Bizim bir Berkecan var geçen norveçe gitti, ilik gibi bir hatun düşürmüş muhabbet ederlerken hatun norveç hakkında bir şeyelr analtmış geldi bana dediki abi bu hatunun bir kız arlkadaşı var istersen onuda sana yapalım ne dersin dedi? dedim dilini bilmem kültürünü bilemm napacağım olum onunla ben ? abi dedi anlaşmak için dile gerek yok dile gerek var :D DEDİM YA OLUM GİT İŞİNE ama aklıma da yatmadı değil bir ara dalmışım böyle hayaller kuruyorum berkacanın dürdütklemesiyle kendime geldim abi dedei norveççce mi öğrenmeyi düşünüyorsun hayırdır daldın gittin ? cevap vermedim ne diyim ilik gibi hatunu mu düşünüyorum diyim..neyse sonra
muhabebt norveçten devam ediyor bu norveç çok ilginç bir eyr devasa petrol yatakalrına sahipmiş ne cahil adammışım ben ya sanıyorum ki petrol hep ortadoğuda meğer norveç petrol zenginiymiş cehaletimden utandım...neyse norveçlililerin geleceği için de bu petrol gelrilerini değrlendirmek adına bir fon kurmuş kral 8. robert bilmem ne abimiz şimdi ahtırlamıyorum belki 11. lenardıda di caprio da olabilir ya da 28. adriana limada o kadar önemli değil fonun büyüklüğü geçenlerde 1 trilyon doları aşmış nerdeyse senede 100 milyar dolar kar eden tamamen şeffaf halkın istediği zman fonun durumuna bakabileceği kontorl edilebilir bir fonları var benim ampul yandı kaçar mı yılalrın kurduyum koştur koştur geldim eve deli gibi norveç varlık fonu arıyorum tarıyorum cehaletimden bir türlü bulamadım
en son mesaj attım ya dedim bu fonun sitesi nerde be arıyorum fenerin şampiyonalr ligine bu sende katılmadığı yerler çıkıyor karşıma, EN SON KENDİMİ Fenerbahçe'nin Norveçli yıldızı Joshua King takıma veda etti! hberini okurken buldum. DEDİM BU DA FORD VE EREGLİ GİBİ BATIK BİR YATIRIM OLDU FENER İÇİN NEYSEY ARIYIRUM TARIYORUM yok deli olcam en son linkini yolladı
https://www.nbim.no/en/

https://www.nbim.no/en/the-fund/Market-Value/
ya dedim ben bundan bir şey anlamadım bu fon nerde bana onu at abi o link performanslarını gösteriyor sen şurdan bak dedi neyse aklımda bir şüphe var inşallah aklıma gelen başıma gelmez dişye biraz da tedirginim
https://www.nbim.no/en/the-fund/investments/#/
hemen yukardan türkiyeyi seçtim baktım ne almış bu adamalr alım satım sevyeşleri yok ama en azoından neleri en kadar almışalr DÖNEMLİK performanalrını göstreen raporları paylaşıyorlar hemen yukradan eurpa ordanada Türkiyeyi seçip aplly selleeeeecetion yaptım ama nasıl heycanlıyım heman aşağıdan raporları seçip tek tek indirdim baktım boyutu en büyük pdfyi açayım dedim 10 tane pdf şimdi hepsini tek tek açıp kim uğraşacak üşendim hemen arama kutusuna TURKEY yazdım bir sonuç çıkmadı dedim adamlar aptal mı la trilyon dolarlık norveç fonu türkiyeye yatırım yapcak öyle mi? çakalım ya çakallığım elimde patladı ama meğer öyle dğişlmiş adamlart bir incelik yapıp güzel ülkemizn ismini SON KULLANIM ŞEKLİNE GÖRE KULLANIYORLARMIŞ MEĞER
TÜRKIYE
diye yazmış sayfayı aşağı sürükleyince binlerce hisssenin bulunduğu yerden tamda orası denk gelMESİN Mİ.. NEYSE HEYCANLA TÜRKİYE VARLIKLARINA BALKTIM

BEĞENDİKLERİM DE BEĞENMEDİKELRİMDE OLDU AMA EN BEĞENMEDİĞİM FORD VE EREGLİYDİ aklıma gelen başıma gelmişti nASIL OLUR TRİLYON DOLARLIK NORVEÇ FONU NORVEÇLİLERİN GELECEĞİ İÇİN PETROL GELİRLERİNİ DEĞERLENDİRME AMACIYLA KURULAN BU FONDA FORD VE EREGLİYE YER VEREBİLİR? FORD VE EREGLİNİN BU FONDA NE İŞİ OLABİLİR? MUHAKAKK ONLARI YAŞAYACAKLARI KAYIPLAR KONUSUNDA UYARMALIYDIM
YAZIK DEĞİL Mİ NORVEÇLİLERİN GELECİĞİNE? AMA SADECE ONLAR DEĞİL
PANİK ATAK OLMAMA SEBEP OLAN LANETLİ FORD

PANİK ATAK OLMAMA SEBEP OLAN BATIK EREGLİ

BİLİYORSUNUZ VANGUARD BLACKROCK DENEN FONLAR DA VAR DEVASA FONALR MEĞER ONLARDA FORD VE EREGLİDE DEĞİL MİYMİŞ? HEMEN KOLLARI SIVADIM EN KALIN TEMEL ANALİZ KİTAPALRIMLA 1998 DEN KALma AHMET MERGEN abimizn
bilgiler eski olsa da içinde bolca BORSA tecrübelerinin dolu olduğu bu yönden paha biçilemez başucu kitapalrım olan en faydalı teknik analiz kitapalrını yani
Mumalrın gizemi, Kurt kapanı, kurtalarla Tango, garfiklerle borsa gibi tuvalaete giderken bile yanımdan ayırmadığım
TEKNİK ANALİZ KİTAPALRIMI ALDIM yola çıktım VANGUARD BLOCKROCK VE NORVEÇ YATRIIM FONU YETKİLELRİNE ULAŞABİLİRSEM ONALRA BİR TEKLİFİM OLACAK.... ÇOK YANLIŞALRI OLDUĞUNU ONLARA GÖSTERECEĞİM AYRICA BÜNYELERİNDE ÇALIŞTIRDIKLARI ANALİSTLERE BTEMEL VE TEKNİK DERSLERİ VEREBİLECEĞİMİ BUNUN KARŞILIĞINDA MORHİNYOYA FENERİN VERDİĞİ ÜCRETLE ÇALIŞABİLECEĞİMİ SÖYLECEĞİM MALUM MORİNHONUN YILDIZI SÖNMÜŞ bir köşeye atılmıştı yüzüne de kimse bakmıyordu adamın başına talih kuşu kondu da iki başkan kapıştı BU SAYEDE milyonlarca doların sahibi oldu benim morhinyodan ne eksiğim var? üstelik performansımın zirvesizndeyim... norveçlilerin geleceğini, vanguardın blockrockun fonalrını kurtaracağım, eregliden forddan neden uzak durmalrı gerektiğini onlara uzun uzun anlatacağım hepsini kurataracağım kurtardığım paralarının yanında alacağım ücret ne ki? devede kulak... haksız mıyım arkadaşalr?
berkecanada dedim kabul etmezlerse kendileri bilir onlar kaybeder dedim. batık şirketlere yatırım yapmak neymiş anlarlar dedim, HİÇBİR YERLİ YABANCI FON NE FORDA NE EREGLİYE İLGİ GÖSTERMİYORKEN OLACAK ŞEY Mİ? bu ne aymazlık? bilmiyorlar ki norveçlilerin geleceği bana bağlı vanguardın block rockun geleceği bana bağlı... ben çok kaybettim fordda ereglide yılalrdır sürünüğyorum isityorum ki norvagian petrolium fund, blackrock, vanguard onalr kaybetmesin tecrübelerimden engin bilgi birikimimden faydalansınlar benim yaşadığım acı tecrübelri yaşamasınlar FORD VE EREGLİ YÜZÜNDEN NEDEN PANİK ATAK OLDUĞUMU ANLASINLAR haksız mıyım arkadaşalr? Benim morinyodan neyim eksik?
Son düzenleme : logologo; 15-08-2024 saat: 18:51.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri