1111925 mi la o
Originally Posted by *Bozkurt Dayucuğum ben hisselerin bi kısmını kaptırdım, nerden biliyim bugün x6 yapıcak Tezgahta mal kalmadı herif sildi süpürdü Silip süpürdüler, Tezgahta mal kalmayacak diye bas bas bağırdık demi
Originally Posted by Vallis Benim şişelerede short açsanıza yav. hangisine short açayım söyle. üst taraftaki 3 tane alt taaftaki 3 tane
Bear_Bull @BearBull26
Originally Posted by berkimcans Silip süpürdüler, Tezgahta mal kalmayacak diye bas bas bağırdık demi Diki tuttuk herif gram gevşemiyor, şortlar elimizde kaldı dayucuğum
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by D83 Tobo var endekste shortlar dikkat etsin Thy şişe Ereğli car çöp ne varsa longladim Endeks longlar 220 puan karda Copler hala kalkamıyo
Originally Posted by Bear_Bull hangisine short açayım söyle. üst taraftaki 3 tane alt taaftaki 3 tane Bunu hiç anlamam Bear abi. Kafana göre takıl
Originally Posted by *Bozkurt Diki tuttuk herif gram gevşemiyor, şortlar elimizde kaldı dayucuğum VİOP30 takas önemli oldu İs Yatırım short kapatmaya başladıysa o zaman cidden short elde kalır
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 11.015.....tekrar Long............ Bozkurt dayı Longlari speğe teslim ettim.... haberin olsun....sadece Petkim var şort....
Forum Rules
Yer İmleri