Serv Antlaþmasý gibi her sene bu zamanlar illa ebesinin hörekesini deðecek!Ptesi 10800den verdiklerimi sýrf eski heyecaným kalmadýðý için yerine koymaya elim gitmiyor!
Serv Antlaþmasý gibi her sene bu zamanlar illa ebesinin hörekesini deðecek!Ptesi 10800den verdiklerimi sýrf eski heyecaným kalmadýðý için yerine koymaya elim gitmiyor!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Daha 13 gün önce 14000 olan Egeen þimdi 10700 o da iþin tadý tuzu…
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirket bile bilmiyordu ha 10 Aðustos kuruluþ yýl dönümü olduðunu hala 45 yýlý aþkýn sanýyorÞirketin yatýrýmcý iliþkileri gibi internet sitesi de ketum ya da öyle düþünülüyor!
https://www.egeendustri.com.tr/
Þirket tarihimiz, bugünümüz
ve geleceðimiz
Biz Ege Endüstri'yiz... 45 yýldan fazla tecrübemizle, diferansiyel kovaný ve süspansiyon sistemi komponentlerini geliþtiriyor ve üretiyoruz.
Ben yeni farkettim sayýn Babatolien. Özensizliklerini biliyorum da bu kadarýný beklemiyordum. Küçücük firmalar bile tarihlerini abartmaktalar. Neyse deveye sormuþlar neren eðri misali...Bizim uðraþtýðýmýz þeye bak...
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bilançolar eylülemi sarktý
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer Ýmleri