Sayfa 373/981 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Viop LVIII

Hamas lideri İsmail Haniye'nin öldürülmesi Türkiye'de geniş yankı uyandırdı. İran'ın başkenti Tahran'da gerçekleşen suikasta tepkiler ardı sıra geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Filistin davası bu tür hain suikastlerle bitirilemeyecek kadar kutsal bir davadır" dedi. Suikastın gerçekleşme biçimine dikkat çeken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Haniye gibi önemli bir ismin hedef alınmasına kadar anlaşılıyor ki Netanyahu yönetiminin yegane amacı bir bölge savaşı çıkarmak" diye konuştu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    7 Ekim de İsrail in askeri tesislerine saldırı yap
    Askerlerini vur
    Savas başlat bunlar ok
    Yıllardır olan
    Festivalden kadın çocuk kaçırıp 3 5 e bölmek nedir
    O günden sonra gazze nin haritadan silinecegini binlerce sivil öleceğini bilmiyormudu hamas
    Hamas da İsrail İran ortak ********liğine ortak oldu
    Rehine olarak kaçırdı..ama tecavüz-bölme-parçalama yok.FİLİSTİNLİ esirlere bir de İSRAİLLİ esirlere bak..

Bu iftiralar her türlü teknolojiyi elinde tutan MOSSAD ve uzantısının bize sunduklarıdır.

Milli kurtuluş mücadelesi veren ve dünyanın VİCDANININ DESTEĞİNE muhtaç hiç bir örgüt bunları asla yapmaz.

Düşünsene ABD ülkeni işgal etmiş..her yıl işgali artırıyor.Evini işgal edip kendi vatandaşlarını yerleştiriyor.Hiç bir sebep göstermeden seni evinden alıp hücreye tıkıyor.

Ölsen bile senin cenazeni vermiyor(cezası bitinceye kadar morgta bekletiyor)..Sistematik tecavüzler var.

Seni 4 taraftan ablukaya almış..

Hergün ölmektense, bir gün ŞEHİT olarak ölmek en onurlu tercihtir..Sonuçta her mücadele risktir.

ŞİMDİ DÜŞÜN SAVAÇ 7 EKİMDE Mİ BAŞLADI?

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    öğlen arası az trthaber izledim
    çıkan üniversite hocaları gazeteci müsvetteleri hepsi
    irana gaz veriyor güya
    iran bu saldırıyı karşılıksız bırakırsa iran ses çıkarmazsa iran öyle böyle yaparsa
    diyip duruyorlar
    aylardır israile ticaret sürerken ne konuşmuştu bunlar
    Misafiri koruyamamış bırak onu kendi cumhurbaşkanlarının koruyamamış hepsini geçtim şunu yaptık bunu yaptık diyorlar cumhurbaşkanlarının helikopterini bulamadılar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

bence 7 ekimde başlayan bişey yok..

son bulan birşey var.. o da israile altın tepside sunuldu.

neyse siyasal islamcılar yine kafalarına göre yorumluyor )

5.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    80

Bunu Filistin meselsinin 7 ekim saldırısı ile başladığını sanıp Filistinlileri suçlayanlar için yazdım..
    İsrail,Filistin vaad edilmiş topraklar vs tarihsel gelişimini ve 7 ekim ile baslamadigini da biliyorum.

Benim sorum basit Hamas'in bu saldiridaki amacı ne idi ve bu amaçlarından hangi ya da hangilerini ulaştı?
    Suçlama yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    AMA dan önceki sözler anlamsızdır..Asıl ifadeler ama-fakattan sonradır.

Bu iş amansız ve fakatsız ,insanlık tarihinin gördüğü en büyük zülümlerden birisidir.

7. emlak kaat var mı kaat
    senin gulağın delikdir.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku

Bunu Filistin meselsinin 7 ekim saldırısı ile başladığını sanıp Filistinlileri suçlayanlar için yazdım..
    bu ülke yönetimleri fkö ve yaser arafatı solcu diye yıllarca tanımadı
    tüm sol örgütler filistinde arafatın yanında 1970 li yıllarda yer aldıalr
    astıkları vurdukları hapsettikleri adamlar filistiniçin çarpıştılat
    israilli kaçırılan tek diplomatı deniz ve arakadaşları kaçırdı
    o sırada malum lider israil seviciliği yapıyordu
    haması kuranlar kimlerdir filistini neden ikiye böldüler
    mahmut abbası Türkiyeden kim uzaklaştırdı
    hamas israile neden hizmet eder hale geldi hiç sordun mu filistin meselesi ta 1946 dan beri var
    ama hamasa kadar o meseleyi sol meselesi gören bir ihniyet u ülkeyi tam 75 yıldır yönetiyor
    bence filistin meselesini israille ticaret yapanlar kudüsü israili başkenti kabul edenler bilmiyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 373/981 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •