Alýntý Originally Posted by Marin Yazýyý Oku
Bir Hasan kürþatýmýz vardý gören duyan bilen var mý?
Ben buradayým sayýn marin, arada sýrada sayfaya girip yazýlanlara bakýp çýkýyorum, polemik oluþturmak istemiyorum ama þirketle ilgili olarak olumlu beklentilerimi yazmam ya da hiçbir bilgi içermeden sürekli olumsuzluk pompalamayýn olumlu ya da olumsuz hiç önemli deðil ama bilgi içersin yazdýklarýnýz, gibi paylaþýmlarým nedeniyle beni "þirketin köpeði ve þirketin adamý" olmakla itham eden bir dangalak yüzünden hiçbir paylaþým yapmamaya karar verdim. Bu elemana uysam saçma sapan diyaloglara devam etmek zorunda kalacaktým, o süreçte elemaný ettiði hakaretler ve iftiralarý nedeniyle mahkemeye vermek üzereydim, uðradýðý zararý hazmedememiþ olabilir ya da baþka sorunlarý olabilir diye vazgeçtim ve diyaloðu kestim.

Bir de bir iki ay önce genel kurula katýlma konusunda yapýlan paylaþým da burada çok yanlýþ anlaþýldý. Orada ben ve diðer bir iki arkadaþ burada kendi kendine þirketten rahatsýz olmak yerine genel kurula katýlýp þirkete hesap sorun, taleplerinizi birinci aðýzdan dile getirin, sorularýnýza cevap isteyin anlamýnda bir þeyler yazdýk ama sebebini bilmiyorum ama belki de hissenin kötü performansýnýn oluþturduðu ortam nedeniyle yanlýþ anlaþýldý kim hatýrlamýyorum ama bazýlarý garip bir þekilde laf sokma çabasýna girdi. Yani burada bir þeyler yazmak bana hiçbir þey kazandýrmazken bazen saçma sataþmalara muhatap ediyor o nedenle artýk yazmýyorum. Doðru bildiðim yoldan devam ediyorum.