guzel kardesim , benim yazilarim uzundur , sebebi var , ben her zaman boyleyim , ust duzey yoneticiyim ve isim geregi surekli egitim veriyorum , isimizle ilgili verdigim traine lerde insanlarin her seyi net anlayabilmesi icin ince ayrintilari ile her seyi anlatirim , ustu kapali konusup gecistirmem ki herkes 100 de yuz anlasin olayi , yillardir Boyle olunca size bulasiyor bi seyler , burada yazarkende ayni sekilde devam ediyorum , ama uzun yazmamin kimseye zarari yok , millet okuyor iste , burada fazla yorum yazan insanda yok ,
millet foruma girdimi en azindan okuyacak bir sey buluyorha yazdigim yazilardan rahatsiz olan varsa Engel koyar o kisiye ,bi daha hic gormez ,olay cok basit
bilmedigin insanlarin gunahini asla almamani tavsiye ederim , hayatta hic bi zaman yuzde 100 emin olamdiysan asla kimseyi biseylerle suclama , yuzde 99 Emin olsamda kimseyi suclamam Ben , bu benim ilkemdir cunku hic bi zaman yanilmak istemem , yuzde 1 de olsa orada yanilabilme ihtimali vardir her zaman ,
Ben kimseye ortak degilim , keske erdemoglunun ortagi olabilecek Kadar cok hissem olsaydi , o zaman gunumu gun ederdim burada isim ne , hatiri sayilir bi lotum var , ama erdemogluyla ortaklik falan ....keskeeee![]()
akilli birisi isen sana soracagim , bi sirket neden Halka arz olurki ? yaptigi is ile kar etmenin haricinde borsadanda ekstra bir kar edebilsin diye Halka arz olur dimi ? eee iyide yukselirken iyide duserkenmi kotu , patron tokatciymis , yahu borsanin kurali bu , eger anormal cikiyorsan bunun dususude anormal olur , sonra o dususunde zaman olarak sindirmen gereklidir , o zaman zarfinda da senin beklemen gerekli , borsaya para yatiriyosun ama bunu bilmiyomusun , patronun hic is gucu yok milyar dolarlik Adam gelecek seni burada zengin etmek icinmi borsaya Halka arz olacak ? mantikli olun biraz , tabiki kendi cikarlarini gozetecek oncelikle , patrona saydirana Kadar sen akilli olsaydin carpilmasaydin ,
bak Ben baska bi hissede macera aradim , cok guzel bi macera yasayip kurkcu dukkanina Geri dondum , 10 milyon para carpildim baska bi hissede gecirdigim zamanda uzerine cabasi , sasanin kiymetini anladik simdi uzun uzun yazmamizinda sebebi bu , baskalari bizim yasadigimizi baska hissede yasamasin diye millete sasanin degerini bilin diyoz , beterin beterin var cunku , benim gibi carpilmayin diye iyi niyetle yaziyorum , anlayana .... bende zamaninda yazdim sasada bu forumda 190 Dan asagi dustugunde , patronun sozunu hatirlatarak yazdik buradaki insanlara beklemeyin dedik bu saatten sonra zarar yazarsiniz dedik yada trade yapin dedik , dogrulari zamaninda bende yazdim burada ,
ama simdi bu saatten sonra 2 yil beklemis adama kol bacak govde kes git mi diyeyim ne istiyosun arkadasim onu soyle bana ,
aklini calistir madem 2 sene bekledin burada bu saatten sonra bosa bekleme hisse cok guzel her gun firsat veriyor trade icin trade yap zarari azalt lot cogaltarak diyorum , bunun nesi yanlis acikla bana bakim bende aydinlanayim , bu sirketin hissesi 2032 de cop olacak bes kurus etmeyecek sokak kopegi olacak diyorsan gel bunu acik acik yaz , Ben uzun vadeciyim o zaman icin aldim o zamana Kadar da gerekeni trade yaparak lot artirarak yapiyorum , sen ne yapiyorsun daha iyi bisey yapiyorsun bana buradan yaz bileyim ,
hic bi Allahin kulu beni bu hissede sogutamaz soyliyeyim , Ben biliyorum nereye yatirimimi yaptigimi , varsin 2 sene daha yatayda bekletsin sikinti yokki nasil olsa benim vadem 2 yil sonrasi icin degil Ben bu 2 yil yataydan zarar gormem , benim vadem omurluk arkadasim !! kisa vade icin bu hisseye girene gecmis Olsun , 2025 e Kadar daha yatayda gidebilir cunku , ama Ben kisaci degilim bana koymaz , bak benim su an maliyetim 5.09 gozukuyor , Ben burada 2 senedi beklemedim , yeni bi kac ay once geldik sasaya,
kimseyi ikna etmek icin Allah tarafindan gorevlendirilmediysen ,gelirsin burada yazarsin bir iki defa gidersin anlayan isterse anlar anlamayan anlamaz kimseye zorla anlatacak halin yok ya , bunun icin maas da almiyorsun , yap nasihatini git hangi hissede yatirim yaptiysan orada her gun benim gibi yaz , bak Ben hic bi batik hissenin forumuna gidipte tek bir yorum dahi yazmam , bulamazsiniz , asla , isim olmaz , yok eger art niyetim yoksa yazmam , milleti manupile etmeye calismiyosam gidipte yazmam oralara buralara
bi sey daha soyliyeyim , bu konu seninle ilgili degil , ama buradan yazayim cunku onunla muhatap olmak icin onun seviyesinde gitmek istemiyorum ama beni zorlamasin , agzindan cikanida kulagi duysun , kimseye hakaret etmesin , kendisini bilsin , agzindan cikani kulagi duymuyorsa anliyacagi dildende konusurum , benim seklimi bozdurmasin , !! herkesi kendi gibi zannetmesin , kim kemiklerle ugrasiyosa gelir burada ugrastigi seyleri baskalarina isnat eder , anlayan anladi ....
Yer İmleri