Sayfa 613/709 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663 ... SonSon
Arama sonucu : 5666 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    defansif bir sektör olmadığı ortaya çıktı, şamar oğlanı gibi, enflasyon artırır diye zam yapmadılar, ilaç yokları da işe yaramıyor, bir şekilde bulunuyor ilaç. sektör temsilcilerinı toplayıp oyaladılar herşey güzel olacak diye. durum ortada zam alamayan nadir sektörlerden.
    sektör çok kötü şirket dünyanın en kötü şirketi ilaca ilelebet zam gelmeyecek bistin en çok düşen hissesi bu hisse olacak kesinlikle ben ikna oldum analizlerinizi çok yerinde buluyorum ve teşekkür ediyorum ayrıca bu analizlerinizle piyasalarının yüzyıllardır hatalı bir şekilde defansif sektör olarak tanımladığı bir sektörün şifrelerini çözüp defansif olmadığını doneler ile ortaya koymuşsunuz bu donelerle bugüne kadar bununla ilgili yazılmış tüm makaleleri çöpe atmış oldunuz tüm yatırım tecrübelerini sıfırlamış oldunuz bununla ilgili tüm kitapları bir anda çöpe atmış oldunuz ve bu yaptığınız analize saygı olarak ve bize de bir iyiik olarak lütfen deva hisselerini satın sizde kurtulun bizde kurtulalım bu kötü şirketi ile bu kötü yatırımcıları baş başa bırakın

2. satmak istediğim fiyat bu değil, endeks enflasyon,döviz bazlı zarardayım. telkinleriniz için teşekkür ederim. satmak istediğim fiyat çok çok yukarı da olduğu için uzun süre buradayım . ayrıca al sat tavsiyesinde bulunmak sıkıntılı bir konu. şahsen ben kimseye al veya sat diyemem.

Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    sektör çok kötü şirket dünyanın en kötü şirketi ilaca ilelebet zam gelmeyecek bistin en çok düşen hissesi bu hisse olacak kesinlikle ben ikna oldum analizlerinizi çok yerinde buluyorum ve teşekkür ediyorum ayrıca bu analizlerinizle piyasalarının yüzyıllardır hatalı bir şekilde defansif sektör olarak tanımladığı bir sektörün şifrelerini çözüp defansif olmadığını doneler ile ortaya koymuşsunuz bu donelerle bugüne kadar bununla ilgili yazılmış tüm makaleleri çöpe atmış oldunuz tüm yatırım tecrübelerini sıfırlamış oldunuz bununla ilgili tüm kitapları bir anda çöpe atmış oldunuz ve bu yaptığınız analize saygı olarak ve bize de bir iyiik olarak lütfen deva hisselerini satın sizde kurtulun bizde kurtulalım bu kötü şirketi ile bu kötü yatırımcıları baş başa bırakın

3.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    satmak istediğim fiyat bu değil, endeks enflasyon,döviz bazlı zarardayım. telkinleriniz için teşekkür ederim. satmak istediğim fiyat çok çok yukarı da olduğu için uzun süre buradayım . ayrıca al sat tavsiyesinde bulunmak sıkıntılı bir konu. şahsen ben kimseye al veya sat diyemem.
    her gün aynı şeyleri yazarak darlama insanları yeter her gün de darlanılmaz kardeşim bıkmadın mı biz bıktık

4. burası paylaşım platformu kural dışı bir yazım varsa admine yazarak beni şikayet edebilirsiniz. sizi memnun etmek için yazmıyorum. Bundan dolayı da istediğim şeyi yazmakta serbestim.

her gün aynı şeyleri yazarak darlama insanları yeter her gün de darlanılmaz kardeşim bıkmadın mı biz bıktık

5.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    burası paylaşım platformu kural dışı bir yazım varsa admine yazarak beni şikayet edebilirsiniz. sizi memnun etmek için yazmıyorum. Bundan dolayı da istediğim şeyi yazmakta serbestim.
    bak güzel kardeşim zamanda para kadar değerli bir şeydir her gün gelip ilaca zam gelmeyecek yazıyorsun her gün aynı şeyi bıkmadan usanmadan aynı şeyi yazıyorsun yüzlerce insanın vaktini çalıyorsun yeni bir şey yazacaksan yaz borsa % 15 satış yemiş endeks ayrı bi hikaye zaten 5-6 hisse haricinde neredeyse tüm hissler % 30-50 aşağı gelmiş ve geliyorsun her gün sabrımızı test eder gibi aynı şeyi yazıyorsun aynı şey ilaca zam gelmeyecek insanları tahrik ediyorsun yapma

6. sizin sorununuzun çözümü bende değil maalesef, temmuza kadar ilaca zam gelecek yazıyordum. bekle bekle gelmedi bu saatten sonrada gelmeyecek yazıyorum. siz maalesef işinize gelmeyen hiçbir bilgiyi burada görmek istemiyorsunuz. kusura bakmayan size yardımcı olamam. istediğim şeyi paylaşırım. zam gelecek dediğimde tahrik olmayıp zam gelmeyecek dediğimde tahrik oluyorsan o sizin sorununuz.

bak güzel kardeşim zamanda para kadar değerli bir şeydir her gün gelip ilaca zam gelmeyecek yazıyorsun her gün aynı şeyi bıkmadan usanmadan aynı şeyi yazıyorsun yüzlerce insanın vaktini çalıyorsun yeni bir şey yazacaksan yaz borsa % 15 satış yemiş endeks ayrı bi hikaye zaten 5-6 hisse haricinde neredeyse tüm hissler % 30-50 aşağı gelmiş ve geliyorsun her gün sabrımızı test eder gibi aynı şeyi yazıyorsun aynı şey ilaca zam gelmeyecek insanları tahrik ediyorsun yapma

7.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    sizin sorununuzun çözümü bende değil maalesef, temmuza kadar ilaca zam gelecek yazıyordum. bekle bekle gelmedi bu saatten sonrada gelmeyecek yazıyorum. siz maalesef işinize gelmeyen hiçbir bilgiyi burada görmek istemiyorsunuz. kusura bakmayan size yardımcı olamam. istediğim şeyi paylaşırım. zam gelecek dediğimde tahrik olmayıp zam gelmeyecek dediğimde tahrik oluyorsan o sizin sorununuz.
    tüm forum sakinlerinden özür dilerim şu stresli günlerde vaktinizi çaldık daha önceki gönderilerinden mantık çerçevesinde bir cevap alamayacağımı tahmin edip cevap yazmamalıydım yanıldık hayat işte işte her gün yeni bir tecrübe
    sayın defineci asgari mantık çerçevesinde cevap verebileceğinizi düşünerek yazdım sende kusura bakma

Sayfa 613/709 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •