Sayfa 500/981 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,993 - 4,000 arası.

Konu: Viop LVIII

1. ABKA ceza mı aldı? yoksa battı mı? ortalarda yok
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ABKA ceza mı aldı? yoksa battı mı? ortalarda yok
    tokatçı abka ve bulut cezalı
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Geçen hafta İstanbul Kadıköy 'de dolaşırken 2 ayri ara sokakta cama yazmışlar. 5 lt sızma bir dükkanda 700 bir dükkanda 800 'du.
    Oradan almıştır bizim ahlak yoksunu Tuik. Gerçi orada bile 116 değil ya.
    veya cami önlerinde 5 lt si 500-600 Tl ye satılan yağdan almışlardır fiyatı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Edremit bölgesinde zeytinyağı üretimi yapan ve yaklaşık 130-150 dönüm zeytinliği olan birisiyle yaptığım muhabbette karşımda ki adam şu sohbeti kurdu. Yaklaşık 100TL'nin üstündeki zeytinyağı fiyatı beni kurtarıyor. Şu an perekande kilosunu 225-250 TL veriyorum, toptan fiyatı piyasaya göre değişir dedi.

Valla adamın yalancısıyım, doğru mudur yanlış mıdır bilemem.
    yanlış kurtarmaz yada kazandırmaz
    geçen sene bizde ürün yoktu direk üreticiden 30 teneke aldık tenekesi 1.390 tl idi bu sene 1.600 civarı ama kimse bulamaz bu fiyattan
    bir halt olacağı yok.

En ucuz zeytin yağını ben alıyor(dum).Bedava idi.Yalnız bu sene zeytinyağı iyi çıkmadı diye kızartmada kullanınca evde dirhem yağ kalamdı dün marketde yağ reyonunda fiyatları görüncede şok oldum.
    Paraya kıyıp alamadım açıkcası.Bi dahaki sezonu bekleyeceğim.Yada birilerinin hediye etmesini
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Geçen hafta İstanbul Kadıköy 'de dolaşırken 2 ayri ara sokakta cama yazmışlar. 5 lt sızma bir dükkanda 700 bir dükkanda 800 'du.
    Oradan almıştır bizim ahlak yoksunu Tuik. Gerçi orada bile 116 değil ya.
    almayın gerçeken sağlığınıza zarar yemeyin ayçiçek yağı kullanın hiç değilse bedene iç organlara zararı asgaride tutarsınız
    bir halt olacağı yok.

Bizim portföydeki hisselerde gıcık.
    Dünkü havada sadece yüzde 1,5 düştü biri bugün ise 2,5 düşüyor.
    İlla balans ayarı mı yapıcan be adam bas git işde bi yöne.
    Düşeceksen düş(elimde olsa da razıyım).Yükseleceksen yüksel.: )
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

yatayda gitmesi daha olası. kenarda köşede long olanları dökerek, kredili işlemleri kapattırdıktan sonra yoluna bakar.

malum kredi faizleri çok yüksek. yataya bile sarsa zamanla zarar yazdırıyor.

aceleye heyecana hiç gerek yok.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 500/981 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •