Sayfa 694/981 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun ABD verisi ve irandan gelen açıklama ile teknik olarak 9700 kritik bölge kısa vade stoploss bölgesi belli oyuncuların buradan gündüzün paylaştığım formasyonlardaki tuzakları kullanarak badem bofası ile tepki hareketi çekti.
    Bugunde yazdım Ak yatırımdan satılan banka ve holding büyük ihtimal yabancıysa sattığı bölge 2.90-2.91 bölgesinden satıyor bende soru işareti yaratıyor bu yüzden ben düzeltmenin devamını bekliyorum 9700 bölgesi kritik bu bölge kırılırsa 9200 bölgesi benim graflarda .
    Bulut abi düşüncende değişiklik varmı diye sorulmuş 23 de geldik yön aşağı dedik hala piston aşağı 2 gün önce bofanın son 1 saat alışınada bu yorumu yaptık .
    yukardaki bantlar kritik bugunde kritik bugunkü oyun sonu haftalık kapanışın 9700 altı olup olmayacağını gösterecek dolar bazlı 2.90 daha önce attığım 2 li tepe hikayemiz devam ediyor 2.83 hedefli.
    nakitim yarışmacı arkadaşlara başarılar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. İlaç grubu zıplamış, dsö olmasa Tahtacı bile bulamaz bunlar, bırak yatırmcyı,
    Benim eşşekleride zıplatsınlar, bu global çalışan reklamcıların iletişim numarasını verirseniz sevinirim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Eşşeklerin tahtacısı o kadar iyiki, yükselirken bile �� kırmızı yakıyor , özel yetenek, amonyum nitrat kydğm
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    280 doları bekliyorum gözlerim kapalı ve oranın da tutmayacagını dusunuyorum..

dövizde pusuya yattım 2-2,20 arası cazip görünüyor benim için...
    uzun vadeli hisselerimi beklediğim bandda yerine koyacağım...
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

5. Maymundan gelmiş olanların hastalığı sanırım yeni çıkan virüz,sıkıntı yok

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    angeni tavana salladım emir hemen gitti. %3 kar ettim. artık bozdurur bozdurur harcarım.
    Hayırlı olsun da erken gibi bu kadar beklemeye

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Normal şartlarda demirçelik hikayesinden dolayı gelen verilerden eregl daha çok dayak yemesi gerek ama 8 mayıstan bedelsiz başvurusuna cvp verilmiyor bunlar hep bilinçli bu sürece bakın pıst 100 hareketine büyük ihtimal bugun bedelsiz kararı çıkabilir.Yani oyun hem saha hem masa başında oynuyorlar bu düzeneği anlatmaya gerek yok artık böyle kontrollü borsadayız özellikle varlık fonu ve bazı şirketlerde
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun da erken gibi bu kadar beklemeye

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    usta pek olmaz bana ama bu sefer bıktırdı. bir de çok daha iyi şirketler var belki onlara geçerim. gapı almaya gelirse tekrar girebilirim. belki o zaman beklediğime değer.

epey toparlamışsınızdır.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 694/981 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •