Sayfa 346/419 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396 ... SonSon
Arama sonucu : 3352 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Genelde tahta bozuyor o kurum ama bazende şaşırtıyor, 17 üstünde ivmelenebilir.

Endeks bozmasaydı kırar geçerdi, yarına bakacağız artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Genelde tahta bozuyor o kurum ama bazende şaşırtıyor, 17 üstünde ivmelenebilir.
    17 yamacına geldik yine, geç artık karolin.

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    17 yamacına geldik yine, geç artık karolin.
    Orta müsait, hava da müsait. Gerisi keyfine kalmış..

4.  Alıntı Originally Posted by maviera Yazıyı Oku
    Orta müsait, hava da müsait. Gerisi keyfine kalmış..
    Topik bitkisel hayata geçmiş, bir tavan yapsa anında dolar burası.

5. Yüksek teknolojili üretim için 30 milyar dolarlık teşvik paketi
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrikli araç ve çip üretimi başta olmak üzere yüksek teknolojili üretim alanlarında 30 milyar dolarlık teşvik paketi açıkladı.

- (Elektrikli araç) Üretim kapasitemizi yıllık en az 1 milyon adede çıkarmayı öngören 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz
    - Batarya üretimini öncelikli alan olarak belirledik
    - Batarya konusunda üretim üssü olmayı hedefliyoruz, teşvik paketimiz 4,5 milyar dolar
    - Çip fabrikasını ülkemize kazandırmak için 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz
    - Güneş enerjisinde 2,5 milyar dolar, rüzgar enerjisinde 1,7 milyar dolarlık teşvik kaynağı ayırıyoruz
    - Büyük teknoloji şirketlerinin muhtemel yatırımları için 5 yıl istihdam desteği sağlanacak

Haftaya 20 ler gelsin
    Büyük Çıkışlar Sancılı Olur..

7.  Alıntı Originally Posted by tata068 Yazıyı Oku
    Yüksek teknolojili üretim için 30 milyar dolarlık teşvik paketi
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrikli araç ve çip üretimi başta olmak üzere yüksek teknolojili üretim alanlarında 30 milyar dolarlık teşvik paketi açıkladı.

- (Elektrikli araç) Üretim kapasitemizi yıllık en az 1 milyon adede çıkarmayı öngören 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz
    - Batarya üretimini öncelikli alan olarak belirledik
    - Batarya konusunda üretim üssü olmayı hedefliyoruz, teşvik paketimiz 4,5 milyar dolar
    - Çip fabrikasını ülkemize kazandırmak için 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz
    - Güneş enerjisinde 2,5 milyar dolar, rüzgar enerjisinde 1,7 milyar dolarlık teşvik kaynağı ayırıyoruz
    - Büyük teknoloji şirketlerinin muhtemel yatırımları için 5 yıl istihdam desteği sağlanacak
    Bu işin domates ile patates ile olmayacağını 20 yıl sonra şükür anladılar...Burada rant yok ama ülkenin topyekün zenginleşmesi var....Beton ekonomisinden umarım vazgeçilmiştir...

8. Bu teşvik paketi tam karel için yapılmış gibi...Müthiş bir pasta var ortada 30 milyar dolar...Buradan ciddi pay kapma ihtimali var karelin....Hissenin önü iyice açıldı tahtacı kasmaya devam etsin...Bu gidişle hiç hesapta yokken hisse almak zorunda kalacağım en tepeden....

Sayfa 346/419 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •