eski olabilşr..güzel bir haber..ben yeni duydum.tşk
eski olabilşr..güzel bir haber..ben yeni duydum.tşk
Türkiye’nin ilk 500 bilişim şirketi araştırmasının yapıldığı BİLİŞİM 500 sonuçları açıklandı! ATP, Donanım Kategorisi - POS Sistemleri’nde 230 milyon TL’ye yakın geliri ile ilk sırada konumlanırken; • Donanım Kategorisi – Ağ Donanımı’nda 3’üncü,
Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...
Vergi Dairesine 167 milyon kâr bildirmiş,fena değil. Asıl yukarıdaki haber değerli.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ATP CEO'SU CİNALİ: YAPA ZEKAYI DA KATARAK ÜRETİM SÜREÇLERİMİZİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ-BLOOMBERG
bu programın tam videosunu nereden izleyebiliriz arkadaşlar....sanırım çok güzel şeyler söylenmiş...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Baştan sona izledim suya sabunadokunulmadı. İlk altı ay değerlendirmesi favök vs konuşuldu. Tıklagelsin+fiyuu konusu dahi geçmedi . Sadece 2026 yolunda greenx ön plana çıkacak tarzda birkaç cümle.
Yani bilinenin haricinde hiç bir şey konusulmadı . faaliyet raporunda daha fazla bilgi var öyle deyım
Bu ara şirket çok ketum usta misal 2. 3 aylık faaliyet raporunda ostim ile greenx anlaşmasına Atıf var ama bu bilgi eylülde kap dahi degıl twit olarak geldi. Aradan kaç ay geçmiş
bofa 250 bin lotu kime virma edecek?yapıkredimi,citi mi?
ATP Yazılım, PASHA Capital ile ATP Finans Çözümlerinin PASHA Capital operasyonlarına entegrasyonunu içeren 5 yıl süreli sözleşme imzaladı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Şirketimiz ile Pasha Capital Investment Company (Azerbaycan) "PASHA Capital" arasında ATP Finans Çözümlerinin PASHA Capital operasyonlarına entegrasyonunu içeren 5 yıl süreli sözleşme bugün (14.10.2024) imzalanmıştır.
ATP Tradesoft markamızın GTP Brokerage platformu; PASHA Capital'e sanal şube uygulamaları ve mobil çözümleri sunacaktır. Bu kapsamda GTP platformu Bakü Borsası ile entegre edilerek emir iletimi ve arka ofis süreçleri dijitalleştirilecektir. İlgili iş birliğinin, Şirketimiz için potansiyel arz eden Azerbaycan ve diğer Orta Asya pazarlarına açılımına önemli katkı sağlaması beklenmektedir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1348624
Yer İmleri