tşk eline sağlık ... bende maliyetlendim biraz ...stopuda tanımlı .. ..dolar bazlıda beğendim grafiği .. kısmet .. beklemek kısmı zor olabilir... onada yapacak bişey yok ..![]()
tşk eline sağlık ... bende maliyetlendim biraz ...stopuda tanımlı .. ..dolar bazlıda beğendim grafiği .. kısmet .. beklemek kısmı zor olabilir... onada yapacak bişey yok ..![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
*Türk Lirası gecelik referans faiz oranı-TLREF 48,3066 (Önceki 47,0161)
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Çok zalımsın elturco abi, bist yüzde 2 yükselirken bizi melül melül seyrettiriyon, senin şort yüzünden herif almıyor![]()
Hamdım Piştim Yandım
Bear_Bull
@BearBull26
yabancı: trede edip kazanıyorlar mı ?
19 Temmuz haftasında : + Artı 124
Önceki hafta - eksi 58
2024 yılı : - Eksi 1,03 milyar
iki hafta üst üst + Artıyı unuttuk ne zamandır yok ..
viopa bağlı cari hesaplarda ek olarak 1 kesinti daha görünce şaşırmayın.
Merhaba,
VİOP teminat saklama ücreti yarın itibarıyla başlayacaktır. Gün sonu işlemleri esnasında alınacak olup, t+1 tarihli muhasebeleşecektir (VİOP borsa payı, VİOP takas payı gibi). Günlük olarak hesaplardan tahsil edilecektir.
Hesaplama örneği şu şekilde olacaktır;
VİOP toplam işlem teminatı bakiyesi olarak 1 milyon TL yatırımcı hesabında günlük ( 1.000.000*0,0003)/ 365 = 0,82 TL kesilecektir.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri