Sayfa 838/896 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. asagidaki yaziyi investing de birisi paylasmis copy-paste yaptim burada , pta ile ilgili , ilgilenenlere..

Paraksilen Depolama Tankları devreye alma çalışmaları Haziran 2024 itibarıyla başlamıştır. - Hidrojen Üretim Ünitesi montaj çalışmaları tamamlanmıştır. - Paraksilen Depolama Tankları Ağustos 2024 itibarıyla tamamlanmıştır. - PTA Yükleme ve Torbalama Sistemi montajı tamamlanmıştır

2. Buda yeni kap;

Şirketimizin devam eden Elyaf ve MTR yatırımlarının finansmanı kapsamında Alman İhracat Kredi Ajansı (ECA) - Euler Hermes Aktiengesellschaft destekli kredi sözleşmemiz imzalanmıştır. Söz konusu kredi 11 yıl vadeli 187 Milyon EUR tutarında olup, HSBC Bank Middle East Limited tarafından DZ BANK AG'nin katılımıyla yapılandırılmış ve koordine edilmiştir

3. Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Hep kazan, senden öncede bu malı öven çok adam geldi. 2 sene önce Enka veya Ereğli ile takas edin dedik. Mesala yılların brokerı Akçay 3-5 ay önce koza ile takas edin dedi. Kimse dinlemedi. Sizin gibi uzun ve gizemli yazanlar bu mal ky ya pazarlansın diye hizmet ediyor.
    evet söyledim söylediğiminde arkasındayım dedim...

iddalıda konustum kozaa 39 liradan 70 liraya gidecek sasada bir daha asla 70 lirayı göremicek dedim...

son durumun ekran resmi aşağıda...ben kötü niyetli olsam aşağıdaki tablo olurmuydu?

ben kötü niyetli olsam pta şu bu geri alım bedelsiz masallarıyla üçe beşe katlıyacak masallarıyla insanlara sattırmaz zarar ettirirdim...

ve bundan dolayıda yüzüm kızarmaz gelir tekrar tekrar yazardım...

birde bu hisselerde şöyle bir durum var...her sene ekranda gözüken fiyatını bir şekilde değiştiriyorki diğerleriyle kıyaslanmasın diye...

hiçbiride erdemoglu geri alım programı baslatıın neden bir lot bile almadın diye soruluyormu baksana...

Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Genellikle Ağustos'un ilk, en geç ikinci haftası 6 aylık bilanço açıklanırdı. Halen açıklanmadığına göre, üzerine bir de hissenin gösterdiği performansa bakılınca... herhalde çok iyi bir 6 aylık bilanço beklemiyor bizi diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Genellikle Ağustos'un ilk, en geç ikinci haftası 6 aylık bilanço açıklanırdı. Halen açıklanmadığına göre, üzerine bir de hissenin gösterdiği performansa bakılınca... herhalde çok iyi bir 6 aylık bilanço beklemiyor bizi diye düşünüyorum.
    Hocam son tarih 30.09.2024 olunca bir çok şirket bekletiyor. Önceden süre 20 Ağustosa kadar olurdu.

7.  Alıntı Originally Posted by karaoğlan Yazıyı Oku
    Hocam son tarih 30.09.2024 olunca bir çok şirket bekletiyor. Önceden süre 20 Ağustosa kadar olurdu.

Teşekkürler

8. çeşme
    @laviinniaaaa
    İntihar edeceğim buraya notumdur sebebi ibrahim erdemoğlu denen zat tır.
    2 yıldır yatırımcıyım geçmiş yıllardaki kazançlardan yükselişlerden faydalanamadım.
    Güvendim şirkete hisseye o ZATa param pul oldu çocuklarımın rızkı gitti hayatım bitti evim gitti..

#sasa
    @i_Erdemoglu

yazık insanları ne hale getirdiler...paraları pul oldu...

aile hayatları bozuldu... çocugunu bile sevemez hale geldiler...

böyle olunmasın diye 1 yıldır dilimizde tüy bitti...

şimdi parasını bozdursa satsa eline bişey geçemicek zor....

reel anlamda çöp seviyesine geldi hissenin fiyatı...

5 lira yeni 1 lira oldu...3 yıl önceki 1 liraya alınan şeyler şimdi 5 liraya alınıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 838/896 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •