Sayfa 485/981 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    sabah vadeli açılış zararım..402.000 TL
    Bende ki zarar senin rakamın üç sıfır silinmiş haliyle. Abi geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda kurtarırsın

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bende ki zarar senin rakamın üç sıfır silinmiş haliyle. Abi geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda kurtarırsın
    170 kurtardık..kalana bakacağız

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Keşke katlayabilsen ama zannetmiyorum abi mimkin değil
    senin yatağı ekranıma aldım, takip edeceğim bakalım gerçekten katlama sanatını biliyon mu yohusa benle kafamı buluyon deye
    Dayı ben tradeciyim karı gördüm mü dayanamayıp satarım. Evde bostan gibi yatmaktan yoruldum eccuk heyecan ve para kazanalım

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    sabah vadeli açılış zararım..402.000 TL
    geçmiş olsun.. umarım kapanışa toparlanmıştır. ya da en kısa zamanda toparlarsınız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dayı ben tradeciyim karı gördüm mü dayanamayıp satarım. Evde bostan gibi yatmaktan yoruldum eccuk heyecan ve para kazanalım
    Daytradeci endekis vobcu olaraktan beni kimse yenemez dayucuğum.beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz. Trade ederek paranı çabuk bitiririm
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün borsaya yumuldum parayı kaplamayı düşünüyorum. Bozkurt reis parayı nasıl katlıyoruz Atatürkler üst üste mi gelecekti
    Sen kazan yeterki ben sayarım ağabeyim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Keşke katlayabilsen ama zannetmiyorum abi mimkin değil
    senin yatağı ekranıma aldım, takip edeceğim bakalım gerçekten katlama sanatını biliyon mu yohusa benle kafamı buluyon deye
    Dayı bende yalan olmaz ama sana dokanır benim hisseler. Tahtacı sen al gömer geçer

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sen kazan yeterki ben sayarım ağabeyim.
    Hemen ambulansı ara bizim evin adresini ver şu plaj şemsiyesini kremleyip acıtmadan çıkarsınlar Ayhan başkan ortalıkta unutmuş üstüne oturdum

Sayfa 485/981 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •