Sayfa 830/907 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880 ... SonSon
Arama sonucu : 7251 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Tehlikeli bir hisse aslında. İnsanları önceki tecrübeleri hoş değil. Ben teknik açıdan değerlendirip işlem yapıyorum.
    Temel analiz ikinci planda.
    Yeşil kanal içinde kısa-orta vade de trade yapıyorum. biriktirme uzun vade değil.
    Bu noktada ilgi artarsa hedeflerime ilerleyebilir. ov de hedeflerim graftaki yataylar.
    Hissede olanlara bol kazançlar.
    Yazıp çizdiklerim
    yatırım tavsiyesi olmayıp
    faldan öteye gidemez
    Bu sayfada yazılan gerçekçi basit temel yorumlara kesinlikle katılıyorum. Bir kere py si çok şeytan. Bu işi iyi biliyor.
    Ben daha çok teknik açıdan bakıyorum olaya. İki kırmızı trend arasına sıkıştı ekim ortasına kadar netleşebilir. Kırmızıyı kırarsa aşağı yine sl olurum. Yukarı kırarsa ov beklentiye girerim. Yukarıda da yazdığım gibi şimdilik trade amaçlı buradayım.
    Volatilite nedeniyle bana cazip geliyor sasa. Bir de hiç kale almasam da takasta city son gün bir artışta. Umutlanmak amaçlı söylemiyorum. Bilmediğim temel yönden kötü bir haber yoksa bofanın satış tarzının sonuçlarını tahmin edebiliyorum kendimce. İnş bu maceradan karla çıkarım tabii tüm hissede olanlar da....
    Yazıp çizdiklerim
    yatırım tavsiyesi olmayıp
    faldan öteye gidemez
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

2. Canı isteyen tahtacı aynı gün fiyatı tavana kadar çıkarıp akşmanına negatife düşürebiliyor (ya da tam tresi). Umarım al sat vergisi bir an önce gelir de... bu spekülatif fiyat değişimleri son bulur. Gerçi it iti ıssırmaz derler...

3. eskiden aynı fiyatlı olupta yarıştırdığım tüm hisseler sasaya 2 kat fark attı...

en son yarıştaki hisse kozaa da sasanın kendini çöp hisse fiyatına getirmesiyle sonlandı...

40 liraya 70 lira diyelim... olay kapandı...

artık neyle yarıştırıcazki çünkü 5 liralık hisseler hep abudik gubudik hisseler...

bist 30 da 5 liraya hisse yok... 5 liralık hisse tektu gibi megap gibi dmsas gibi hep ipe sapa gelmez hisseler...

bir yönetim bu kadar beceriksizmi olur kendini hisse fiyatı olarak şampiyonlar liginden alıp ptt 2. lige attı...

5 liralık görürsem bir hisseyi sorgularım resmen kendini çöp hisse fiyatları olan gruba attı...

iş bilmezde diyorki bir daha bölünecek bir daha bölünecek...

eee sonra mikroskopla bakılır sasanın fiyatına...

resmen kendini gözaltı pazarı hisse fiyatına soktu ya...

inanılır gibi değil...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Konu çok güzel özetlenmiş. İlginç olan ise olası geri çekilmede kisme satmaz ve almaya devam eder. Bu sayede senetle sermaye ile oynamayı seven sahibi bu fiyat üstünden bir kaç sasa çıkaracak olmasıdır.
    15.11.2022 sayfa 177. Sasanın en büyük uyarıcısı cakırdır. Onu herkes tanır. Sağolsun Akçay da son 1 senedir çok uyardı. 2 sene önce adamın niyetini tek cümle ile bilmek ancak adamı ve şirketi tanımakla mümkün olur. Artık sizde erdemoğlunu tanıdınız öğrendiniz. Mutlaka size bal çalacaktır inanmayın. Yeniden halka açıklığı artıracak. Bitmeyecek senelerce devam edecek. Bu arada 2 senede 1 Sasa çıktı, fakat erdemoğlu doyumsuz, 1 Sasa daha çıkaracak.

5. hisse kan emici bir sülüğe dönüştü..yazık oldu onca hissedara..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. tahtacının karısını hanginiz düzdüzün len gelene çakıyor gidene çakıyor mübarek

7. Sayın ortaklarım,
    Cuma gününden bu güne ne değişti ki.Halka açıklık orantısal olarak aynı değilmi?Bi arkadas yazmıştı 1 tam altın 4 çeyrek altına döndü hesabı.
    Bence fazla kasmamak gerek.24/2çb ilki gibi gelirse ki geleceğini umuyorum dadundan yenmez😊Kendi adıma olumsuz bir durum görmüyorum.

Selamlar...

Asla YTD...

8. SASA hissesi ile hiç ilgisi olmayan kişilerin, burada insanları elindeki SASA hisselerini satmalarına için bıkmadan usanmadan yaptıkları yönlendirme, aşağılama ve provoke etme amaçlı söylemleri nedeni ile bu forumu bundan sonra takip etmeyeceğimi ifade ediyorum. Bu kişilerin de mutlaka bu yaptıklarından bir şekilde bir çıkar sağladığına inanıyorum.

Bireysel tepki bir işe yaramaz diye düşünen arkadaşlara da, bişey ifade etmese de en azından insan tarafını belli etmeli diye düşündüğümü belirtmek isterim ve herkesi aynı tepkiyi vermeye davet ediyorum. Burası bu iyilik meleklerine kalsın... Site yönetimi de bu provökatörlere ses çıkarmadığına göre burası onların çöplüğü..

Sayfa 830/907 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •