Sayfa 436/443 İlkİlk ... 336386426434435436437438 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Cuma ve pazartesi iki günde yüzde 8.5 hacimli düşünmelerini nedeni ne olabilir şirket kapıya kilit vurmadı kasada milyarlar var alti aylik kar göndermiş incelendiğinde kimine göre blanco beğenilmek ben beğendim iskonto yüzde doksan fk düşmüş birileri acımasız hazımsız vurmakta vurun anasını satayım çok düşerse ilave yaparız yarı yüzde yüz yirmi bedelsizlwri alırız ekranı kapatırım.hak ettiği yere gelirse sahibine teslim ederiz .borsada malda yakalananlar kredili almamissa borsaya yatırdığı paraya ihtiyacı yoksa zarar etmez aksine kazanırlar.nasilmi diye sorana 30 tl hisse fiyati 9 tl ye düştü daha sonraları yani kısa orta vadede 400 tl ye çıktı bu gunlerdede 400lere yaki islem yapmakta sabırlı inatçı bir yatırımcı her zaman bu borsada kazanir.ihtiyaci olan parayla asla borsaya girilmemeli .ey lidfa seni sevmeyen olsun.yolumuz ince uzun bir gün her şey çok güzel olacak buna inanıyorum yil sonu bilançosu yeni sermayesinin üzerinde olacaktır ya sabir ekranı kapatıyorum.ytd.

2. Delik aşırı şekilde büyüdü, çok fena içerde bıraktılar

3. Sn Tinaz,
    İstanbul'da yaşıyorsanız şunları bir ziyaret edin tası tarağı toplayıp kaçtılar mı ne yaptı bu haysiyetsizler...

4.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Sn Tinaz,
    İstanbul'da yaşıyorsanız şunları bir ziyaret edin tası tarağı toplayıp kaçtılar mı ne yaptı bu haysiyetsizler...
    1992'lerde Setat diye bir sirketleri vardi Istanbul'da.

O gunlerden beri Faktoring isindeler.

Yine o gunden bu yana ne krizler yasandi, Lehman Bros'mu istersin, Gezi Kalkismasi mi, Feto kalkismasi mi.

O gunler de kacmadilarsa, bugun ciddi bir sermayeye ulastiktan sonra bence hic kacmazlar.

Bu yasanan duzeltme icin kacacaklarsa, TUPRS, EREGL, KCHOL dekiler onden kosuyorlar demektir.

Bugun ku fiyat cok buyuk bir sans oysaki, gunu geldiginde yazarim.

Ben demistim diye..

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    1992'lerde Setat diye bir sirketleri vardi Istanbul'da.

O gunlerden beri Faktoring isindeler.

Yine o gunden bu yana ne krizler yasandi, Lehman Bros'mu istersin, Gezi Kalkismasi mi, Feto kalkismasi mi.

O gunler de kacmadilarsa, bugun ciddi bir sermayeye ulastiktan sonra bence hic kacmazlar.

Bu yasanan duzeltme icin kacacaklarsa, TUPRS, EREGL, KCHOL dekiler onden kosuyorlar demektir.

Bugun ku fiyat cok buyuk bir sans oysaki, gunu geldiginde yazarim.

Ben demistim diye..
    Artık gerçekten algı yapmayı bırak!

6.  Alıntı Originally Posted by Harun77 Yazıyı Oku
    Artık gerçekten algı yapmayı bırak!
    Pardon neyin algisi ?

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Pardon neyin algisi ?
    Patron bu kadar savunmaz şirketi. Yorumlarında sürekli iyimser bir hava çizerek insanları yanlis yönlendirme. Hedef fiyat veren tacirler çıkıyor çıktı bitti hatta. Yatırım fonları ona keza çıkıyor durmadan. Kağıt 1 yıldır yatırımcısını zarar üstüne zarara uğratmış, patron satmış da satmış. Sen hala şirkete methiyeler dizmeye devam ediyorsun

Sayfa 436/443 İlkİlk ... 336386426434435436437438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •