endeksin trendi de pazartesi kırıldı zaten 2 düşük tepe yaptı düşüş gap'ını kapatamadı daha 2.düşük tepe dibinin altında kapanış gelirse yeni bir dip oluşumu yapacak
endeksin trendi de pazartesi kırıldı zaten 2 düşük tepe yaptı düşüş gap'ını kapatamadı daha 2.düşük tepe dibinin altında kapanış gelirse yeni bir dip oluşumu yapacak
Sayın hissedar evet burada en eski ben sayılırım daha önceki yazılarımı okuduysaniz benim devamlı sitamkarim yönetime olmuştur en kotu durumlarda her zaman üç maymunu oynamışlardır neyse bence gurup değişikliği yok ben sorunun sayın keko ve tayfasinda fazla mal olması bunları biraz dokmedikden sonra berkosanin hak ettiği fiyatlara gitmesi zor finansallarinda herhangi bir bozulma yok ben yönetime hiç güvenmiyorum ama şirket olaraktan güvenim sonsuz ayrıca yönetimin fiyatın bu seviyelere inmesinden nemalandigini bazılarına imtiyaz sağladığını dusunuyorum
Biraz olsun yaptığı işleri kap olarak bizlerle paylaşsa bizde önümüzü netlestirebilsek yorumlarimizi ona göre yapar tartışma imkanımız olurdu laflarimiz havada kalmazdı kaldiki defalarca aramama rağmen Suzan hanıma ulaşma imkanım olmadı ulasabilipde bilgi alabilen arkadaşlar varsa foruma yazarsa çok iyi olur hepinize sonsuz selamlar paydaslar
He bu arada keko ve takipçisinin bir kısmı eggubreye kayma ihtimali hayli yüksek..
Şahsi düşüncem tabiii..
Yani, şunu ben yazsam müritlerini üzerime salar demediklerini bırakmazlardı...Adamın buraya gelip kahkahalar atmasından belliydi...Grup derken kastettiğim ise yeni gelenler, bunların maliyetleri 3 aşağı 5 yukarı 40 civarı...Eski ekibin yapacağı şey belli, global sirkülasyondan kaynaklanan tedirginlikle bu civarlardan topladıklarını bilanço sonrasında kendiliğinden oluşacak olanballı kaymak mesajlardan istifade ile yukarıdan çakıp 1 tur daha atmak...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri