Sayfa 736/981 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    herif çuvala doldurdu galiba longcuları
    du bakalım şapkadan ne çıkaracak
    Herif şortcu yakalarsa dünkü gibi fışkırttırması yüksek ihtimal, sakın endekis şort neyim açıyım deme bence, gerçi sen vob yapman
    Hamdım Piştim Yandım

2. Büyükler ciddi manada küçük yatırımcıyı borsa'dan döktü. Endeks 4 aydır aşağıya baskılanıyor. Muhtemelen Eylül - Ekim ayları ben de endekste ciddi yükselişler bekliyorum.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Sabah yazdım daha ...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    - İlk 7 ay faiz hariç bütçe harcamaları yıllık artışı %89
    - Köprü geçiş ücretlerine 10 aylık zam %190-288 arasında
    - 2025 enflasyon hedefi %14

Sabah sabah yakaladıklarına köprüde geçirmişler

Zammı zammı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sabah sabah yakaladıklarına köprüde geçirmişler

Zammı zammı
    Köprü girişine yeterli sayıda adam dikmişlerdir umarım.
    Sonra izdiham oluyor, vatandaş isyan ediyor.

6. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Tufan Cömert
    @tufancomert
    Hanehalkı 12 aylık enflasyon beklentisi…

Piyasa profesyonelleri %28.7 beklerken hanehalkı %72 bekliyor!

Son ulaşım zamları sonrası enflasyonda baz etkisi geçtikten sonra çok zorlanacağımız bir dönem bizi bekliyor. Daha önce de demiştim, enflasyon ile mücadelede kolay dönem bitti, asıl zor dönem şimdi başlıyor. Bunu gözden kaçırıp sadece kur seviyesine bakarak faiz indirimleri zamanlaması tartışmak anlamsız. Türkiye’de enflasyon (en azından ilk aşamada) talep yüzünden artmadı, şimdi büyüme kaygıları nedeniyle faiz indirip kuru da bırakırsak iş iyice çetrefilli hale gelecek.

Bizim acilen bir çıkış stratejisine ihtiyacımız var!
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7. Coook eski zamanlarda bir padişah varmış. Halka itlik yapmaktan haz alırmış. Boyuna vergileri kokler git bak bakalım tebaam üzülmüş mu diye vezirini gonderirmis. Vezir de her seferinde ahalinin keyfi yerinde diye rapor verirmiş. Padişah ulan demiş bu böyle olmayacak. Köprüye birini dikin geleni geçeni zuksun. Aradan biraz zaman geçmiş halktan bir adam suklum puklum huzura çıkmak istemiş. Padisahla vezir aha demişler bu sefer başardık. Almışlar adamı huzura sormuşlar derdin ne diye. Adam ikina sikina demiş ki. Hunkarim köprüye bi adam daha koysanız. Çok sıra oluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @Bear_Bull, çok karışık işlemler yapıyorsun gibi, işlem hacminde hayli yüksek, Benim gibi aracı kurumu kazandırıyorsun, Son düşüşten sonraki bu dönemde long da short da iş yapıyor, ben düşüşte longa yakalandığımdan Viop30 tarafında işlem yapamıyorum, Pay Vadeli ise her 2 yöne de güzel fırsatlar veriyor!

dostlar alışverişte görsün.

x30 la opsiyonu olduğundan istediğim gibi hareket edebiliyorum.
    zaten esas amaç hacim yapmak. belli bir hacmi yapmak zorundayım.

pay vadeli bana daha zor geliyor.

geçen gün ufak bir işlem yüzünden BRSAN onbin gibi zarar oluştu
    onu halledicem derken pay vadeli brsan da palanene döve döve zararı yüzbine dayadı pes dedim.
    long short nereye dönsem soktu boruyu

ekranda pozisyonlarımı netleştirip gerçekte ne poz.dayım hesaplayabilecek çok az kişi çıkar.

siz en tepede beni long gibi görüyorsunu ama put alışlarım nedeniyle şu an esas durum short poz

düştükçe alıp short azaltıp yükseldikçe tekrar verip short çoğaltıyorum.

şu an nette 19 kısa kalmış mesela.

berkimcans x30 eldekilerin maliyetini ops. ile azaltmak istersen ICQ de telefonum var alo deyiver.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 736/981 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •