Sayfa 170/178 ÝlkÝlk ... 70120160168169170171172 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,353 - 1,360 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. hadi oolum al biraz artýk, yetiþen alýr

dipten 150 puan tepti, az buz deðil

2.  Alýntý Originally Posted by Ozan Erol Yazýyý Oku
    avrupa -3 baþladý, bizimki abarttý, þimdi aracý kurumlar harýl harýl margin call aramalarý yapýyordur longçulara

piyasayý çevirecek tek bi haber var- acil fed toplantýsý
    sabah bi fed toplanacak haberi geçmiþti, ama yalan haber çýktý, toplanma ihtimalinden bahsedilmiþ sadece.. newyork borsasý açýlýnca bi haber gelebilir, açýlýþ dalgasý çok sert olursa

3. Ttkom bugün en düþük 45.40 görmüþ,
    Koþullu þart oluþmuþ ve sistem 46.80 den alýþ yapmýþ saydýk
    Hamdým Piþtim Yandým

4.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Petkm bugünde koþullu þartý oluþturamamýþ, en düþük 22.94 görmüþ, þart oluþmasý için 23.63 görmesi gerekiyor
    Petkimde halen koþullu þart oluþmamýþ,
    Bugün en düþük 20.92 görmüþ, þart oluþmasý için 21.55 üstüne atmasý gerekiyor
    Hamdým Piþtim Yandým

5.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Endekis bugün yüzde 2,3 fýþkýrttý, senin hisse enaz yüzde 2bucuk yükselmediyse bilki soyuldun yeðen
    Acý ama dost acý söyler
    Endekis düþerken birde utanmadan endekise ayak uydurup en önden koþar
    Soygun çok büyük yeðenim azbuz deðil.

Neyise biz endekis analizine bakalým, bist 100 bugün tale bazlý gelmiþ geçmiþ tüm zamanlarýn rekorunu kýrdý 11bin üstüne atarak,
    Ralli bitti mi bitmedi mi bilemiyoruz. Bakacuuk
    Soygun çok büyük yeðenim azbuz deðil
    Herifler bugün bisttin içinden buldozer gibi geçtiler. Ralli bitmiþ gibi duruyor þekil itibariyle
    Tabii yukarýda belirttiðim gibi endekis yüzde 5 düþerken senin benim onun þunun bunun hissesi yüzde 8 düþmüþtür muhtemelen.
    Neyise konumuz o deðil
    Endekisin dibi neresi olabilür ona kafayý yoralým
    7bin bana mantýklý geliyor tabii belli olmaz bakarsýn daha erken döndürürler, herif sonuçta endekis mühendisi
    Hamdým Piþtim Yandým

6. teknik görüntü rezil durumda, dün býrakýlan gap zor dolar, yüzde 5+ yapmasý lazým dünkü kapanýþýn üstüne, nasýl yapacak ? israile bi misilleme saldýrýsý her an beklenirken ?? iran-hizbullah-yemen eþ zamanlý bi saldýrý yapacak, ama acele edeceklerini sanmam, bekleterek karþý tarafý strese sokmak isteyeceklerdir

bence aðustos bitmeden 200-günlük test edilebilir, bugün olacak her atak tepki olarak kalacak, o yüzden fazla þeetmemek laýzm

7.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    10681 ile günün dibi görülmüþ olabilür Erol abi hatta ayýn dibi bile görülmüþ olabilür.
    Günaydýn esnaf hayýrlý iþler bol kazançlar diliyorum.

11395 günün tepesi olabilir
    Hamdým Piþtim Yandým

8. hiç umut verici deðil piyasa.. tüm mallarý temizledim, kozalar dahil

biraz short açtým, her tepmede short arttýrýcam diye planladým

Sayfa 170/178 ÝlkÝlk ... 70120160168169170171172 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz