Sayfa 437/981 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Enteresan aşırı satım görünüyor tahtalar müthiş tepki vermesi gerek... gerçi bizimkilerde Instagramdir yok Hamas için bir günlük yastır seladir falan eksen kayması için komple zirvaliyorlar... Bir sacmalik gidiyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bu muhteremi tanıdın mı

Bozkurt reis şemsiye çıkmasın diye deliğe iyicene sokmuş diyorlar gölgeyi seviyor reisim hünkârım

3. Yok la Ayasofya abi, giren kısmı ucundan eccük bi kısım
    Daha sen bişii görmedin, bu ne ki
    Hamdım Piştim Yandım

4. Herif hızını alamadı, conilere kayıyor başganım
    Hamdım Piştim Yandım

5. Portföye baktım 0 ne düşmüş ne artmış. Para olmayınca borsada ne kazanıyor ne kaybediyorsun demek ki. Ama içim kıpır kıpır Pts de düşerse biraz alırım

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sana dün bi tavsiye vermişdim.(karavan ile ilgili).

Bugün 2. tavsiyemi vereyim.

Ben batmadan çabuk gel !
    Pisyedili kebap ısmarlayack diye hayal kurarken sen kebap ısmarlamak zorunda kalabilirsin.
    Amaan dert ettiğin şeye bak. Soğan ekmek yerik. Allah ağzımızın tadını bozmasın.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Amaan dert ettiğin şeye bak. Soğan ekmek yerik. Allah ağzımızın tadını bozmasın.
    Soğan ekmedik .yan tarlada karpız var bize 10-15 tane karpuz vermişler.Sedirin altında duruyor.Göl kenarı yörüklerden koyun peynirini de aldık mı ,tamamdır demi ?

Zaten incir zamanı geldi.3-5 incir ağacı dikmiş babam ocağımıza pardon tarlaya : ).
    Sen gelene kadar ben reçel yapem en iyisi.Çocuklar sever belki.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Soğan ekmedik .yan tarlada karpız var bize 10-15 tane karpuz vermişler.Sedirin altında duruyor.Göl kenarı yörüklerden koyun peynirini de aldık mı ,tamamdır demi ?
    Heeç. Karpuz daha iyi harareti de alır.

Sayfa 437/981 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •