .. bekliyoruz.....
    Ben bugün endekisi çözemedim dayucuğum, ütülünce mırığımda kırıldı zaten, bugün daha vob yapmam, artık haftaya şansımı denerim.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 157/178 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •