Sayfa 872/981 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sasa erdemoğluna geçtikten sonra güzel paralar kazandırdı insanlara bende kazandım arada burada paylaştık şimdi kardeşim bir tahtanın doyum noktası vardır fiyatlama olarak , yatırımda yapmış borca girmiş , dünya piyasası ortada , patronu tahtasını kontrol altına almak isteyenleri görünce çıkmış benim tahtam 80 üzeri etmez demiş daha ne yapsın bunları görmeyip tweter kuşlarını dinlersen hiç kusura bakma acımam çünkü o kuşlar çoktan uçup başka diyarlara gitmiştir.
    Borsaya yeni gelenler kolay para kazanmaya geliyor bu yüzden hiç bir donanım almadan kulaktan üflemeyle hareket ediyor .

Sayın Sindoma;

Siz hiç para kaybetmediniz sanırım.Viop yapmıyorum demiştiniz.Burda yazdıklarınıza bakılırsa hiç zarar ettiğinizi duymadım.Hep masadan doğru zamanda kalkıyorsunuz.O halde neden uzun zamandır %60 altında bekliyorsunuz.

2. Ortalamalar ayarlanmışa benziyor

Kaldıgımız yerden devam diyelim artık

280 hele bi düşsün asıl şenlik o zaman başlayacak benim pencerede…

3.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Sayın Sindoma;

Siz hiç para kaybetmediniz sanırım.Viop yapmıyorum demiştiniz.Burda yazdıklarınıza bakılırsa hiç zarar ettiğinizi duymadım.Hep masadan doğru zamanda kalkıyorsunuz.O halde neden uzun zamandır %60 altında bekliyorsunuz.
    Ben en fazla kardan zarar ederim ogun aç gözlüysem , kaybetme zamanlarımı geçeli çok oldu yaşanmışlıklar insana güç kazandırır sizin yapacağınız donanım ve oyunu okuma becerinizi bu zaman içinde geliştirmek bende bunu yapalıda çok oldu.Gelelim %60 olayına %40 gramdayım onu söylüyorsunuz herhalde %60 nın %25 fon burada tuttuğum para beni zarar ettirecek meblağ değil diğer enstrümanlar yüklü yani burada önemli olan %60 değil ana paranın sepette dağılımı .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Ben sistem tahtalarında oynarım dealer 35 burad yazıyorum çiziyorum bir tane apuk sapuk kısa yoldan zengin olmalı komisyonlu ouncuların olduğu tahta yorumlamamışımdır , kulağımda delikdir ama ağlayanın malına oyun kurmam bak onuda bana eski yaşanmışlıklarım öğretmiştir.Sistemin olduğu tahtalarda dip tepe yakalyıp dönüşlerde alçalan tepelerde likilite olan tahtalarda trade etmek oyunum aslında basit burada ana kural maliyet .Herkesin yoğurt yiyişinede saygımız var
    kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Cin şişeden çıkmış hala Şimşek de Şimşek
    bir başkası gelse ne olacak
    yaz boza döndü aq.

iyi gelsin bakalım hangi babayiğitse çözsün düğümü
    para arzını kısamıyorsun, tasarruf yapamıyorsun, vergi toplamak hiç işine gelmiyor

messi gelse ne değişecek ona bakmak lazım, bir de bunca zamandır yarattığın tonla para var..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    daha beteri var

New York Times (NYT) gazetesi, ABD Başkanı Joe Biden'ın Amerikan ordusuna Rusya, Çin ve Kuzey Kore ile olası koordineli nükleer çatışmalara hazırlanma talimatı verdiğini ileri sürdü.

Emlağın düğmeye basacaklar gibi
     Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    kuzeyimizde üçüncü dünya savaşı başlamak üzere. yakında tek derdimiz bezelye konservesi bulmak olabilir🙂
    eli kulağanda

2700 küsür elektrik faturası geldi biraz önce.

https://www.youtube.com/watch?v=9a_yAwGaw38
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    seneye yükselirse milyonluk hesabını paylaşır .. ozaman ne diyecen

bu topicin derdi şu bu döngü ben bildim bileli devam eder durur.

% 700 yükselmiş bistte burada çoğu kimse malak gibi arkasından bakmıştır.

% 5 düşsse .. herkes akıl verir

bir insan en kolay kendini kandırır dayucum.
    He ya doğru diyon
    Kandırıldık. %700 Yükselirken ralliye inanmadık malak gibi arkasından baktık, bu seferde düşerken inanmıyoruz lönkler elde gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakıyoruz
    Niye düşüyor bu endekis yaw
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 872/981 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •