Sayfa 319/981 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Tabi ki
    Diyelim bugün ilginç bir şekilde piyasa güçlendi arti kapattı
    Yarın sırada simsek var onu konusturcaklar düşürmesi icin
    Malum kurum satiyorsa akp biste saldırıyor her zaman
    bunlar silkeliyor. çok bariz elleri belli oldu. açılışa kanmamak lazım. haftalık kapanış bu seviyelerin epey altında olursa ayı modu açılır.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yaw ortada israil gündem değildi bişey değildi. durduk yere zaten tonla dış politika hataları yüzünden birde bu.

kısık seslide olsa erdoğan bişey dedi. buyur sonuç.

dış medya yahudilerin şimdi bunlar hakkımızda demediğini bırakmayacaklar hazır fırsatıda bulmuşken.

bizim zaten israile dalmamız hayal

o kadar para arıyorken dışarıdan "durduk yere " şimdi tribünlere oynamanın zamanımıydı ??

umarım ben ekonomistim diye uzatmaları oynadığı gibi oynamaz. yoksa dış politikada hepten zarar görürüz.
    Düşüşün israille alakası yok zaten geçen hafta burada formasyonlu aşağı yönlü graf paylaşmıştım yön bariz aşağıydı zaten , cuma dipten biraz alış gelince dönücez muhabbetine atlayanlar onları sıkıştırıcaklar , yoksa bizler eset,sısı,brunson, mursi,şimşek neler gördük duyduk sonra herkes dediklerini unutur
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Düşüşün israille alakası yok zaten geçen hafta burada formasyonlu aşağı yönlü graf paylaşmıştım yön bariz aşağıydı zaten , cuma dipten biraz alış gelince dönücez muhabbetine atlayanlar onları sıkıştırıcaklar , yoksa bizler eset,sısı,brunson, mursi,şimşek neler gördük duyduk sonra herkes dediklerini unutur
    bence açılışın etkisi var..

dış borsalarda baya tepmişti...

ben ekranımda yeşili gördüm
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de saatlikte 2 li tepe var çalışırsa 10925 düzeltme biraz daha aşağı olsun derlersede 240 dk takoz mevcut oradada hedef 10750 bölgesi benim şablonda.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Bulut abi graf denmiş 2 gün önce analiz ettiğim formasyonlu seneryomuzda belirttiğim 2 li tepe bölgesi olan 10925 bölgesine 10936 gösterdiler buralardan yukarı tepkiler gelebilir saat 12 den sonra 240 graf hareketine bakıcaz 10970 altı kapanışlarda salınım devam etme yani takoz formasyonuna geçme ihtimali yükselir benim şablonda.
    10778 gördük formasyon bitmiş olabilir kanal alt bantı bu bölge .Buradan yukarı hareket denemeleri olacakdır ne kadar kalıcı olacağına bakıcaz.
    aşağı kırılımda 10650-10500 benim şablonda
    FORMASYON AVCISI 53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sağlam tepti...

GLOBAL zaten cuma ve bugün(uzakdoğu) iyi artı vardı..Biz de onlara uymalıydık.

şişe alım bölgesine epey yaklaşmış. şimdi gördüm. yeni vadede long fena fikir değil. bugün kapanışı bekleyelim bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

8. Bulunduğumuz dönem bilanço dönemi ama kimse bilançolara bakmıyor ismi kaldı sadece ,sadece dükkan açık olduğu belli olsun piyasada
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 319/981 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •