Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7336 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn.D83 bir hisse hakkında öven de olur,yeren de olur.Biz bunlardan etkilenmeden kendi kararımızla hareket etmeliyiz konusunda ki görüşüne katıldığımı vurgulamak için alkışladım.
    Birde şu tartışmayı lütfen bitirin .Herkes fikrini güzel bir jargon ile ifade ederse buradaki herkes faydalanır ve mutlu olur.
    Aksi takdirde foruma hiçbir katkısı olmuyor.

Syg.

Alıntı Originally Posted by Adige65 Yazıyı Oku
    Sn.D83 bir hisse hakkında öven de olur,yeren de olur.Biz bunlardan etkilenmeden kendi kararımızla hareket etmeliyiz konusunda ki görüşüne katıldığımı vurgulamak için alkışladım.
    Birde şu tartışmayı lütfen bitirin .Herkes fikrini güzel bir jargon ile ifade ederse buradaki herkes faydalanır ve mutlu olur.

Syg.
    Ben sizi bilgilendirmek istedim Açığa Satışın yasak olmadığı konusunda
    Elemanı aniden ateş bastı şikayet etcem suc duyurusunda buluncam fln demeye başladı
    Neden ates bastigi çok açık dimi
    Dün gece spk Açığa satıştan göstermelik bir ceza verdi
    Kim iyiniyetli kim değil çok açık bir durum

Son yazim bu
    Iyiniyetli herkese bol kazançlar dostum

3. peki akp çetesi olduğunu nerden biliyorsun...

Alıntı Originally Posted by matesd Yazıyı Oku
    peki akp çetesi olduğunu nerden biliyorsun...
    Deprem sabahi borsa kapatıldı
    Bu bofa çetesi bastırarak açtırdı borsayı
    3 gün taban yaptırdı biste
    Akp mv metin kulunk kimlerin olduğunu açıkladı tek tek araştırırsan bulursun
    O gun dahi bisti açtıran bugün hisselerin içinden geciyor
    Bofa yabancı değil
    Bofa nin hergun milyonlarca sattığı lotlar kendinin degil
    Emeklilik fonları ve havuzdan virmanladiklarini satiyor
    Bofa ya virmani kesseler millet uyanıp ses çıkarsa
    Bist kısa 20 bine cikar sasa da tüm kayıplarını geri alir

5.  Alıntı Originally Posted by Adige65 Yazıyı Oku
    Sn.D83 bir hisse hakkında öven de olur,yeren de olur.Biz bunlardan etkilenmeden kendi kararımızla hareket etmeliyiz konusunda ki görüşüne katıldığımı vurgulamak için alkışladım.

Syg.

sayin adige; Ben bu adamin ne amacla gelip burada karalama yaptigini bildigim icin muhatap oldum kendisi ile , gerekeni Ben zaten yaptim , devlete hakaretin sucu nedir diye Google yazin bilgi alabilirsiniz , hapis cezasi var para odeyerek kurtulamazsin bu cezadan , Dua etsin manupile etmekten suc duyurusunda bulunmadim cunku shortcuyum dedigi an kendisini mahkum etti o aciklamayla ama hapis cezasi yeter ona , Ben ona gerekeni yaptim , yaptigimida kendisine buradan bidirdim , artik o kisiye muhatap olmama gerek kalmadigi icin istedigini yazsin sikinti yok bu saatten sonra

bu forumun okuyan yuzlerce insan var , is bilende var bilmeyende var ustasida var acemiside var , acemi olupta bu gibi kisilerin yazdiklarindan etkilenip kimse zarara ugramasin diye bu kisi ile muhatap olmustum ...

Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    sayin adige; Ben bu adamin ne amacla gelip burada karalama yaptigini bildigim icin muhatap oldum kendisi ile , gerekeni Ben zaten yaptim , devlete hakaretin sucu nedir diye Google yazin bilgi alabilirsiniz , hapis cezasi var para odeyerek kurtulamazsin bu cezadan , Dua etsin manupile etmekten suc duyurusunda bulunmadim cunku shortcuyum dedigi an kendisini mahkum etti o aciklamayla ama hapis cezasi yeter ona , Ben ona gerekeni yaptim , yaptigimida kendisine buradan bidirdim , artik o kisiye muhatap olmama gerek kalmadigi icin istedigini yazsin sikinti yok bu saatten sonra

bu forumun okuyan yuzlerce insan var , is bilende var bilmeyende var ustasida var acemiside var , acemi olupta bu gibi kisilerin yazdiklarindan etkilenip kimse zarara ugramasin diye bu kisi ile muhatap olmustum ...
    devlete hakaret mis seni iftiracı akoglan seni
    Kudurcaksin daha çok sasa yi 0 akar gomcekler
    Eziyorlar kemiklerini kırıyorlar sasa da tonla zararın var itiraf et
    0 a kdr short seni batirana kadar
    180 de de çökecek kaçın dediğimde aynı senin gibi akoglanlar vardı batıp yokoldular
    Sıra sende

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •