Sayfa 837/896 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Hep kazan gibi saldırgan ve uzun yazı yazan bu sasa da iki yıldır çok insan gördü. Bunlar şirketle ortak pazarlamacı tayfa. Emiroğlu tayfası.

Sasa yatırımcıya kıyak yaptı. 40 lira çok büyük paraydı. 5 liraya herkes alsın istedi. Alacaklar. Uyuşturulmuş kitleyi 2 tam yıldır ikna edemedik. 2 tam yıl daha ikna olmayacaklar.

guzel kardesim , benim yazilarim uzundur , sebebi var , ben her zaman boyleyim , ust duzey yoneticiyim ve isim geregi surekli egitim veriyorum , isimizle ilgili verdigim traine lerde insanlarin her seyi net anlayabilmesi icin ince ayrintilari ile her seyi anlatirim , ustu kapali konusup gecistirmem ki herkes 100 de yuz anlasin olayi , yillardir Boyle olunca size bulasiyor bi seyler , burada yazarkende ayni sekilde devam ediyorum , ama uzun yazmamin kimseye zarari yok , millet okuyor iste , burada fazla yorum yazan insanda yok ,
    millet foruma girdimi en azindan okuyacak bir sey buluyor ha yazdigim yazilardan rahatsiz olan varsa Engel koyar o kisiye ,bi daha hic gormez ,olay cok basit

bilmedigin insanlarin gunahini asla almamani tavsiye ederim , hayatta hic bi zaman yuzde 100 emin olamdiysan asla kimseyi biseylerle suclama , yuzde 99 Emin olsamda kimseyi suclamam Ben , bu benim ilkemdir cunku hic bi zaman yanilmak istemem , yuzde 1 de olsa orada yanilabilme ihtimali vardir her zaman ,

Ben kimseye ortak degilim , keske erdemoglunun ortagi olabilecek Kadar cok hissem olsaydi , o zaman gunumu gun ederdim burada isim ne , hatiri sayilir bi lotum var , ama erdemogluyla ortaklik falan ....keskeeee

akilli birisi isen sana soracagim , bi sirket neden Halka arz olurki ? yaptigi is ile kar etmenin haricinde borsadanda ekstra bir kar edebilsin diye Halka arz olur dimi ? eee iyide yukselirken iyide duserkenmi kotu , patron tokatciymis , yahu borsanin kurali bu , eger anormal cikiyorsan bunun dususude anormal olur , sonra o dususunde zaman olarak sindirmen gereklidir , o zaman zarfinda da senin beklemen gerekli , borsaya para yatiriyosun ama bunu bilmiyomusun , patronun hic is gucu yok milyar dolarlik Adam gelecek seni burada zengin etmek icinmi borsaya Halka arz olacak ? mantikli olun biraz , tabiki kendi cikarlarini gozetecek oncelikle , patrona saydirana Kadar sen akilli olsaydin carpilmasaydin ,

bak Ben baska bi hissede macera aradim , cok guzel bi macera yasayip kurkcu dukkanina Geri dondum , 10 milyon para carpildim baska bi hissede gecirdigim zamanda uzerine cabasi , sasanin kiymetini anladik simdi uzun uzun yazmamizinda sebebi bu , baskalari bizim yasadigimizi baska hissede yasamasin diye millete sasanin degerini bilin diyoz , beterin beterin var cunku , benim gibi carpilmayin diye iyi niyetle yaziyorum , anlayana .... bende zamaninda yazdim sasada bu forumda 190 Dan asagi dustugunde , patronun sozunu hatirlatarak yazdik buradaki insanlara beklemeyin dedik bu saatten sonra zarar yazarsiniz dedik yada trade yapin dedik , dogrulari zamaninda bende yazdim burada ,

ama simdi bu saatten sonra 2 yil beklemis adama kol bacak govde kes git mi diyeyim ne istiyosun arkadasim onu soyle bana ,
    aklini calistir madem 2 sene bekledin burada bu saatten sonra bosa bekleme hisse cok guzel her gun firsat veriyor trade icin trade yap zarari azalt lot cogaltarak diyorum , bunun nesi yanlis acikla bana bakim bende aydinlanayim , bu sirketin hissesi 2032 de cop olacak bes kurus etmeyecek sokak kopegi olacak diyorsan gel bunu acik acik yaz , Ben uzun vadeciyim o zaman icin aldim o zamana Kadar da gerekeni trade yaparak lot artirarak yapiyorum , sen ne yapiyorsun daha iyi bisey yapiyorsun bana buradan yaz bileyim ,

hic bi Allahin kulu beni bu hissede sogutamaz soyliyeyim , Ben biliyorum nereye yatirimimi yaptigimi , varsin 2 sene daha yatayda bekletsin sikinti yokki nasil olsa benim vadem 2 yil sonrasi icin degil Ben bu 2 yil yataydan zarar gormem , benim vadem omurluk arkadasim !! kisa vade icin bu hisseye girene gecmis Olsun , 2025 e Kadar daha yatayda gidebilir cunku , ama Ben kisaci degilim bana koymaz , bak benim su an maliyetim 5.09 gozukuyor , Ben burada 2 senedi beklemedim , yeni bi kac ay once geldik sasaya,

kimseyi ikna etmek icin Allah tarafindan gorevlendirilmediysen ,gelirsin burada yazarsin bir iki defa gidersin anlayan isterse anlar anlamayan anlamaz kimseye zorla anlatacak halin yok ya , bunun icin maas da almiyorsun , yap nasihatini git hangi hissede yatirim yaptiysan orada her gun benim gibi yaz , bak Ben hic bi batik hissenin forumuna gidipte tek bir yorum dahi yazmam , bulamazsiniz , asla , isim olmaz , yok eger art niyetim yoksa yazmam , milleti manupile etmeye calismiyosam gidipte yazmam oralara buralara

bi sey daha soyliyeyim , bu konu seninle ilgili degil , ama buradan yazayim cunku onunla muhatap olmak icin onun seviyesinde gitmek istemiyorum ama beni zorlamasin , agzindan cikanida kulagi duysun , kimseye hakaret etmesin , kendisini bilsin , agzindan cikani kulagi duymuyorsa anliyacagi dildende konusurum , benim seklimi bozdurmasin , !! herkesi kendi gibi zannetmesin , kim kemiklerle ugrasiyosa gelir burada ugrastigi seyleri baskalarina isnat eder , anlayan anladi ....

2. Hep kazan, senin gibi uzun yazan çok bilmişler yüzünden millet acı çekmeye devam edecek. Sayfa 177 den itibaren oku bakalım kim haklı çıkmış. Sasa da ky dolandırıldı ve daha dolandırılacak. Bunun pta veya başka bir şeyle alakası yok. Şirket ky sayesinde 2 tane sasa kazandı. O yüzden senin gibi paralı adamlar burada akıl karışıklığına devam edecek.

3.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Hep kazan, senin gibi uzun yazan çok bilmişler yüzünden millet acı çekmeye devam edecek. Sayfa 177 den itibaren oku bakalım kim haklı çıkmış. Sasa da ky dolandırıldı ve daha dolandırılacak. Bunun pta veya başka bir şeyle alakası yok. Şirket ky sayesinde 2 tane sasa kazandı. O yüzden senin gibi paralı adamlar burada akıl karışıklığına devam edecek.
    guzel kardesim beni saldirganlikla sucladin , Ben kimseye saldirida bulunmadim simdiye Kadar bi tek adamin birisi devleti biseylerle sucladi, ona dahi saldirmadim sadece adalet bakanligina suc duyurusunda bulundum , gider mahkemede hesabini verir , onunla benim ugrasmama gerek yok devlet var nasil olsa

benim yuzunden neden ky dolandirilmis , millet 2 senedir hissede , 2 senedir benmi dedim sasayi 190 Dan duserken satmayin diye ,

madem sasa ky yi dolandiriyor , sat git baska bi yerde ky yi dolandirmayan bi hisse Al orda para kazan ,

benim kac tane yazimda var sasa bunlari yaptim ileride bunlari yapabilir , filan filan islemleri gorurseniz sunu sunu yasayabilirsiniz tekrar haberiniz Olsun diye milleti uyarmisim , sen neden bahsediyon ?

baska bi turlu yaran varsa onu soyle o sikinti hakkinda konusalim ,

birisi cikar sasa hissesini kotuler kotuler sonra sikistirinca Ben shortcuyum der , sonra seni mahvedecegim sifirlatacagim iflas ettirecegim der bu adama demezsin neden saldirida bulunuyon

sonra baska birisi cikar hakaret eder hic bi sekilde kendisi ile muhatap olmadigim halde bana saldirida bulunur , onada neden saldiriyon demezsin , sonra kalkar beni saldirganlikla suclarsin , ustelikde sende saldirida bulunuyosun su anda beni biseylerle suclamakla , sana guzel kardesim diye hitap ettigim halde ,

Ben simdi yukaridaki yorumunu ekran goruntusunu alirim adama hakaret davasi acarim , kendisini hic bi sekilde savunamaz , suclu cikar mahkemede ,ama yapmayacagim , bekliyorum , ne zamanki sasa da pozisyon alacak , bu Kadar hisseyi kotuledikten sonra pozisyon aldimi manupilasyon davasi acacagim daha agir sekilde ceza yiyecek , uzerinede bu hakaret davasini da eklerim o zaman ,

senin herhangi bi sikinti varsa acik acik konus seninde sorununu cozeyim , ama gercek sikintini soyle , ki cozebileyim , bana baska seylerle gelme yada abuk sabuk bos seylerle gelme, yazdigim uzun yorumlarimi okumak istemiyosan Engel tusuna bas , sorununu ortadan kaldir , hikaye okuma bana

Ben burada hisseyi manupile etmeye kalkanlara dahi saldirmiyorken yada muhatap olmak istemiyorken sen kalkipta benimle bi tartisma yaratmaya kalkma eger iyi niyetliysen , yok art niyetliyim diyorsan hadi buyur tartisalim , Ben her yola gelirim

4. ustu kapali konusacagina , ver buradan Hemen simdi sasa Dan daha iyi bi hisse adi ver , millet birakip gitsin sasayi , ordan para kazansin ,
    baskalarida hisse adi veriyor , kac kisi gitti 2 senedir , kac kisi dinledi o adami da kalkmis bana buradan konusuyon benim yuzunden aci cekecekmis millet ,

yuru git

5. eger agzindan cikani lafi bi daha duymazsan , Hemen simdi senin hakkinda suc duyurusunda bulunacagim ,

beni kimse satin alamaz, bende kimseye kopeklik etmem , bi daha parali Adam marali Adam gibi abuk sabuk bi laf edersen seninde anliyacagin dildende konusurum , aklini basina Al !!

6. Hep kazan, senden öncede bu malı öven çok adam geldi. 2 sene önce Enka veya Ereğli ile takas edin dedik. Mesala yılların brokerı Akçay 3-5 ay önce koza ile takas edin dedi. Kimse dinlemedi. Sizin gibi uzun ve gizemli yazanlar bu mal ky ya pazarlansın diye hizmet ediyor.

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Hep kazan, senden öncede bu malı öven çok adam geldi. 2 sene önce Enka veya Ereğli ile takas edin dedik. Mesala yılların brokerı Akçay 3-5 ay önce koza ile takas edin dedi. Kimse dinlemedi. Sizin gibi uzun ve gizemli yazanlar bu mal ky ya pazarlansın diye hizmet ediyor.

bak ne guzel diyon ; enka ve eregli ile takas edin dedik diye belirtiyosun ,

millet seni dinlememis , madem konustun dinlemediler ,ozaman geriye tek secenek kaliyor , silah zoruyla gotureceksin adamlari , silah ceksene millete ....

rahatsizmisiniz siz? dinlemediyse birak , ne Halen konusuyon ?

sen bu tavsiyeyi yaptiginda Ben buradamiydim , 190 dususunden sonra patron deyince benim malim bu kadar etmez deyince sattik gittik , dedik burada artik bu mal en az 6 ay gitmez dedik ayrildim buradan , biz mi dedik millete satmayin burada bekleyin diye , sen ne diyon . gunduz ortasi icip icip mi dolasiyon ortalikta ,sarhosmusun .

senin gibi kendinide bilmezlerle canimi sikmak istemiyorum git nerede zikkimlandiysan orada sacmala , bi daha da muhatap olma benimle , canimi sikma , benim canimi sikanin canini sikarim hemde ciddi sekilde !! yuru git

Ben uzun uzunnnn hisseyle ilgili duygu ve dusuncelerimi hayallerimi burada yazarim , istemeyen okumasin !!

itirazi olan da bes tutsun !!

madem insan gibi konusuyoruz anlamiyorsunuz , su dakikadan sonra her Kim terbiyesizlik yaparsa yaptigi terbiyesizligi karsiliksiz kalmaz , direk dava acarim , mahkemede nasil kendinide saviunabiliyosa savunsun , savunamadigi takdirde o hakaretin bedelini odettiririm kanunu onunde !!

8. Sasanın Şuan 50 milyar adete yakın potansiyel payı var. Daha öncede yaptı, dolaşımdaki payı ilk fırsatta artırmak isteyecek. Kurumsala satıyorum diye 3-4 milyar pay açacak. Bu 1 sene sürer. Bitecek tekrar açacak. Senet 4,5-7 lira arasında bu işlem toplam dolaşım 25-30 milyar paya kadar gidecek. Nereden biliyorum, çünkü 50 milyara yakın pay vu satışlar için yapıldı. Geriye sadece halka açıklığı artırmak kalıyor. 3 milyar açsa 5 liradan verse 15 milyar lira, büyük para. Mesala bugün 150 milyon Euro borçlandı. Para lazım, bununla kaynağı halka açıklığı artırmak.

Sayfa 837/896 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •