Originally Posted by ABKA Edebsizleşme-Çirkinleşme... En ala küfürlere biz de vakıfız.Ama tartışmanın bile bir adabı vardır. onları beni diyarbakırlı 4 yeğeniyle tehtit etmeden düşünecekti. kancık müsvetteleri. az bile ) edepsizilik senin işin....edepsizi savunmak sana düşmez. işine bak
Originally Posted by EMLAK onları beni diyarbakırlı 4 yeğeniyle tehtit etmeden düşünecekti. kancık müsvetteleri. az bile ) edepsizilik senin işin....edepsizi savunmak sana düşmez. işine bak Diyarbakır li yeğen ne demek özel bir kavim mi bu? Amasya Gümüşhacıköy lu yeğen dediginde aynı etkiyi bırakmıyor mu? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Diyarbakır li yeğen ne demek özel bir kavim mi bu? Amasya Gümüşhacıköy lu yeğen dediginde aynı etkiyi bırakmıyor mu? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi bilmiyon ki.. şırnak dese korkardım belki
Originally Posted by mandradasutvar Diyarbakır li yeğen ne demek özel bir kavim mi bu? Amasya Gümüşhacıköy lu yeğen dediginde aynı etkiyi bırakmıyor mu? onlar ev zencisi aynı etkiyi bırakmaz safi süzme olacak, soğuk sıkım..
Forum Rules
Yer İmleri