Sayfa 140/714 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 5706 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Sayın serkalgo
    Bu sorulara bakarsak en doğru yatırım altın olarak görünüyor
    Bu tip haberlerin herhangi bi borsada etkilemeyeceği sektör yok...

Sayın logologo
    Vanguard, Blackrock, Norveç fonu bizden çok daha farklı bi vade ile bakıyor yatırımlara...
    Onlar yapıyor, biz de yapalım dersek pek isabetli olmaz diye düşünüyorum.

Ben bu haftalarda biraz ekledim ama yükselişini bekliyorum. Bakalım ne olacak...
    ONALR YAPIYOR BİZ NİYE YAPMALYALIM? GERÇİ BİZDE YAPALIM DEMEK İÇİN YAZMADIM lütfen yazıyı bağlamından koparmayın :D MESAJIN GEREKLİ EYRLERE ULAŞTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. AMA neden olmasın ki? yapılan anketler ortaya koyuyor ki bizde kısa vade 3 saat uzun vade 3 hafta :D SİZDE HAKLISINIZ ne diyim
    Son düzenleme : logologo; 16-08-2024 saat: 09:01.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. millet 2 senedir ereglide BES MANTIĞIYLA odun toplarken BİRİLERİ AĞUSTOS BÖCEĞİ GİBİ SAZ ÇALIIP TÜRKÜ ÇIĞIRIYORDU :D BUGÜN BİR EREGLİ FORMUNA UĞRADIM MORALLER YÜKSEK GİBİ RÇİ BASKI DEVAM EDECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUM 1-2 SENE SONRASI İÇİN

" karşında yatırımlarını tamamlamak üzere olan argesiyle çalışmalrıyla türkiye ve avrupanın 1 numarası ihracat şampiyonu bir şiirket var o küçümsediğin ereglide forddan farklı değil ileride öyle eyrlere gelecek ki ... eregli forumlarına ne yazdın bilmiyorum ama bence şimdiden silsen iyi olur zira önümüzde ereglinin yıldızının parlayacağı bir döneme doğru gittiiğimize dair kuvevtli hislerim var muhakakk senin kötülediğin dönemi v devam eden süreci çok verimli şekilde hisse sayısnın arttırarak geçiren GEÇİRECEK arkadaşlar vardır... :D beni ileride anlarsın. bu tarz hisselerdeki arkadaşlar zaten çoğunluk olrak trader değil hisse sayısnın ileri dönük arttırmaya çalışan bes mantığıyla hisse biriktiren arkadaşlar.. yani aytırm anlayışımız persfetifimiz farklı bu yüzden frekanslarımızın ben dahil bazı arkadaşlalarla uyuşmamsı normal"

EREGLİ MESAJLARINI SİLME TAVSİYEMİ YENİLİYORUM :D ve arttırıyorum froto 2 sene yerinde saysa herkese uymaz ama bes mantığıyla hareket edenelre uyar zira zaten HİSSE SAYISNI ARTTIRMAYA ÇALIAŞAN VUR KAÇCI OLAMYAN ky için şirketin iyi zmanında hisse alınmaz iyi şirketin kötü zmanalrını fırsat olarak düşünmek gerek
    Son düzenleme : logologo; 16-08-2024 saat: 09:39.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ford Otomotiv tarafından yapılması planlanan liman projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme toplantısı 2 Ekim'de yapılacak.Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:"KOCAELİ ili BAŞİSKELE ilçesi sınırları içerisinde FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan LİMAN (İSKELE VE GERİ SAHA REVİZYONU, İLAVE DOLFEN) projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliği'nin 11. maddesi kapsamında Bakanlığımıza sunulmuş olup, inceleme değerlendirme süreci başlamıştır. Proje ile ilgili olarak 02/10/2024 tarihinde İDK toplantısı gerçekleştirilecektir."

Çinliler geliyeahh, ceryanlı pilli arabalar piyasayı ele geçiriyeahh, Morinyo Fenere geliyeahh, Ereğli güzel bilanço açıkliyeah, ülke ve dünya gündemi yaniyeaah, İtalya Etna yanardağı patliyeah, Maymun çiçeği virüsü hızla yayıliyeahh , köprülere hgs ye zam geldieaah ama Fortoto hâla liman miman yapmaya çalışiyeaah. Allah akıl fikir versin.

4. Bu krizde liman yatırımı yapmak, çok saçma, "şarzzzz" istasyonu kursalardı ya..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,157
    Borsa olumsuz bakış açısı olanların olumlu bakış açısı olanlara para aktardığı yerdir..[emoji2]

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Kötümserler haklı çıkar, iyimserler köşeyi döner

Bu da benim tezim

7. Danışan dağı aşmış, danışmayan düz yolda yolu şaşırmış. Danışma değildir. Akbil doldurulur. Kontör yüklenir.

8. her şeyin iyi olduğu zmanalr geldiğinde zaten çoktan ardından bakmış olursun :D

Sayfa 140/714 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •