Sayfa 445/823 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 6579 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: EndeksS

1. akbnk>56.25
    garan>116.20
    isctr>13.85 and >13.94
    ykb>29.16
    thyao>305
    tüpo>164
    ergl>52
    kchol>195
    krdmd>27.56
    sahol>92.60
    tcell>105.3

bunnarın alyının üstü bomboş ama bu değerleri almıyorlar,...ben olsam alırdım,...İran fırsat verdiyse bunu kullanırdım, yukarıda bir kaçmesaj öncesi yazdım düşüncemi, ama almıyorlar, ben onlar kadar bilemem elbette, bir bildikleri vardır,...yada onlar negatife düştüğünde durumu kurtarabilirler, ben kurtaracağımdan eminmiyim değilim, o yüzden onlar gibi bende beklerim
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. burada gün içi düşünürsek,..

mavi kazanımla k pmbe ve kırmızı kaybı mukayese etmek gerekir,...yeni oluşan sarı, turuncu ve k pembe ceplerin misilleme başladığında fiyatları tutacağını düşünmüyorum,...

o nedenle ve sadece gün içine yönelik düşünürsem, yani piyasa açıkken,..

İran olası mislllemesi sonuçlanmadan,

bu gün yukarı yapacaksam eğer en fazla maviye giderim, ancak baskın tarzda bir misilleme gelirse şayet k pembe ve onun altına kırmızı yapar ki, dediğim üzere bunda misilleme çapı bellirleyici olur, çünkü bir de İsrailin yada ABD nin bu çapa göre vereceği bir karşılık var çünkü,...

bu nedenle herkes ürkekse ben niye cesaretli olayım,...

piyasa kapalıykende mutlaka bu olasılığa yönelik bırakılacak kapanış rakamları,..

ancak bu gerginlik bir şekilde ortadan kalkarsa zaten oluşacak momentumda yer bulabilirim,...ki büyük ellerde çift taraflı poz taşıdıklarından her türlü kurtarırlar,..o nedenle piyasa her ne kadar ölçebilsek te ''50 elde, 51 yerde yapamıyor''

diğer seçenekse elbette onlar gibi çift poz taşımak, illa taşınacaksa,...

işte bu örtü ortadan kalkmadan sadece büyük paranın İnsider ortamı varki,...ABD dede şunu demez onlara lan İranla anlaştım bu bu kadar olacak merka etmeyin, mutlaka gelişmeleri haber alıyorlardır ama bu durumda da öncesinde bunu bize niye belli etsinler
    Son düzenleme : indregandi; 08-08-2024 saat: 14:27.

3. zorluklar devam ediyor,...ısrarla buzağı formasyonunu sürdürüyor,şu anki meme, bir öncekinden hep yukarıda ama süt emmeye devam...yani tavanı usul usul yukarı çekiyor, ancak belirsizliği ortadan kaldırmamakta da ısrarcı

4. 2024 yılı temmuz ayında yabancı yatırımcılar BIST’te toplam 105 mn $ net satış gerçekleştirdi.

Borsa İstanbul’da 2024 yılı temmuz ayında yabancı yatırımcılar toplam 105 mn $ net satış gerçekleştirdi. Bu ay dikkati çeken gelişmeler;

Yabancı yatırımcıların en çok net alış yaptığı hisseler BIMAS (68 mn $), MGROS (45 mn $), THYAO (45 mn $) iken, en çok net satış yaptığı hisseler sırasıyla TCELL (104 mn $), TUPRS (104 mn $), YKBNK (56 mn $) olarak gerçekleşmiştir.
    Bankacılık endeksi hisselerinde temmuz ayı toplamında gerçekleşen net satış miktarı 59 mn $ olarak gerçekleşirken, en çok satılan banka hisseleri sırasıyla YKBNK, AKBNK, TSKB oldu.
    Yabancı yatırımcıların temmuz ayı genelinde yaptıkları işlem hacmi miktarı 51,4 mlr $ olurken, toplam işlem hacmi içindeki payları ise %31 olarak gerçekleşti.
    Yabancı yatırımcıların temmuz sonunda toplam BİST payı %38,34 olarak gerçekleşti.

5. burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar

6. garafikte a pembe t çizgisi 11885.xx ten gelen düşüş trendi, bunun yukarı kırılış önemli,..
    5 lik ana düşüş kanalı truncu kanalı yukarı geçtik bu da önemli,
    bununla birlikte, mavi oval yapamıyoruz, malum nedenlerle,

yani zorluklar devam ediyor,..

çünkü ani negatif gelen haber bu kazanımları çok kolay al aşağı edebilir,

mavi ovalle yukarı çıktığımızda hem saatlikteki, hemde günlük grafikte ki boşluklar dolacak,..

sonuç zorluklar devam ediyor,..

minörden trade olanaklı,..ancak stop ve reverseler de önemli,..
    Son düzenleme : indregandi; 08-08-2024 saat: 18:58.

7. mesaj 3557 den devamla

8. mesaj 3557 den devamla

Sayfa 445/823 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları