DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
16s
Cüneyt Özdemir:
"Erdoğan, Türkiye'yi 2. parti olarak yönetiyor. Bu ülkenin yarısı Erdoğan gibi düşünmüyor.
Türkiye'de zorunlu askere gönderdiği çocuğunu İsrail'le savaşa gönderecek kaç kişi çıkar?"
https://x.com/Darkwebhaber/status/1817973302306161045
Ayşe Aydoğdu
@ay_moon_ay
·
11s
Oğlu Bilal Erdoğan'a "askerliğini bedelli yap" diyen Tayyip Erdoğan, İsrail'e gireriz demiş. Evlat senin olmayinca feda etmek ne kolay!
https://x.com/ay_moon_ay/status/1818049843132334298
bugun bu videolara çok denk geldim peşpeşe seyredin ama herkes samimi olsun.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Bu ülkede gördüğüm İSRAİLDEN NEFRET eden bir inançlı kesim var...Bu imanlı kesim hayatındaki tercihlerle de zaten İSLAMA uygun yaşıyor...ve bu yoksul kesimin çoğu dini bir gereklilik olarak İSRAİLLE savaşmak için gitmeye hazır...ve bu dini mutlak bir emirdir.
Ümmet savaşta ise nafile namazlar bile kılınmaz.Tüm gücümüzle oraya odaklanmalıyız..gerçek olan budur...OLMASI GEREKEN BU..
Ama dejenere olmuş- cuma müslümanları veya anadolu dindarlığı dedikleri ve içinde: rüşvet-kayırmacılık-LÜKS-ŞATAFAT olan bu kesimin asla samimi olmadığını düşünüyorum.Onların ki sadece GOYGOY...Bu mükemmel lüks hayatlarından asla vazgeçip İSRAİLİN yanına bile sokulamazlar.
Onlara verilecek cevap; önce KENDİ ÇOCUKLarınızı cepheye-İSRAİLE gönderin..sonra biz koşarak geliriz.
Dini yaşamını ,tevazu-yardımlaşma-lüksten kaçış- ve kişisel ibadetlerde mutlak itaat olarak yaşamayan ...tam tersine dünyanın zevkinin dibine vurmuş cuma müslümanlarının tüm bu heyecanına gülüyorum..bizi de salak sanmasınlar.
İNSANLARIN SÖYLEDİKLERİ DEĞİL,YAPTIKLARI ESASTIR.
Son düzenleme : ABKA; 30-07-2024 saat: 13:24.
12,132............bu sefer LonG gggggggggggggg......
Bir yere gidiceğimiz yok dış siyasete sallayıp milli duygularımızı sokarak iç siyaseti dizayn etme politikaları bunlar.
bakın eset hikayesinde gördük ,
sısı de gördük ,
nas da gördük ogunleri gözünüzün önüne getirin.buda gelir geçer.
İsrail gelip beni topraklarıma saldırırsa kimsenin söylemesine gerek yok bu bayrak altında yaşayan Türkler ataları gibi ne gerekiyorsa yapar.
FORMASYON AVCISI 53
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan hadsiz İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a bir tepki de Rusya'dan geldi.
İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ifadelerine Rusya'dan da tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Katz'ın yaptığı kıyaslamayı eleştirdi.
Başkan Erdoğan’ın davetine icabet etmeyen Abbas Türkiye'ye geliyor! Mektup ortaya çıktı
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Cem Küçük
@cemkucuk55
500 kişiye kara para ve vergi incelemesi başlatıldı.
Ekranlarda söylemekten, köşemde yazmaktan bıkmadım ama nihayet oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı değeri 10 milyonla 25 milyon arasında değişen 7,885 otomobilin sahiplerine bakmış. Tek kuruş gelir elde etmeden milyonluk araç alanlar, şirketi zarar ettiği halde 25 milyonluk araca binenler.
https://10haber.net/ekonomi/maliye-g...-dustu-479196/
cem bey biraz daha yukardakileri yazın bu yazdıklarınız fındık kurdu![]()
FORMASYON AVCISI 53
Yer İmleri