Sayfa 756/981 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sayın medwiG sindo ile ilgi yazdığınızın hepsi doğru.....başta durup duruken küfürlü ve kişiye hakerette sınır tanımıyor malesef.. böyle yazınca da inanın bazen sınırları zorluyor....kendini bir şey ZAN eden kişi......arkasına aldığı bir kaç kişiyi de bize karşı saldırıp tahrik ediyor malesef.... ...neden yapıyor kazandığımızda daha çok yapıyor bu hakaretleri....çünkü art niyetli....bir diğeri de emlak denen şahıs ....formu gereksiz yazılarla dolduruyor özellikle akşamdan başlayarak.....
    Bunca yazmışsınız ama sizin içinde durum aynı .. Aldığınız cezaları biliyorsunuz ama aynen devam ediyorsunuz ..

Kimse kimsenin yazdıklarını kabu edecek diye bir şey yok , benim yazdıklarımı da beğenmeyebilirsiniz ama kufur , hakaret ve aynı kişilerce karşılıklı sürekli tartışma olunca iş çığrından çıkıyor , bu yüzden birbirinizi engelleyin olsun bitsin veya yönetime bildir ie bildirin ama hem bildirip hemde karşıya aynı üslupla cevap verince yapılanın bir anlamı kalmıyor .. Kimse bu bitmek bilmeyen karsilikli atışmalarınızı okumak zorunda değil .. Pek umudum olmasa da umarım bu 3-4 kişi artık karsilikli tartışmayı bırakır ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Citak dayu yolla bir ikili tepe grafiği de ortam yumusasin

3. altının tepesi attı...

bu yıl biz altıncıların yılı olacak demiştim...

gerçektende öyle oluyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    iyi dayak yemişsin engran bacııııı........
    35 yıllık meslek hayatımda

konuyu gerekli gereksiz cinsiyete getirenlerin
    Tamamına yakını gizli pasif homoseksüellerdi.

Bilgin olsun.uluorta her yerde belli etme.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Daytradeci olaraktan mı yohusa ortavadeli mi
    Ben şahsen şüüüyle bir fikir verebilirim.
    borsada para kazanamayan, trade edemeyen ve hisse seçimi yapamayan donsuz yatarım ama hissesiz yatamam diyen hisseci tayfa için bence altıns1 mikemmel bir alternatif olabilir. Hisse gibi portföyde durur zaman geçip baktıkça hep kar görür ve mutlu olur.
    Akçay abi altın demişken abka dayucuğum ceza almadan önce muhabbet ettiydik
    Ben niye borsadayım mutlu değilsem. Demek ki mutluyum
    Kimi para kazandıkça mutlu olur kimiside para verdikçe mutlu olur, şaka maka bugün herife çok para verdim yaw birazını almam lazım
    Abka abinin cezası geçici olduğuna sevindim, eyvallah medwing abi
    Hamdım Piştim Yandım

6. Ben size bir sır daha vereyim, göynümden koptu yohusa büüüle kritik şeyleri demem.

Diyelim ki elinde 10 kg altının var
    Altın fiyatı kaç olursa olsun, ister düşsün ister uzaya çıksın sende hala 10 kg altın varsa, bi mok kazanamadın demektir yeğenim
    Aynı şekilde diyelim ki 100 bin doların var ve aradan zaman geçmiş ve halen sende 100bin dolar varsa yine sınıfta kaldın fiyatın hiç önemi yok isterse uzaya çıksın
    Aynı şekilde hisseler içinde geçerli bu
    Kazanöak demek o enstrümanda poz. artışı demektir. Bunu yapamıyorsan borsacıyım deme
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akçay abi altın demişken abka dayucuğum ceza almadan önce muhabbet ettiydik
    Ben niye borsadayım mutlu değilsem. Demek ki mutluyum
    Kimi para kazandıkça mutlu olur kimiside para verdikçe mutlu olur, şaka maka bugün herife çok para verdim yaw birazını almam lazım
    Abka abinin cezası geçici olduğuna sevindim, eyvallah medwing abi
    Reisim hünkârım hazır elin cüzdana gitmişken şu foruma 10-15 kuzu keste bu uğursuzluk gitsin başımızdan.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım hazır elin cüzdana gitmişken şu foruma 10-15 kuzu keste bu uğursuzluk gitsin başımızdan.
    Kuzu ile bu uğursuzluk çözülmez dayu
    Önce bi hamama gidelim, güzelce yıkanalım hiç kuru yer kalmasın sonra kırk tas su dökelim kırklanalım.
    daha sonra nefesi kuvvetli iyi bir üfürükçü hoca bulup üfletelim
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 756/981 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •