Sayfa 139/660 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 5274 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Hacmin ölmesi iki sebeple çok doğal, ecnebiler sosyal medya ve buralarda “Alırsın Ford olursun Lord†goy goyları yapılıp gelen tazelere malları kasnaklarken oluştu o yüksek hacimler. Takasa bakan son 3 ayda yerlilere nasıl hunharca mal sattıklarını görür.

Millet gırtlağına kadar yüksek maliyetli malda, alacak para kalmadı ky’da.

Goy goy da yavaş yavaş kesilip hayatın gerçekleriyle yüzleşilecek. Sonrasında neler olacağını merak edenlerde son 2 yılın Ereğli forum arşivlerini okuyarak görürler.

Meydancılar neredeler, ben yazdım ya gelirler hemen [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yabancı forddan hiçbir zaman çıkmaz ÇOK YANLIŞ BİR TESPİT VE ÇOK YANLIŞ BİR TABİR YABANCI FORDDA yolcu değil hancıdır DOĞRUSU YABANCI Fordda ağırlık azaltır, veya arttırır

Hacim noktasında dikkat edersen Bir şeye dikkat çekmeye çalışıyorum ve HACMİ NİYE TAKİP ETTİĞİM üstüne bir kere daha düşün derim
    Son düzenleme : logologo; 15-08-2024 saat: 16:23.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Hacmin ölmesi iki sebeple çok doğal, ecnebiler sosyal medya ve buralarda “Alırsın Ford olursun Lord†goy goyları yapılıp gelen tazelere malları kasnaklarken oluştu o yüksek hacimler. Takasa bakan son 3 ayda yerlilere nasıl hunharca mal sattıklarını görür.

Millet gırtlağına kadar yüksek maliyetli malda, alacak para kalmadı ky’da.

Goy goy da yavaş yavaş kesilip hayatın gerçekleriyle yüzleşilecek. Sonrasında neler olacağını merak edenlerde son 2 yılın Ereğli forum arşivlerini okuyarak görürler.

Meydancılar neredeler, ben yazdım ya gelirler hemen [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

sn serkalgo önümüzdeki yıl vw ile birlikte 900 bin üretim adedine ulaşması bekleniyor , siz daha öncesinde şirketin bu yılki satış hedeflerini revize etmemesini oldukça iyimser bulduğunuzu belirtmiştiniz ... 2025 için de düşünceniz bu şekilde mi ?

3.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku

Millet gırtlağına kadar yüksek maliyetli malda, alacak para kalmadı kyâ€â•da.

Dostum Ford bana göre evladiyeliktir ne diyim senin dediğin gibi olursa bence büyük fırsattır, sen bu şirketi masa sandalye şirketleriyle karıştırıyorsun galiba bence aç iki faliyet raporu oku projeksiyonlarına falan bak sonra konuşalım dolar bazlı bir garfiği aç en baştan sonuna kadar bir incele en azından dolar bazlı senin düştü dediğin yere nerelerden gelmiş bir bak karşında yatırımlarını tamamlamak üzere olan argesiyle çalışmalrıyla türkiye ve avrupanın 1 numarası ihracat şampiyonu bir şiirket var o küçümsediğin ereglide forddan farklı değil ileride öyle eyrlere gelecek ki ... eregli forumlarına ne yazdın bilmiyorum ama bence şimdiden silsen iyi olur zira önümüzde ereglinin yıldızının parlayacağı bir döneme doğru gittiiğimize dair kuvevtli hislerim var muhakakk senin kötülediğin dönemi v devam eden süreci çok verimli şekilde hisse sayısnın arttırarak geçiren GEÇİRECEK arkadaşlar vardır... :D beni ileride anlarsın. bu tarz hisselerdeki arkadaşlar zaten çoğunluk olrak trader değil hisse sayısnın ileri dönük arttırmaya çalışan bes mantığıyla hisse biriktiren arkadaşlar.. yani aytırm anlayışımız persfetifimiz farklı bu yüzden frekanslarımızın ben dahil bazı arkadaşlalarla uyuşmamsı normal

bu tarz şeyler yazmak yerine at bi kar tahmini satış tahmini vs ne biliyim teöeliyle tekniğiyle dikkatini çeken bir huusu varsa bunalrı yaz belki bziimde gözümğzden kaçan şeyelr vardır, yoksa şunu kötüle ötekine laf yetiştir bunlar polemik ve zman kaybı şeyler, zaten ford herkese cevabını evrcektir ileride polemikelre son verecektir :D MERAK ETME
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by kribensis Yazıyı Oku
    sn serkalgo önümüzdeki yıl vw ile birlikte 900 bin üretim adedine ulaşması bekleniyor , siz daha öncesinde şirketin bu yılki satış hedeflerini revize etmemesini oldukça iyimser bulduğunuzu belirtmiştiniz ... 2025 için de düşünceniz bu şekilde mi ?
    Şu an sektörde ileriyi göremiyorum, 2025 mevcut şartlarda sektör için uzun vade.

Avrupa ekonomilerinin durumu ne olacak ?

Ateşi harlanan Rus/Ukr savaşının gidişatı ne yöne evrilecek?

Rusya Avrupa’ya enerji akımını tekrar kesecek mi ?

Türkiye’de kurların mevcut ekonomi politikaları doğrultusunda daha da agresif bir baskıyla karşılaşacak mı ?

Ekonomi politikaları ne zaman sonuç vererek enflasyonu ne zaman düşürecek ? Ya da gerçekten düşürebilecek mi ?

Çinli şirketlere yatırımları karşılığında sağlanan yüksek imtiyazlar neticesinde Çinliler gümrüksüz ne büyüklükte ithalat yapmaya başlayacaklar ? Hemen ticari araçlarında pazara ithalat ile sunacaklar mı ? Fiyatlarında batılı üreticileri tümden silmek işin ne denli ciddi fiyat politikası izleyecekler.

Ve başkaca cevap bekleyen sorular……..

Hal böyle iken sektör hakkında öngörü yapmak imkansız.

Yatırımcı önünü göremediğinde yatırım yapmaz. Şu an otomotiv sektörüyle hisse yatırımı olarak hiç bir yerli/yabancı fon ve büyük yatırımcı ilgilenmiyor.

Cahillik mutluluktur!

5.  Alıntı Originally Posted by serkalgo Yazıyı Oku
    şu an sektörde ileriyi göremiyorum, 2025 mevcut şartlarda sektör için uzun vade.

Ateşi harlanan rus/ukr savaşının gidişatı ne yöne evrilecek?

Rusya avrupa’ya enerji akımını tekrar kesecek mi ?

Türkiye’de kurların mevcut ekonomi politikaları doğrultusunda daha da agresif bir baskıyla karşılaşacak mı ?

Ekonomi politikaları ne zaman sonuç vererek enflasyonu ne zaman düşürecek ? Ya da gerçekten düşürebilecek mi ?

çinli şirketlere yatırımları karşılığında sağlanan yüksek imtiyazlar neticesinde çinliler gümrüksüz ne büyüklükte ithalat yapmaya başlayacaklar ? Hemen ticari araçlarında pazara ithalat ile sunacaklar mı ? Fiyatlarında batılı üreticileri tümden silmek işin ne denli ciddi fiyat politikası izleyecekler.

Yatırımcı önünü göremediğinde yatırım yapmaz. şu an otomotiv sektörüyle hisse yatırımı olarak hiç bir yerli/yabancı fon ve büyük yatırımcı ilgilenmiyor.

Tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi

önümüz çok açık ve net :D söyleyecekelrim bu kadar

6.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    önümüz çok açık ve net :D söyleyecekelrim bu kadar
    Valla milletin uyku saatlerinde bile forumlarda uzun uzun stres ve panik dolu paylaşımlar yaptığınıza göre pekte dürüst cevap vermediniz gibime geliyor.[emoji1]

Belli ki çok düştü diye tepkiye aldıkça mağdur olan kesimdensiniz, Neyse inşallah zararını çıkartacak fırsatı verir. Bol şans.

Cahillik mutluluktur!

7. Bizim bir Berkecan var geçen norveçe gitti, ilik gibi bir hatun düşürmüş muhabbet ederlerken hatun norveç hakkında bir şeyelr analtmış geldi bana dediki abi bu hatunun bir kız arlkadaşı var istersen onuda sana yapalım ne dersin dedi? dedim dilini bilmem kültürünü bilemm napacağım olum onunla ben ? abi dedi anlaşmak için dile gerek yok dile gerek var :D DEDİM YA OLUM GİT İŞİNE ama aklıma da yatmadı değil bir ara dalmışım böyle hayaller kuruyorum berkacanın dürdütklemesiyle kendime geldim abi dedei norveççce mi öğrenmeyi düşünüyorsun hayırdır daldın gittin ? cevap vermedim ne diyim ilik gibi hatunu mu düşünüyorum diyim..neyse sonra

muhabebt norveçten devam ediyor bu norveç çok ilginç bir eyr devasa petrol yatakalrına sahipmiş ne cahil adammışım ben ya sanıyorum ki petrol hep ortadoğuda meğer norveç petrol zenginiymiş cehaletimden utandım...neyse norveçlililerin geleceği için de bu petrol gelrilerini değrlendirmek adına bir fon kurmuş kral 8. robert bilmem ne abimiz şimdi ahtırlamıyorum belki 11. lenardıda di caprio da olabilir ya da 28. adriana limada o kadar önemli değil fonun büyüklüğü geçenlerde 1 trilyon doları aşmış nerdeyse senede 100 milyar dolar kar eden tamamen şeffaf halkın istediği zman fonun durumuna bakabileceği kontorl edilebilir bir fonları var benim ampul yandı kaçar mı yılalrın kurduyum koştur koştur geldim eve deli gibi norveç varlık fonu arıyorum tarıyorum cehaletimden bir türlü bulamadım

en son mesaj attım ya dedim bu fonun sitesi nerde be arıyorum fenerin şampiyonalr ligine bu sende katılmadığı yerler çıkıyor karşıma, EN SON KENDİMİ Fenerbahçe'nin Norveçli yıldızı Joshua King takıma veda etti! hberini okurken buldum. DEDİM BU DA FORD VE EREGLİ GİBİ BATIK BİR YATIRIM OLDU FENER İÇİN NEYSEY ARIYIRUM TARIYORUM yok deli olcam en son linkini yolladı

https://www.nbim.no/en/

https://www.nbim.no/en/the-fund/Market-Value/

ya dedim ben bundan bir şey anlamadım bu fon nerde bana onu at abi o link performanslarını gösteriyor sen şurdan bak dedi neyse aklımda bir şüphe var inşallah aklıma gelen başıma gelmez dişye biraz da tedirginim

https://www.nbim.no/en/the-fund/investments/#/

hemen yukardan türkiyeyi seçtim baktım ne almış bu adamalr alım satım sevyeşleri yok ama en azoından neleri en kadar almışalr DÖNEMLİK performanalrını göstreen raporları paylaşıyorlar hemen yukradan eurpa ordanada Türkiyeyi seçip aplly selleeeeecetion yaptım ama nasıl heycanlıyım heman aşağıdan raporları seçip tek tek indirdim baktım boyutu en büyük pdfyi açayım dedim 10 tane pdf şimdi hepsini tek tek açıp kim uğraşacak üşendim hemen arama kutusuna TURKEY yazdım bir sonuç çıkmadı dedim adamlar aptal mı la trilyon dolarlık norveç fonu türkiyeye yatırım yapcak öyle mi? çakalım ya çakallığım elimde patladı ama meğer öyle dğişlmiş adamlart bir incelik yapıp güzel ülkemizn ismini SON KULLANIM ŞEKLİNE GÖRE KULLANIYORLARMIŞ MEĞER

TÜRKIYE

diye yazmış sayfayı aşağı sürükleyince binlerce hisssenin bulunduğu yerden tamda orası denk gelMESİN Mİ.. NEYSE HEYCANLA TÜRKİYE VARLIKLARINA BALKTIM

BEĞENDİKLERİM DE BEĞENMEDİKELRİMDE OLDU AMA EN BEĞENMEDİĞİM FORD VE EREGLİYDİ aklıma gelen başıma gelmişti nASIL OLUR TRİLYON DOLARLIK NORVEÇ FONU NORVEÇLİLERİN GELECEĞİ İÇİN PETROL GELİRLERİNİ DEĞERLENDİRME AMACIYLA KURULAN BU FONDA FORD VE EREGLİYE YER VEREBİLİR? FORD VE EREGLİNİN BU FONDA NE İŞİ OLABİLİR? MUHAKAKK ONLARI YAŞAYACAKLARI KAYIPLAR KONUSUNDA UYARMALIYDIM

YAZIK DEĞİL Mİ NORVEÇLİLERİN GELECİĞİNE? AMA SADECE ONLAR DEĞİL

PANİK ATAK OLMAMA SEBEP OLAN LANETLİ FORD

PANİK ATAK OLMAMA SEBEP OLAN BATIK EREGLİ

BİLİYORSUNUZ VANGUARD BLACKROCK DENEN FONLAR DA VAR DEVASA FONALR MEĞER ONLARDA FORD VE EREGLİDE DEĞİL MİYMİŞ? HEMEN KOLLARI SIVADIM EN KALIN TEMEL ANALİZ KİTAPALRIMLA 1998 DEN KALma AHMET MERGEN abimizn

bilgiler eski olsa da içinde bolca BORSA tecrübelerinin dolu olduğu bu yönden paha biçilemez başucu kitapalrım olan en faydalı teknik analiz kitapalrını yani

Mumalrın gizemi, Kurt kapanı, kurtalarla Tango, garfiklerle borsa gibi tuvalaete giderken bile yanımdan ayırmadığım

TEKNİK ANALİZ KİTAPALRIMI ALDIM yola çıktım VANGUARD BLOCKROCK VE NORVEÇ YATRIIM FONU YETKİLELRİNE ULAŞABİLİRSEM ONALRA BİR TEKLİFİM OLACAK.... ÇOK YANLIŞALRI OLDUĞUNU ONLARA GÖSTERECEĞİM AYRICA BÜNYELERİNDE ÇALIŞTIRDIKLARI ANALİSTLERE BTEMEL VE TEKNİK DERSLERİ VEREBİLECEĞİMİ BUNUN KARŞILIĞINDA MORHİNYOYA FENERİN VERDİĞİ ÜCRETLE ÇALIŞABİLECEĞİMİ SÖYLECEĞİM MALUM MORİNHONUN YILDIZI SÖNMÜŞ bir köşeye atılmıştı yüzüne de kimse bakmıyordu adamın başına talih kuşu kondu da iki başkan kapıştı BU SAYEDE milyonlarca doların sahibi oldu benim morhinyodan ne eksiğim var? üstelik performansımın zirvesizndeyim... norveçlilerin geleceğini, vanguardın blockrockun fonalrını kurtaracağım, eregliden forddan neden uzak durmalrı gerektiğini onlara uzun uzun anlatacağım hepsini kurataracağım kurtardığım paralarının yanında alacağım ücret ne ki? devede kulak... haksız mıyım arkadaşalr?

berkecanada dedim kabul etmezlerse kendileri bilir onlar kaybeder dedim. batık şirketlere yatırım yapmak neymiş anlarlar dedim, HİÇBİR YERLİ YABANCI FON NE FORDA NE EREGLİYE İLGİ GÖSTERMİYORKEN OLACAK ŞEY Mİ? bu ne aymazlık? bilmiyorlar ki norveçlilerin geleceği bana bağlı vanguardın block rockun geleceği bana bağlı... ben çok kaybettim fordda ereglide yılalrdır sürünüğyorum isityorum ki norvagian petrolium fund, blackrock, vanguard onalr kaybetmesin tecrübelerimden engin bilgi birikimimden faydalansınlar benim yaşadığım acı tecrübelri yaşamasınlar FORD VE EREGLİ YÜZÜNDEN NEDEN PANİK ATAK OLDUĞUMU ANLASINLAR haksız mıyım arkadaşalr? Benim morinyodan neyim eksik?
    Son düzenleme : logologo; 15-08-2024 saat: 18:51.

Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Şu an sektörde ileriyi göremiyorum, 2025 mevcut şartlarda sektör için uzun vade.

Ateşi harlanan Rus/Ukr savaşının gidişatı ne yöne evrilecek?

Rusya Avrupa’ya enerji akımını tekrar kesecek mi ?

Çinli şirketlere yatırımları karşılığında sağlanan yüksek imtiyazlar neticesinde Çinliler gümrüksüz ne büyüklükte ithalat yapmaya başlayacaklar ? Hemen ticari araçlarında pazara ithalat ile sunacaklar mı ? Fiyatlarında batılı üreticileri tümden silmek işin ne denli ciddi fiyat politikası izleyecekler.

Yatırımcı önünü göremediğinde yatırım yapmaz. Şu an otomotiv sektörüyle hisse yatırımı olarak hiç bir yerli/yabancı fon ve büyük yatırımcı ilgilenmiyor.

Sayın serkalgo
    Bu sorulara bakarsak en doğru yatırım altın olarak görünüyor
    Bu tip haberlerin herhangi bi borsada etkilemeyeceği sektör yok...

Sayın logologo
    Vanguard, Blackrock, Norveç fonu bizden çok daha farklı bi vade ile bakıyor yatırımlara...
    Onlar yapıyor, biz de yapalım dersek pek isabetli olmaz diye düşünüyorum.

Ben bu haftalarda biraz ekledim ama yükselişini bekliyorum. Bakalım ne olacak...

Sayfa 139/660 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •