Sayfa 378/981 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Piyasaya dönersek 2 tahta var kchol ve tuprs bunlar daha önceden yabancı tarafından satıldığından 100 günlük ortalamaların altına gelmişlerdi kchol 216 altı tupde 160 altı kapanışlarda pıst 100 de 10450 bölgesine doğru hareketi başlatır benim şablonda kaç gündür idare ettiler bugunkü ve yarınki kapanışlar pıst 100 önemli
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    O embesillere diyorum ki..GAZZE denizden ve 3 tarafından tamamen İSRAİLLE kuşatılmış..Değil PİKAP oraya erzak sokamıyorsun.

Organize edilen bir milis kuvvetine katılacak çok mücahit olduğunu görüyorum..Etrafımda Filistin-afganistanda savaşmış çok müslüman var..ve bunlar yolunu bulsa GAZZEYE gidecekler...

Madem bir halt etmiyorsun bari, BİRİLERİNİN KUTSAL VATAN -DİN MÜCADELESİNİ TİTBARSIZLAŞTIRMA..

sen git meyhanede kafa çek ..sonra konuşalım.

Üstelik benim burası dışında GAZZE İÇİN neler yaptığımı da bilmiyorsun.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abi şu karavanı ağustosun 17 sine yetiştir de bi güney doğu türü yapam da gelem
    Adana'dan start alın.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

neyse bunların zaten anlamasını beklemek boşa zaman

buyur abkacım islami savunma son sürat devam ediyor.. kaldır kıçını bi zahmet islama sahip çıkıver.

hem şehit oldu deriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    neyse bunların zaten anlamasını beklemek boşa zaman

buyur abkacım islami savunma son sürat devam ediyor.. kaldır kıçını bi zahmet islama sahip çıkıver.

hem şehit oldu deriz

Benim ne yaptığımı-nereden yazdığımı bilmiyorsun.10 dak önce yazdığım mesajımı oku..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Benim ne yaptığımı-nereden yazdığımı bilmiyorsun.10 dak önce yazdığım mesajımı oku..
    valla tokatlı islam adına long short açıp duruyo boyuna löp löp haram yiyah..

sen napıyon şuan.?

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yazında cevabını veriyorsun zaten işaretlediğim bölge bunların konuşulmasını istemiyorlar yönetenler.
    bak israile geliriz dedik Askerliğini yapmamış kaçanlar bile adamlar izin verin israile gidelim demeye başladılarÇünkü sistem türbüncülükle yürüyor
    askerlik yapmamak için sahte rapor alan adam israille savaşmak için reisten izin bekliyor
    la elini tutan mı var atla uçağa gemiye trene otobüse arabaya git savaş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    İran İsrail hamas şu bu derken
    muhteremin de endexse süikast planı var gibi
    iranın vereceği/vermeye çalışacağı tepki yönü belirler
    ters durumda turizme ve havayollarının cümlesine sağlam kayarlar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 378/981 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları