Sayfa 202/268 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. Dediğinize şöyle katılırım. Düşürmek istiyordu KAP'ı kullandı. Yarın muhtemelen genel kurulda bir kukla çıkıp KAPı yatırımcı yanlış yorumladı diyecek. Mevzuat gereği size tebliğ edilmeyen bir kararı henüz yayınlamak zorunda değilsiniz. Onlarca kapı zamanında atmayan tüccar bunu uyapta görür görmez atıyor. Zaten bu kağıdı trade etmek için, tüccarın o dönemki niyetini, açıklamalarını okumak gerek. Gemi sayısı, liman, her şey hikaye. 2022 sonbaharındaki sunumunu izleyin, yukarı mal sürüp mal çıkacağını anlarsınız. Son bilanço sonrası yatırımcı sunumunu izledikten sonra zaten yükseliş beklemek anlam ötesi. Benim bir dip noktam ve tepe noktam var oralardan alıp satıyorum. Bedelli döneminde mahvolanlardanım, inat ettim. En son da İstanbul portföy 16.00 üstü mal satarken çıktım. 23 ağustosa kadar halen nakde ihtiyacı var ve belki daha sonra da. 40 cent genel olarak sevdiği ve tuttuğu yerler oluyor.

Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Fiyati düşük tutup mal toplamak istiyor mal kaybedince basıyor geri zekalı bastıkça mal kaybedeceksin anla artık bunu.
    Ben aldım aldıkça bastı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Yarın genel kurula katılanlardan bir isteğim var kutmana bu fiyattan utanmadigini sormaları. Lafı evirip çevirmeden direk sormaları.

Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Fiyati düşük tutup mal toplamak istiyor mal kaybedince basıyor geri zekalı bastıkça mal kaybedeceksin anla artık bunu.
    Sn, Zigana eksi 2 olmuş piyasada kim alır kademeler İstanbul portföy,vede kurtmen ile yüzde 19.90 payı olan arasında işlemler,
    Kurumsal zaten bu kurtmen şirketine güvenmediği için girmez,
    O nedenle mal kaptırma gibi bir durum olmaz,
    Karşınızda borsa duayeni var,
    Yorum yok
    Yt.tavsiyesi değildir
    Sağlıkla

5. Faizler yuksekkkkkkkk. 26x lardaydı 280 lere cıktı(cds 250 nin altına kaysın bakın neler oluyor). . . . .yetmedi her dakika savas muhabbetiii. . . . . .ustune şimdide afrikada bilmem ne salgını cıkmıs (maymun ciceğimidir nedir?) yani siz bunlara bakmadan tek basına fiyat ustunden yurumeniz cok anlamlı olmuyor. . . . . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

6.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Faizler yuksekkkkkkkk. 26x lardaydı 280 lere cıktı(cds 250 nin altına kaysın bakın neler oluyor). . . . .yetmedi her dakika savas muhabbetiii. . . . . .ustune şimdide afrikada bilmem ne salgını cıkmıs (maymun ciceğimidir nedir?) yani siz bunlara bakmadan tek basına fiyat ustunden yurumeniz cok anlamlı olmuyor. . . . . . .
    Hiç bir şey fiyatlara yansimazsa olacağı budur.bu hisse havadan nem kapiyir

7. Selamlar... Ooooooo. aynı yorumlar...aynı fiyat değişen hiç bir şey yok.. Hisselerimi sattığıma pişman değilim., şuan kademeli olarak sattığımın yaklaşık %50 fazlasını alabilirim. Ama yaptığım yatırımımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Ama elime geçen ufak paralarla sayımn KM'nın ölümünü bekleyeceğim güne kadar satmamak üzere hisse almaya başladım. ve o hisseler için asla burada yorum yazmayacağım.
    Basın yayın organlarında Glyho ve iştirakleri hakkında yazılanlara bakınca; özellikle Başkent Doğalgaz Davası ve hissenin hakkettiği fiyata gelmesi için bu hisseden bir şekilde sayın KM'nın elini kolunu çekmesi gerektiği konusunda hem fikir olduğunu gördüm., keşke ben yanılıp sizler haklı çıksaymışsınız.,
    Benim gözümde sayın beşiktaşk bu hisse için bir duayendir. Bunu nasıl beceriyor konusuna girmeyeceğim. sadece taktir edeceğim. Ama özellikle başkent Doğalgaz davasında benimle aynı düşüncede olduğunu geçte olsa belirtmiş olması taktire şayandır. Yalnız bu hisse için hep bir şekilde bir şeyleri öne sürmesini yakışık almadım ki sonuçta dünyada ve ülkemizde ne yerli yerinde duruyor. Ben sayın beşiktaşk ve bazı kişilerin menfaatleri gereği bu tür yorumlar yaptığına inanıyorum.
    Son bir gözlemimi paylaşıp, düşüncelerime son vermek istiyorum. Ozellikle twiterda glyho ve iştirakleri hakkında çok takipçili üyelerin hisse hakkında görüşlerini sorup, onların yanılmasını beklemek,yorum yapamamalarının arkasında yatan amacın ne olduğunu da ayrıca merak ediyorum ki bu tür şeylerin asla ve asla iyi niyetli olmadığını düşünmekteyim.
    Ben asla ve asla çok para kazanmak için, buna sayın beşiktaşk'ın senin maliyetini ve kazandım demen için anca (bu hisse) 1000 Tl olur görüşü dahil asla kişilğimden ödün vermezdim. hangimiz kazandığımzıı öbür dünyaya getirebilmişiz ki..
    Bugün yönetim kurulu toplanıyor, 1 hisse dahii olsa bir yatırımcıyım, Yönetim kuruluna katılmayı düşünmüyorum. Sadece Sayın KM benden önce ölürse imkanım ve gücüm olursa sayın KM'nın cenazesine katılacağım ve haykıracağim. Sayın KM'nın yaptıkları için hakkımı helal etmiyorum. İşte ben bugünü görürsem benim için en büyük mutluluk bu olur... Saygılarımla...

8. Bir bedelli patlatabilir. Yoksa parayı nereden bulacak? GPH PLC hisseleri için.

Sayfa 202/268 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •