sanmıyorum ama 52 sene sonra tarih tekerrür eder mi ! sorusunu akla getirmiyor değil
sanmıyorum ama 52 sene sonra tarih tekerrür eder mi ! sorusunu akla getirmiyor değil
Son düzenleme : Zeplin; 31-07-2024 saat: 09:16.
Hemde iran da
Tek laf eden işten atılıyor.
Cephe alan yok oluyor Enver Sedat dahil.
Soru sorulmalı ya bizde kimler var?
nagihan denen dahil.kaç yabancıya çalışan var?
fetoda İslam anlatan vardı kanada ya kaçmıştı.tuncay güney fetocuların içinde din anlatıyorlar ya ondan çıkan
Diyanet faiz haram değil dedi.KURAN da HARAM yahu.
İbrahim diye Beşiktaşda bir futbolcuda fetva almış şike haram değil diye
cüppelide sıçtıkca sıçıyor yahu
Resmen İSLAMİYETE Sabotaj uyguluyorlar.Dini bitirecekler.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Genco Erkal vefat etmiş.Allah rahmet etsin.
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
günaydınlar
Borsa 11.000 üstüne atınca yalamalar bol keseden atıyordu goydukmu diye,şimdi o diyenlere kol gibi giriyor endex 10.600,gerçi o diyenlerin elinde hissede yoktur laf olsun torba dolsun...tüpçü vs 5'li çete gibilerin,onlara yeşil ışık yakan iktidarın hep beraber soydurduğu ülke,ıksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyip,içiyorlar faturada halka kesiliyor,kendi çaldıklarından gram ilaveleri yok,yani tasarruf tedbirleri onlara hiç uğramamış,zatın zaten durumu malum devamlı üfürüyor,en son israile bir gece vururuz masalında,utanmazlar geri planda ihracatı onlara sanki bizler yaptık,zaten dış politika sıfır,dost bildiklerimiz bile sırtını bize çevirdi,onlara zamanında giydiriyorlardı şimdi tekrar dostluk kurmaya kalkıyorlar utanmadan,bu ortamda borsa nasıl rayına otursun,29 temmuz olayını belirtmiştim,işte ondan sonra koptu ipler![]()
1 Agustos’dan geçerli olmak üzere konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 38 zam yapıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri