Sayfa 197/272 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247 ... SonSon
Arama sonucu : 2172 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by russell Yazıyı Oku
    onda mal bitmez anca veriyor kademe kademeee
    Ondan mı anca ağlıyor Neyse bizde aynı fiyattan 1 yıldır bedava mal alıyoruz tahtaci sayesinde

2.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Ondan mı anca ağlıyor Neyse bizde aynı fiyattan 1 yıldır bedava mal alıyoruz tahtaci sayesinde
    Lakin bu bir yıllar uzarsa ne olacak, toplamaya devam mı 😃

3. Okulda derslerin mi iyi değildi, ailenin seni okutacak durumumu yoktu, herkes sınavlara hazırlanırken sen çalışıp doktor olamadın mı ? Doktorlar kadar para kazanmıyor musun ? Sıkma canını tıp fakültesi süresi kadar tnztp ye yatırım yap çalışanların doktorlar olsun. gelecekte kaymağını sen ye. Bakın bu fiyatlar kaçmaz. Doktor olmak isteyip de olamayanlar için bundan daha iyi fırsat yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Lakin bu bir yıllar uzarsa ne olacak, toplamaya devam mı 😃
    Vadem 10 yıl. Kaldi 8,5 yil. Gerisi Allah kerim tabine olur bilemeyiz.

5.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Vadem 10 yıl. Kaldi 8,5 yil. Gerisi Allah kerim tabine olur bilemeyiz.
    10 yıl vade ne demek anlamıyorum ? şirketin kendi 1 yıl sonrasını ön göremezken. işkembeden mi sallıyorsunuz. fake mi atıyosunuz burda insanlara çözemedim. dudusu da öyle derdi 10 yıl diye. vadesi öyle olan insan hergün forum veya investing yorum kovalamaz. böyle yaparsan 100 yıl gibi geçer insana. kolpa yapmayın. küfür yersiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by sneak sneaker Yazıyı Oku
    Okulda derslerin mi iyi değildi, ailenin seni okutacak durumumu yoktu, herkes sınavlara hazırlanırken sen çalışıp doktor olamadın mı ? Doktorlar kadar para kazanmıyor musun ? Sıkma canını tıp fakültesi süresi kadar tnztp ye yatırım yap çalışanların doktorlar olsun. gelecekte kaymağını sen ye. Bakın bu fiyatlar kaçmaz. Doktor olmak isteyip de olamayanlar için bundan daha iyi fırsat yok.
    Ben de okurken laf nereye gelecek diye merak ediyordum[emoji23]

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Alamadiiiiighk
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. sabirliyim bende 10 ay dir bekliyorum ara ara topluyorum bilanço ve grafiğe Gore takibimi devam ettireceğim

Sayfa 197/272 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •