Serv Antlaşması gibi her sene bu zamanlar illa ebesinin hörekesini değecek!Ptesi 10800den verdiklerimi sırf eski heyecanım kalmadığı için yerine koymaya elim gitmiyor!
Serv Antlaşması gibi her sene bu zamanlar illa ebesinin hörekesini değecek!Ptesi 10800den verdiklerimi sırf eski heyecanım kalmadığı için yerine koymaya elim gitmiyor!
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Daha 13 gün önce 14000 olan Egeen şimdi 10700 o da işin tadı tuzu…
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Şirket bile bilmiyordu ha 10 Ağustos kuruluş yıl dönümü olduğunu hala 45 yılı aşkın sanıyorŞirketin yatırımcı ilişkileri gibi internet sitesi de ketum ya da öyle düşünülüyor!
https://www.egeendustri.com.tr/
Şirket tarihimiz, bugünümüz
ve geleceğimiz
Biz Ege Endüstri'yiz... 45 yıldan fazla tecrübemizle, diferansiyel kovanı ve süspansiyon sistemi komponentlerini geliştiriyor ve üretiyoruz.
Ben yeni farkettim sayın Babatolien. Özensizliklerini biliyorum da bu kadarını beklemiyordum. Küçücük firmalar bile tarihlerini abartmaktalar. Neyse deveye sormuşlar neren eğri misali...Bizim uğraştığımız şeye bak...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilançolar eylülemi sarktı
Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer İmleri