çinliler geliyor piyasa çok karışık hiçbir yerli yabancı forda ilgi göstermiyor :D :D :D
çinliler geliyor piyasa çok karışık hiçbir yerli yabancı forda ilgi göstermiyor :D :D :D
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
şu an parite başabaş noktasını geçmiş durumda bizim usd hammadde-aramal maliyetli eur gelirli ihracatçıya şu anki hespalmama göre 3 cent yarar benim hesabımda PARİTE başabaş noktası 1,08... 1,08 ALTI ZARAR YAZAR 1,08 BAŞABAŞ, 1,08 ÜSTÜ KARDIR PARİTE NE KADAR YUKARDA O KADAR İYİ parite olmadan sadece eur yukarı gitmesi kambiyo artısı sağlar pariteyle beraber gerçek anlamda ++++++++artısı olur (fortçulara özel analiz :D)
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Aslında 2024 2.Ç bilançosu fena gelmedi. Firmanın 2025 yılındaki performansı fiyatlanıyor olabilir. Sonuçta 2025 yılında USD/TRY, EURO/TRY kuru bu seviyede kalmaz, ayrıca FED'in faiz indirimleri ile EURO/USD kuru FROTO için olumlu hareket yapabilir. Son olarak kapasite arttırımının ciroya etkisi olumlu olacaktır.
AL BENİ REKLAMALRI GELDİ AKLIMA :D bahanesi çok inecekse de çıkacaksa da illa hususiyetle bahane bulunur :D tuprs efsane bilançolar açıkalrken 4 sene önceki fiyatına gerilemişti... kısa vadede teoriler farklı piyasa pratikleri farklıdır ama fiyat eninde sonunda değer mıknatısı tarfaından çekilir ister yukardan ister aşağıdan
(YALNIZ herkesin TUTTUĞU value si kendine :D )
Son düzenleme : logologo; 21-08-2024 saat: 13:38.
Fiyatladığı bişey yok alma verme durumları var. Klasik. YTD.
Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.
Oralet tatile mi gitti yoksa ceza mi aldi???
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri