Sayfa 82/278 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 2223 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    Bulunduğumuz noktada yazacak iyi / kötü aman aman birşey pek yok.
    53.5 altına derin bir dalış olsa da kapanışın üstünde olması hoş sayılabilir.
    Bana göre her tür üst peryot ALdan gayet uzaktayız. 53.5 üstü, tercihan 57-57.5 üstü lazım ilk elde.

Bugünün yükseği böyle kalacaksa (56.2) yetersiz ve buralar uzarsa yine ayının pençelerine düşebiliriz korkarım. Yarın yine bakak.
    yazdıktan sonra çok beklemeden 56.2'yi aldık, şimdi 57-57.5'u tırtıklıyoruz.
    alırsak 59-59.5'la ne yapacak görelim. olumlu bölge dışında ama olumlu şeyler oluyor şimdilik.

biraz erken çekik son fibo :

57524 e sson 1 tur dolandırabilecekmi bakalım

56873 ü kırmadan bi 571xx veya 57224 yap la... zarar ederük yoksa

vilop ta zararlı şort vardı...

onu karşılasın deye long açtık kazımda... bu zarara girdi

Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    ... şu an herşey bozuk/satta ama bir önceki dibi delmeyen bir salınım olacak ve yeni bir makro yukarı başlayacak sanrısındayım şu an.

...
    doğal olarak tavsiye filan değil, grafiklere sık bakan birinin tahmini ve hatalı çıkabilir
    gelelim bu sanrımıza :

bir yandan 49''a kadar çakıldığı için fena yattı olarak okunabilir.

öte yandan 53 altında hemen hiç kalamadığı için şimdilik tuttu olarak da okunabilir - koca bir wick ve bir sürü çığlık kaldı altında

netekim 54-52'e BTC, ETH alışı yazmıştım, onlar kucağımda indik kalktık - sinir harbi oldu tabi ama geri vermedim, toparladık. şimdilik!

öte yandan fiyatlar aşırı saçma yerlere gelince alt alma niyetim olmamasına rağmen dayanamayıp biraz SOL, RNDR ekledim onlar kara bile geçti. şimdilik !

bugünlük de raporlarımız böyle

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    56873 ü kırmadan bi 571xx veya 57224 yap la... zarar ederük yoksa
    adamsın çıtak dayu laaa

57224 kurtulduk lönkten emme 300 gördü... (300 ü nasıl bekleyecen... 56800 dü... 2 dakkada 500 alacağını nerden bilecen )

vilop şortlarıda aşağı çektim ondanda kar gelsin mk

zabahtan belli bekliyoz

7.  Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    gelelim bu sanrımıza :

bir yandan 49''a kadar çakıldığı için fena yattı olarak okunabilir.

öte yandan 53 altında hemen hiç kalamadığı için şimdilik tuttu olarak da okunabilir - koca bir wick ve bir sürü çığlık kaldı altında

netekim 54-52'e BTC, ETH alışı yazmıştım, onlar kucağımda indik kalktık - sinir harbi oldu tabi ama geri vermedim, toparladık. şimdilik!

öte yandan fiyatlar aşırı saçma yerlere gelince alt alma niyetim olmamasına rağmen dayanamayıp biraz SOL, RNDR ekledim onlar kara bile geçti. şimdilik !

bugünlük de raporlarımız böyle
    Elinize sağlık...
    RNDR'yi bilmem ama... Özellikle SOL, BTCUSDT düşüşlerinde, SOLBTC tarafında tepki vererek direnmiş.
    USDT tarafında aşağıdaki kısa vade hedef ve dirençlerle takip listeme ekledim. Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Elinize sağlık...
    RNDR'yi bilmem ama... Özellikle SOL, BTCUSDT düşüşlerinde, SOLBTC tarafında tepki vererek direnmiş.
    USDT tarafında aşağıdaki kısa vade hedef ve dirençlerle takip listeme ekledim. Teşekkürler.

RNDR tmmn hype kafası. AI kökenli. Bu sene biraz takıldım, vermemek için yırtınan bir tahta değil. Neredeyse 14 USD gördü, fiyatı 3.7 USD görünce "oha" dedim aldım - hiç işe yaramayabilir de

Altları BTC çaprazlarıyla analiz etmek iyi fikirmiş. Ben altların tekniğine aşırı kaba bakıyorum ama çok takıldığım birşey olursa öyle de bakacağım.

Sayfa 82/278 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •