Sayfa 608/743 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 5942 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    fed in müdahalesi gerekiyor , eylül beklemek felaket olur
    İnşallah biseyler yapar FED deki yetkili abiler.
    Altını, gümüşü, nasdaqi düşmeyen kalmadı, yerden yere vuruyorlar. Kaçacak yer kalmadı.

2. A1 Portföy ünvanını değiştirerek Pardus Portföy adını almış. Bu değişiklik ile ilgili bilgisi olan var mı? Sebebi nedir acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    A1 Portföy ünvanını değiştirerek Pardus Portföy adını almış. Bu değişiklik ile ilgili bilgisi olan var mı? Sebebi nedir acaba?
    A1 Capital portföy yönetimi isimli yeni bir şirkette kuruluyor. Bir şeyler yapıyorlar ama neden niye bilmiyoruz.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4. Çok fena köşeye sıkıştım her turden 10-15 fon var cok büyük zarar yazdim bugün, yarın muhtemelen yine aynı olacak. Çıkmak için geç kaldım kendi adıma.

5.  Alıntı Originally Posted by ddiibb Yazıyı Oku
    Çok fena köşeye sıkıştım her turden 10-15 fon var cok büyük zarar yazdim bugün, yarın muhtemelen yine aynı olacak. Çıkmak için geç kaldım kendi adıma.
    Yalniz degilsin hepimiz ayni durumdayiz, ayrica fon yatirimcilari genelde bu durumu firsat olarak algilar ve ekleme yapar

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ddiibb Yazıyı Oku
    Çok fena köşeye sıkıştım her turden 10-15 fon var cok büyük zarar yazdim bugün, yarın muhtemelen yine aynı olacak. Çıkmak için geç kaldım kendi adıma.
    abd hisse senedi taşıyan fonları alıyorsan en az 10 yıl taşımayı göze alacaksın ve böyle karanlık ortamlarda ekleme yapacaksın uzun vadede keyfini süreceksin

7.  Alıntı Originally Posted by ddiibb Yazıyı Oku
    bizler de aynı durumda sayılırız, çarşamba günü düştü diye 5 çeşit fon aldım, önceden de 2 tane vardı, yüksek miktarda da değişken var, eski aldıklarım hariç hepsi zararda, pazartesi düşüşünde bazılarına bir miktar daha ekledim, işin kötüsü düşüş devam edebilir diyorlar 9.300-9.500 civarına kadar, kol mu kesmeli yoksa düşüş devam ederse ekleme mi yapmalı karar vermek zor şu durumda.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    bizler de aynı durumda sayılırız, çarşamba günü düştü diye 5 çeşit fon aldım, önceden de 2 tane vardı, yüksek miktarda da değişken var, eski aldıklarım hariç hepsi zararda, pazartesi düşüşünde bazılarına bir miktar daha ekledim, işin kötüsü düşüş devam edebilir diyorlar 9.300-9.500 civarına kadar, kol mu kesmeli yoksa düşüş devam ederse ekleme mi yapmalı karar vermek zor şu durumda.
    Dususlerde ekleme yapmamak mevcutu korumak en iyisi , abd seçimine kadar karisik ortalık ,öyle gözüküyor

Sayfa 608/743 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •