Sayfa 242/588 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
Arama sonucu : 4699 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,377
    Küfür edenler, kol kesenlar yazmaya başladı ise ALIM zamanı gelmiş demektir !..
    Yeni Fabrika devreye girince KDV li fatura devri bitecek .
    Ciro 2 kat artacak !.. ciroya kdv kar olarak girecek .
    MB gibi Para basma devri Kasım dan sonraki bilançoda görülecek.

Takasbank TEFAS | Fon Analiz
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Küfür edenler, kol kesenlar yazmaya başladı ise ALIM zamanı gelmiş demektir !..
    Yeni Fabrika devreye girince KDV li fatura devri bitecek .
    Ciro 2 kat artacak !.. ciroya kdv kar olarak girecek .
    MB gibi Para basma devri Kasım dan sonraki bilançoda görülecek.

Takasbank TEFAS | Fon Analiz
    Kasım biraz fazla iyimser bir tahmin olmuş hocam. Benim tahminim en iyi ihtimalle 2025 '3' aylık bilançoya yansıması yönünde. Eylül başı arabayı satıp tamamıyla Egeen almayı planlıyorum. Eğer düşündüğüm gibi olursa 2025 üçüncü çeyrekte araba parasıyla ev alabilirim. Yok o kadar çıkmasa bile en azından iyi bir SUV alırım. Tabi şahsi düşüncemdir, yatırım tavsiyesi içermez..
    Ne mutlu Türküm diyene

Tek kalan 12 Bin TL destek yerim.

Yoksa 10 Bin TL ler görülebilir.

Haftalıkda 200 gün ortalamalarımızın üstünde kapatmamız.YTD.

Sıçtı cafer bez getir modundayız borsada da.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by beyazatletliprens Yazıyı Oku
    Kasım biraz fazla iyimser bir tahmin olmuş hocam. Benim tahminim en iyi ihtimalle 2025 '3' aylık bilançoya yansıması yönünde. Eylül başı arabayı satıp tamamıyla Egeen almayı planlıyorum. Eğer düşündüğüm gibi olursa 2025 üçüncü çeyrekte araba parasıyla ev alabilirim. Yok o kadar çıkmasa bile en azından iyi bir SUV alırım. Tabi şahsi düşüncemdir, yatırım tavsiyesi içermez..
    Hocam egeeni iyice veriyorlar son dip çalışmaları bunlar bana göre ağustosta da yükseliş başlar bilanço önsesi veya sonrası bir hareket olacak. Ama nereye kadar gider bilemem eğer eyül başı yada ortasına kadar iyi bir yükseliş yapmazsa şanslısınız yoksa tekrardan 18 leri geçmeyi deneyebilir . Ayrıca bedelsiz için de son senaryom bence son 2 ay ağustos -eylül açıkladı açıkladı açıklamazsa 2025 e kaldı işler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,377
    Serbest Bölgede 15% Kdv indirimi ile + Vergisiz Üretim yapacağı için Gelmez !..
    Borç Para geri ödemeleri de başladı. Enflasyon Muhasebesi ile vergiden de muaf olduk.
    Şirketin Geleceği çok parlak çok şıkışırsak sıfır faizle kredi alırız yada vergi affı
    filan yapar devlet büyüklerimiz.

Birakın EGEEN i çalışanlar bile TUIK ile zam alıyor.
    Egeen in işleri tıkırında Maas ve Bordro mahkümları düşünsün !..
    Millet açlıktan ağaç kabuğu yiyecek halde az kazansın karı enflasyon muhasebesi
    ile Öz Varlıklarda göstersin Kar dan vergi de vermeyecek. Nerde bu kadar karlı firma.

Dolar : 12 TL olsun, Faizi 10% a indirsinler,
    Egeen de 350 TL ye düşsün
    Sen o zaman gör
    bizi enflasyon canavarını barbique yapar yeriz.
    Mars a TOGG bile göndeririz !..

Dip NoT: KatMR ve ALARK da işim var I'LL BE BACK !..

Alıntı Originally Posted by beyazatletliprens Yazıyı Oku
    Dolar 4 aydır sabit... Giderler sürekli artıyor... Emtia, işçilik, üstüne bir de %38 elektrik zammı geldi. Muhtemelen doğalgaz da sırada... Bu parametrelerle uçuk kaçık bir bilanço gelir mi? Bilemedim...
    Son düzenleme : Baygeorge; 31-07-2024 saat: 12:35.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,199
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. Ergin hojam vallahi akıllı yatırımcısın,sen ne diyorsun bu konuda Filozof üstad.?

8.  Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Ergin hojam vallahi akıllı yatırımcısın,sen ne diyorsun bu konuda Filozof üstad.?
    Teşekkürler beklediğimin de altına geldi keşke 6 ay önce de seni dikkate alsaymışız...

Sayfa 242/588 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •