Sayfa 327/981 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    abd itrail e yardım etmezse o dediğin şey şimdilik zor...itrail lübnan duruken o dediğin tarafa harekekat şimdilik zor....
    iki gündür Netanyahu yu ki bu adam bazı ülkelerin tutuklama kararı verdiği ve savaş suçlusu ilan ettiği bir kişilik,...ABD başkan adaylarıyla verdiği pozu görmüyormusun,

Lübnan dediğin ülke 24 saatte düşer,..Hizbullah dışında gücü nerdeyse yok,...
    geriye kalanlar Suriye ve orada bulunan Rusya,..kaldıki senden Suriye ve Esadla görüşülmesini Rusya istiyor yani oda durumun hayli zorlaştığının farkında,..
    İsrailin Kuzeye yönelik harekatı YPG ile eğer Türkiye zapdedemzse ÖSÖ ile buluşacaktır,...bak Tokat Yıldız bunları yaz bir tarafa,

bunun tek istisnası bu gün CB dahil hatta muhalefet bile artık herkesin hemfikir olduğu Suriye yönetimi ile bir araya gelmek ve aynı zamanda bu meyanda sığınmacı sorununu da çözebilmektir,..

diyelimki İsrail tehlike değil hadi, içimizdeki sığınmacılar bir şekilde çözülmek durumundadır yoksa bu defa tehlike lerden biride bu olacak,..PKK üzerinden ayrılıkçı hareket zaten mevcut,...

yani ya çözeceksin, ya çözeceksin,....
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    12151...........Buradan Long açalım bakalım.....
    ne ettin bunları duruyormu

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ne ettin bunları duruyormu
    bırakırmıyım.....speğe az kar ile okuttum....bir avuç kaldı borsada hemen ütüyorlar.....normalde bugünlerde gümüş ons ile uğraşıyorum....orası da iyi görünmüyor.....

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bırakırmıyım.....speğe az kar ile okuttum....bir avuç kaldı borsada hemen ütüyorlar.....normalde bugünlerde gümüş ons ile uğraşıyorum....orası da iyi görünmüyor.....
    çünkü,....yani niye iyi görünmüyor,...

FED politikası belli,....

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    çünkü,....yani niye iyi görünmüyor,...

FED politikası belli,....
    çin resesyona girdi bence.... ardından abd de girer kaçarı yok.....malum tramp da gelmeden ekonomik kriz ister zannımca....geldiğnde de sert yükselişler olur borsa ve değerli metallerde.....ama seçim öncesi her şey yerlerde sürünmesini ister Tramp....

6. Levent Gültekin
    @acikcenk
    ·
    1 sa
    Askerliğini bedelli yapanlar savaş narası atıyor, bilgisayar oyunu sanıyorlar.

buda güzelmiş
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Çin ekonomisindeki yavaşlama sonucu emtia piyasalarında düşük talep eskisini gösteriyor..........

8. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    1 sa
    �� Fatih Altaylı:

“Erdoğan, sokak hayvanları için ‘İtiraz edenler alsın evinde beslesin o zaman’ dedi.

Buna çok güzel bir cevap var:

Suriyelileri, göçmenleri savunanlar da alıp evinde beslesin o zaman.â€

Buda ayrı bir bakış açısı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 327/981 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •