Originally Posted by ALPER Allah başka dert vermesin yahu Başka derte ihtiyaç var mı? Buyur yalandan penaltı ve yine hüsran... Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by EMLAK akp - chp her ankette fark 7 puana çıkmış... chp kaptırdı gidiyeh.. Durmak yok yola devam. Hedef 3.sıra. %20 bandına doğru.
Önce bir sistem kur. Sen sadece sistemi denetle yeter.
Originally Posted by *Bozkurt Dayucuğum tuzak olabilür hemen paçaları sıvama, ben abka dayu gibi şort kovalıycam yarın Yarın endeks ya %2 den fazla artar ya da %2 den fazla düşer diyorum.
Originally Posted by tidebringer Yarın endeks ya %2 den fazla artar ya da %2 den fazla düşer diyorum. Once artar sonra duser gibi her ne olursa olsun bana alımlar tepki gibi geldi.Bakacağız.
Originally Posted by HURKUŞ Durmak yok yola devam. Hedef 3.sıra. %20 bandına doğru. 31 marttaki tokat her geçen gün büyüyah.. galiba osmanlı sillesine dönecek seçime kadar
Originally Posted by traderfx Once artar sonra duser gibi her ne olursa olsun bana alımlar tepki gibi geldi.Bakacağız. Aynen bende öyle düşünüyorum, bist 100 10bin üstünde kalma çabası sergileyecek, kalamazsa gömerler
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by EMLAK 31 marttaki tokat her geçen gün büyüyah.. galiba osmanlı sillesine dönecek seçime kadar 2025 te seçime gideriz gibi gibi. Ya da mister laytning gider.
Originally Posted by ALPER 2025 te seçime gideriz gibi gibi. Ya da mister laytning gider. erken seçim garanti.. şimşek vatandaşı ne kadar yolabilirse yolacak.. tulumba biraz dolduğu an karar verilir.
Forum Rules
Yer İmleri