Sayfa 147/657 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 5249 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. 2027 >>> range 20-27

2027 >>> 20+27 = 47

2027 = 2 tane iki +2 , -2

47 +2 -2 range 45-49

2027 = 7+2+2= 11

11-2= 9

27+9 = 36 range 27 - 36

range 20-27

range 27 - 36

range 36 - 45-49

2027 çok şeyelere gebe İMZA Baba Vanga ve Nostradamus :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    Baldiriciplak memur ben ve esim vize icin randevu kovalamak yok, randevu icin bilmem kac eur vermek yok, ansiklopedi gibi belge hazirlama yok, yok şirketim var yok bilmem kaç milyon eur hesabım var diyip samsonite cantadan cikarip bak cüzdan diyip red yiyip göt üstü oturmak yok, öyle de güzel vuruyorlar muhru kapida vallaha sorgu yok sual yok, laf olsun diye bir iki lakırdı zpammm geç... zamanli bilet kovala at kenara urfaya gider gibi paris, berlin, prag, viyana, barcelona git gel, kafa estimi cesmeden sakiz yap, kusadasindan sisam yap bıktık, pasaportta sayfa kalmadı...
    AB bi kere uyardi cok yesil dagitiyorsunuz diye.

Yakinda ona da vize gelirse sasirmam.

Zaten kapida sorguya baslamislar ufaktan.

Vakit varken seyahatleri hizlandir

Mangis de varsa tabii..
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. 2.temettu ne kadar olur tahmininiz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bilal8890 Yazıyı Oku
    2.temettu ne kadar olur tahmininiz?
    Bu sene pass gecer, gecmeli.

Ben de bosadam gibi sirkete mail atip temettu vermeyin diyecegim.

Sirket bunyesinde kalsa 20-30 TL hisse fiyatina en az 100 TL pos etki eder.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Hakan Dogu...yazdı.....

Türk otomotiv sanayinde işler iyi değil ve daha iyiye gitmeyecek.

Çeşitli nedenleri var:
    1-Bu yıl ve seneye Avrupa pazarında büyüme yok (ihracat pazarı)
    2-Üç beş sattığımız Avrupa dışı pazarlar hızla Çin'li oluyor
    3-Ülkemizde üretim ve ihracat yapan şirketlerin bağlı olduğu global şirketlerin dünya pazarlarında işi zor
    4-Yeni teknolojilerle yerlileşme oranları azalıyor
    5-En önemlisi tüm dünyada otomotiv ve tedarik piyasası alt üst, büyük bir belirsizlik hakim

Türkiye tüm bu olanlara hazırlıklı mı?
    -Hayır, herkes gibi Türkiye'de hazırlıksız yakalandı
    Ne yapmalı?
    Sanayi, Ticaret, Ulaştırma ve Maliye Bakanlıkları birlikte çalışıp:

a-Yerli piyasadaki vergi oranını kademeli düşürmeli ve AB ortalamasına getirip iç pazarı 2-2,5 M adede taşımalı
    b-Teşvikleri katma değer yaratana verip yerli üretim aracı teşvik etmeli, 2,5 M gidecek pazarı bir koz olarak kullanıp yeni yatırım çekmeli
    c-Türkiye'de olmayan teknolojilerin yerlileşmesi için, devletin sermayesine gireceği yüksek teknoloji şirketleri oluşturarak, artık 4 tekerlekli bilgisayar olacak araçların tedarik sanayisinin oluşturulmasının önünü açmalı
    d-Otonom sürüş. bağlantılı araçlar için gerekli telekom alt yapı yatırımlarının ve düzenlemelerinin yapılması
    c-Mobilite eko sistemine bütünsel bakıp, şehir içlerinde ve şehirler arasında tüm sistemleri birbirine dijitalleşme ile entegre hale getirip "Bağlantılı Araç" teknolojilerini kullanarak yeni iş modelleri geliştirmeli bu teknolojilerde dünyada köşe başını tutmalı

Mevcut durum aslında büyük fırsatlarda vad ediyor, akıllı olan ülkeler ipi göğüsleyecek"
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Merkez bankasının politika faizi saat 14:00 'de açıklanacak. Cüzi bir faiz düşürme kararı, önümüzdeki aylarda faizin düşüş ivmesine gireceğinin göstergesi olur ki, bu borsa için yeni ralli startının fitilini ateşler.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

7.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Merkez bankasının politika faizi saat 14:00 'de açıklanacak. Cüzi bir faiz düşürme kararı, önümüzdeki aylarda faizin düşüş ivmesine gireceğinin göstergesi olur ki, bu borsa için yeni ralli startının fitilini ateşler.
    Aynı fikirdeyim ama faizi bu ay düşürme ihtimali çok az bence. Ben de beklemedeyim.

8.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Merkez bankasının politika faizi saat 14:00 'de açıklanacak. Cüzi bir faiz düşürme kararı, önümüzdeki aylarda faizin düşüş ivmesine gireceğinin göstergesi olur ki, bu borsa için yeni ralli startının fitilini ateşler.
     Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Aynı fikirdeyim ama faizi bu ay düşürme ihtimali çok az bence. Ben de beklemedeyim.
    Maalesef yine sabit tutulmuş, haber düştü.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Sayfa 147/657 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •